çalışan bayanlarla çalışmayan bayanların evliliği farklı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neden herkes kendi yaşamının en ideali olduğuna diğerlerini ikna etmek istiyor anlamadım.

Şartlar, yanımızdaki ve/veya karşımızdaki kişi, geçmişimiz, yetiştirilme şartlarımız ve en önemlisi kişiliğimiz tercihlerimizi belirliyor.

Kendi adıma söyleyebilirim ki.. Ben çalışmadan duramazdım. Ev işlerinden hoşlanmam, ruhumda yok. Beni mutlu eden şey dışarıda savaşmak, kazanmak.. Bu benim için doğru olan. Herkes benim gibi hissetmek zorunda mı? Asla değil.
17 yıllık evlilik sonrası aldatılmış ve oğluyla baş başa kalmış bir kadın olarak çalışan ya da ev hanımlığını seçen tüm kadınlara şunu söyleyebilirim. Akıllı ve temkinli olun. Kendinizi sağlama alın.

Hayat sürprizlerle dolu.. Bazen iyi bazen kötü...

Kadınsanız hele hele anneyseniz eliniz güçlü olmalı.

Son düzenleme:

amannnn çok güldüm ya, çok güzel anlatmışsın. önemli olan çalışıp çalışmamak diil de nazlanmayı bilmek :)

evlendiğimizde yaz tatiliydi ben çalışmıyorum eşim çalışıyordu. bu yüzden alıştı benimki. ingilizce öğretmeniyim az der var bu sene okulda, yine her işe ben koşuyorum. olmadı alıştıramadım.

İş bölümü konusunda olabilir.

İş bölümü konusunda farklar olabilir.

Çok tuhafsınız
Niye 2012 deki konuyu hortlatiyorsun ki ?
Konu hortlatmak niye bu kadar garip karşılanıyor anlamıyorum.eski konulara bakarken gördüm,yazdım o kadar.

Adamin kisiligine iliskinin sekline gore degisir ama genel kani calisan kadinin avantaji daha cok diye dusunuluyor, en azindan ayrilma bosanma gibi durumlarda ortada kalmiyor ailesine muhtac kalmiyor falan gibi yani, ama bu bir genel kural degil kocasindan siddet goren dolu calisan kadin var..

Çünkü konu sahibi burada mıdır degil midir bilinmez. Yapılan yorumlar havada kalabilir

Yine ayni arkadas kendisi bir konu hortlatma uzmani dunde ben 2 konuyu uyandirdigina sahit oldum kendisinin gunluk hobisi sanirim.

Tamamen karşındakiyle alakı bence. Ne kadınlar var çalışan ama maaş kartı elinde olmayan.. Hiçbir söz hakkı olmayan..
Çalışmak avantaj tabi. Maddi özgürlük her anlamda önemli. Sadece tüketici olmak bana kendimi iğrenç hissettirirdi heralde.. Düşünsene dünyaya hiçbir faydan yok sadece yiyorsun üretim adına bişey yok.. Tek vasfın çocuk doğurmaksa adamda ona göre değer biçiyor gözünde.
Çalışmak iyidir,özgüveni taze tutar.

Çünkü konu sahibi burada mıdır degil midir bilinmez. Yapılan yorumlar havada kalabilir
Konu sahibi burada olunca da bi kavga gürültü tartışma çıkıyor.konu kapanıyor cezalar veriliyor vs..
En iyisi kimse yokken yorumunu yapmak :)

Yine ayni arkadas kendisi bir konu hortlatma uzmani dunde ben 2 konuyu uyandirdigina sahit oldum kendisinin gunluk hobisi sanirim.
Yahu bebek için BAT bekliyorum canım sıkılıyor.artık belirti vs aramaktan gebelik forumunda gezmekten stres oldum.eski konulara bakıyorum ilgimi çekene de yorum yazıyorum..

Yahu bebek için BAT bekliyorum canım sıkılıyor.artık belirti vs aramaktan gebelik forumunda gezmekten stres oldum.eski konulara bakıyorum ilgimi çekene de yorum yazıyorum..
bdv nin arşivini elden geçireceksin demek ki:))
ee hadi bakalım.

ben evliyken çalıştım sonrasında ayrıldım bebek için.çalıştığım zmaanda çalışmadığım zamanda eşimin pek farkı yok huy hus tavır yani her türlü tüm sorumluluk bendeydi.çalışınca rahatlıyosun ama resmen deşarj benim için.evde zor.bir de kendi paranı kazanmak çok başka .

ben çalıştığım için eşim diğer eksikliklerimi tolere edioyr örneğin temizlik yemek pek sevmem ve uğraşmam ama evde otursam hem bunları yapmak zorunda kalacaktım hem bütün gün evde olduğumdan daha tembel olacaktım erken kalkmayacaktım vs hem de para olarak eşime bakacaktım şimdi ay sonunda tık maaşım yatıyor neye ihtiyacım varsa kimseye sormadan alıyorum, ha eşim çok iyidir asla bir eksiğim olmasını istemez çalışmasaydım da alırdı tabi ama daha kısıtlamak zorunda kalırdık. bu şekilde mutluyum

Çalışıp çalışmamakla ilgisi yok.Kadının ve erkeğin tutumuna bağlı.Özellikle de erkeğin vicdanlı merhametli bir insan olmasına aileden gördüklerine bağlı.Akıllı erkek eşini el üstünde tutar sözüne önem verir .

Yok değilse de ya onları sabırla bir güzel yontmak olmuyorsa da bekar hayatına geri yollamak lazım.

allah bin bereket versin canım da herkesin hayal dünyası farklıdır
senin insanların hayal edemeyeceğini sandığın, başka insanların hiç önemsemediği maaşı kadardır belki, kim bilir..
Kizlar 4 yillik konuyu niye hortlattiniz bilmiyorum ama ben o yasimda da cok cok dogru konusmusum :d

Bence kesinlikle farklı
Hamile olduğumdan mi bilmem binbir türlü sıkıntı ile ise gitmek zorundayım
Evde olsam o bile rahat geçerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…