Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışan bir kadın olarak ezildiğimi düşünüyorum işten geliyorum ev darma dağınık eşim çoraplarını yerden almaktan aciz nöbeti, mesaisi canım kalmıyor eve bir geliyorum kabus...ablam ev hanımı sabah eşi işe giderken kalkmasını bile istemiyor yorulmasın diye yani böyle istisna erkeklerde var.
Arkadaşım sen evli misin? kusura bakma da manken gizi biblo bebek gibi güzel olup da aptal olan birini yanında taşımak isteyen erkek varsa uzak dursun benden.. Sevgiliyken erkekler güzel kızlarla çıkmak ister evlenirken de arkadaş ortamında hareketleriyle konuşmasıyla oturup kalkmasıyla kendini taşıyan kadınlarla birlikte olurlar..
Senin her yorumunda farkettim de bir kendini beğenmişlik mi vardır nedir? Sevgilin zengin sen de güzelsin herhalde sonra da küçük dağları ben yarattım havası...
Ben çalışıyorum, hem de ne çalışma, bazen sabahlara kadar. Eşimde çok yarıdımcı her konuda. Bazen iş konusunda stres de oluyorum onları da çok iyi kaldırıyor doğrusu.
Anlayış kısmından gitmek istemiyorum çünkü ev hanımlarının da eşleri anlayışlı olabiliyor ve yardımcı olabiliyorlar. Ancak benim çevremden ve kendi evliliğimden gördüğüm kadarıyla, erkekler eşleri çalışınca eşlerine daha çok saygı duyuyorlar. Hatta onunla, eşinin kariyeri ile övünüyorlar. Eşlerini gözlerinde daha büyütüyorlar. Bu da bayanı onure ediyor doğrusu.
hayır tabikide çanta değiliz ama güzel bir kadını taşımak erkekler için gurur verici birşey oluyor .dış görünüş maalesef çok önemli .sadece güzel olduğum için sevmiyor bunu biliyorum karekterimide seviyor .laf sokma çabasında değilim ama sürekli yazdıklarımı alıntı yapıp vur kaç yapıp sonra şikayet ediyolar .madem cevabını almak zorlarına gidiyor cevap vermeleri gereksiz .senin için söylemiyorum ama her yerde benim yazdıklarımı alıp ters yazan arkadaşlar var .sürekli eleştiri yapıyolar akllırnca bende cevap verince suçlu oluyorum .genellemem maalesef ki gerçek acı ama gerçek . partnerinin zekasıyla övünen hiç erkek görmedim şu yaşıma kadar ben .
Hakli olabilirsin guzel kadini tasimak erkeklere gurur verebilir ama son cumlen sacma geldi bana.
Okudum, calisiyorum, kariyer edindim ama kendim icin. Dogustan dahi degilim ama kendimi bildim bileli okurum ogrenirim sorarim zekami gelistirmek icin. Esim her zaman zekamla gurur duyar. Bazen islerinede yardim ederim. Yeri gelir cevresindeki calisanlara ragmen once bana sorar hem zekam hem cok guvendigi icin.
Benim fikrim bu devirde erkekler sade guzellik degil aklinda pesinde. Cunku ne olursa olsun ZEKİ kadin CALİSSA DA
CALİSMASA DA evini en iyi sekilde idare eden, erkegini kalkindiran kadindir.
vallahi kaç gündür yazmayayım diyorum...ama saçma sapan yazılar iice sinirlendiriyor beni.hiç uzaga gitmeden kendimden örnek verecegim.
2 üniversite mezunuyum kpss hazırlanıyorum.evliyimde.belki atanamayacagım bölümümün puanı cok yüksek..ama eşim bunu hiç sorun yapmadı.beni hep el üstünde tutuyor kazanırsan çalısırsan senin için memnun olurum ama olmazsa da Allah a şükür heyrseyimiz var napalım diyor.beni her ortamda yüceltiyor.
haftasonları boş zamanında beraber temizlk yaparız ben ev işlerinde pek ii degilim bana hiç sen evdesn yap işte demez, her konuda yardımcı olmaya calısır...Basımdan eksik olmasın bitanem.
bir de eltimden örnek vereyim.benden 2 sene önce evlenmiş ben 2 o 4 yıllık evli.manken gibi fizigi var.ii denilecek bir işi var.egitimi yok ama lise bitirince girmiş biryerin muhasebesine işinde geliştirmiş kendini.ortalamanın üstünde maaşı var.ama eşi onu her ortamda ilgisiz bırakır bizim yanımızda bile tersler.1 gün evde yemek olmasa sorun cıkarırmıs..haftasonları gezmek istese yok evde otur 1günde temzligini yap dermiş.kaç kez aglatmıs annesine gitmiş kız.
Aslında daha uzun yazardım ama gerek yok.dicegim su ki siz ne olur nasıl olursa olun arkadaslar eşinizle aranızdaki sevgi saygı önemli.
Erkegin erkek gibi mert,vicdanlı olması önemli..gerisi boş..seven adam hersekilde sever..ezmek isteyen de hersekilde ezer..
benim sevgilim çalışmamı istemiyor evlenince işi stresli diye bide şehir değiştirme gibi bir olayımız var .yani bazı şartlar yüzünden eşinin çalışmasını istememesi bir erkeğin normal buluyorum .çalışan kadına erkek saygı duyuyor kariyeriyle övünüyor vs denilenlere sadece gülüyorum .erkekler için güzellik gurur vericidir hanımlar .maalesef böyle .kimse eşinin zekasııyla övümüyor ne kadar güzel olsun okadar iyi diyolar .dışarda taşırken gurur duymak istiyolar aksini yapanlar zaten eşiyle parası için evlenen erkekler.
KK da hiç kimsenin nickini ezberlemem, sadece yoruma bakarım, bu gün kızdığıma yarın alkış tutarım desem de siz ve bir kaç arkadaşı daha tanıyorum, bir şekilde ben istemesemde hafıza kaydediyor demek ki :)
Ben sizin yorumlarını beğenirim ama bu gerçekten hiç olmamış. Tüm yazdıklarınızı okumadım, belki birşeye kızıp özellikle yazdınız bilmiyorum. Ama Allah'tan sizin yazdığın gibi sevgililere ve eşe sahip olmadım. Sadece güzellik nasıl önemli olabilir mümkün mü ? Ha evet haklısınız gecelik ilişkilerde tabiki güzellik önemli olur, orada esas olan başka şeydir. Ancak evlilikte ???
Valla aman aman güzel değilim beni gören güzel diye değil sevimli diye tarif eder :) Çalışmassam da 5 kuruş param yok eee o zaman benim eş salak. Hatta süzme salak.
KK da hiç kimsenin nickini ezberlemem, sadece yoruma bakarım, bu gün kızdığıma yarın alkış tutarım desem de siz ve bir kaç arkadaşı daha tanıyorum, bir şekilde ben istemesemde hafıza kaydediyor demek ki :)
Ben sizin yorumlarını beğenirim ama bu gerçekten hiç olmamış. Tüm yazdıklarınızı okumadım, belki birşeye kızıp özellikle yazdınız bilmiyorum. Ama Allah'tan sizin yazdığın gibi sevgililere ve eşe sahip olmadım. Sadece güzellik nasıl önemli olabilir mümkün mü ? Ha evet haklısınız gecelik ilişkilerde tabiki güzellik önemli olur, orada esas olan başka şeydir. Ancak evlilikte ???
Valla aman aman güzel değilim beni gören güzel diye değil sevimli diye tarif eder :) Çalışmassam da 5 kuruş param yok eee o zaman benim eş salak. Hatta süzme salak.
ev hanımlarının el üstünde tutulmasının sebebi,erkeğin eşinden beklentisine bağlı.bir erkek ne bekler karısından?
-güleryüz
-işten geldiğinde sıcak bir yemek
-temiz bir ev
-iyi bir cinsel performans
bütün erkekler bunları beklemiyor mu sonuçta.
ben evliliğimin ilk zamanları çalıştım ama şimdi çalışmıyorum.iki durumu da iyi gözlemledim.işten geliyorsun yemeğin olmuyor,yorgunsun yüzün gülmüyor,e evine bakamıyorsun yeterince ev başını alıp gidiyor,yorgunsun cinselliği erteliyorsun ya da robot gibisin.e erkek de bu durumda mutsuz oluyor tabi.bu da asabiyet yapıyor sonra gelsin kavga gürültü.
ama evde olunca herşeyin dörtdörtlük oluyor eşini istemerdiği kadar mutlu ediyorsun.e onun mutluluğu da geri sana dönüyor.adam tatmin edilmiş olunca seni mutlu etmeye uğraşıyor.
ondan ev hanımları daha kıymetli.
ayrıca çalışıyorum istediğimi alıyorum durumu da ben de hiç olmadı.ha belki çok yüksek maaşlarda oluyordur ama benim aldığım evimin ihtiyaçlarına faturalara gitti.öyle bekarlıktaki gibi kafana göre sorumsuzca harcıyamıyorsun ki evlilikte.
kadın çalışsın çalışmasın saygı olduktan snra hizmetci gibi görmesinin imkanı yok
akşama kadar çalışıp eve gelince yemekle çocukla evle iilgilenen kadın yan gelip yatan kocası tarafından hizmetci olarak gorülmyo mu sanki?
istisnalar kaideyi bozar elbet