öyle şey mi olur ilahi mub güldürdünüz beni :)
k.validenizin bakışında zerre değişiklik olmaz
oğlunun evi yine oğlunun evi olur
evlenen kadın is hayatına girmeli ekonomik ozgurlugunu almalı en basitinden birsey aldgınızda rahat rahat soylersiniz cunku sizde para kazanıyorsunuz o eve getiriyorsunuz ama calısmazsanız surekli erkegin size para vermesini bekliyceksiniz en guzeli calısıp kendi paranı kazanmak
gerçekten eşiniz harcamaları yüzünüze vuruyor mu yaaa evde çalışmakta çalışmaktır nihayetinde ben yapmasam çocuk kreşe gidecek evi temizlikçi temizleyecek bu kadar maddi konular ortalığa döküldüyse o zaman sizde iş gücünüzün karşılığını isteyin en az bir asgari ücret eder herhalde. kocamın kazandığı para ikimizin parası o yüzden harcarken en az onun kadar içim rahat harcarım.
Naz yapma konusunda işve konusunda bencede öyle.. Öğlen yap yemeğini temizliğini sonra giyin süslen kocanı bekle :) Nerdeee 7e gidiyorum eve anca yemek ütü çamaşır.. Dün gece uyuyup kalmışım kocacıım (!) bana küstü isteklerini yerine getirmedik diye.. EVde olsam enerjim olurduuu
bence de çalışmak çok daha güzel, keşke çalışsam ama eğer maddi bir sıkıntı yoksa çocukların ev ortamında anne tarafından büyütülmesi taraftarıyım, bu çok büyük bir fedakarlık ama anne olmakta fedakarlık yapmayı gerektiriyor sanırım. çocuk yoksa kesinlikle çalışmak ve para biriktirmek lazım çünkü çocuk olunca hiç tasarruf yapılamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?