- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
Evimizde karı koca bir misafir var. Yeni evliler, kız calısmıyor.
Dün akşam yemeğe gittik. -Ben tam 10 saat calısmışım, kız akşama kadar evde yatmış-; kocası köfteleri parçalayıp tabağına koyuyordu, salatasına limon sıkıyordu. Benim kocam da kredi kartı sende mi canım tatlı cekti diyordu ahahahahaahah.
Umarım anlatabilmişimdir. Erkek gibi kadınlar olduğumuz sürece, kendi işimizi kendimiz görmeye mahkumuz. Nazlanmak nedir bilmiyoruz.
Çok tuhafsınızİş bölümü konusunda olabilir.
Konu hortlatmak niye bu kadar garip karşılanıyor anlamıyorum.eski konulara bakarken gördüm,yazdım o kadar.Çok tuhafsınız
Niye 2012 deki konuyu hortlatiyorsun ki ?
Çünkü konu sahibi burada mıdır degil midir bilinmez. Yapılan yorumlar havada kalabilirKonu hortlatmak niye bu kadar garip karşılanıyor anlamıyorum.eski konulara bakarken gördüm,yazdım o kadar.
kızlar çalışan belli bi kariyere sahip kadınların evde söz hakkı daha mı fazla oluyor erkek daha mı ilgi alaka özen gösteriyor yoksa erkek yine bildiğini mi yapıyor;? yorumlarınızı bekliyorum başlığı yanlış yazmısım ev hanımı diyecektim arkadaşlar:)
Çünkü konu sahibi burada mıdır degil midir bilinmez. Yapılan yorumlar havada kalabilir
Galiba.Yine ayni arkadas kendisi bir konu hortlatma uzmani dunde ben 2 konuyu uyandirdigina sahit oldum kendisinin gunluk hobisi sanirim.
Konu sahibi burada olunca da bi kavga gürültü tartışma çıkıyor.konu kapanıyor cezalar veriliyor vs..Çünkü konu sahibi burada mıdır degil midir bilinmez. Yapılan yorumlar havada kalabilir
Yahu bebek için BAT bekliyorum canım sıkılıyor.artık belirti vs aramaktan gebelik forumunda gezmekten stres oldum.eski konulara bakıyorum ilgimi çekene de yorum yazıyorum..Yine ayni arkadas kendisi bir konu hortlatma uzmani dunde ben 2 konuyu uyandirdigina sahit oldum kendisinin gunluk hobisi sanirim.
bdv nin arşivini elden geçireceksin demek ki:))Yahu bebek için BAT bekliyorum canım sıkılıyor.artık belirti vs aramaktan gebelik forumunda gezmekten stres oldum.eski konulara bakıyorum ilgimi çekene de yorum yazıyorum..
Çalışıp çalışmamakla ilgisi yok.Kadının ve erkeğin tutumuna bağlı.Özellikle de erkeğin vicdanlı merhametli bir insan olmasına aileden gördüklerine bağlı.Akıllı erkek eşini el üstünde tutar sözüne önem verir .kızlar çalışan belli bi kariyere sahip kadınların evde söz hakkı daha mı fazla oluyor erkek daha mı ilgi alaka özen gösteriyor yoksa erkek yine bildiğini mi yapıyor;? yorumlarınızı bekliyorum başlığı yanlış yazmısım ev hanımı diyecektim arkadaşlar:)[/QUOTE.
Kizlar 4 yillik konuyu niye hortlattiniz bilmiyorum ama ben o yasimda da cok cok dogru konusmusum :dallah bin bereket versin canım da herkesin hayal dünyası farklıdır
senin insanların hayal edemeyeceğini sandığın, başka insanların hiç önemsemediği maaşı kadardır belki, kim bilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?