bencede insanin iyi bir meslegi varsa calismali, ben calismiyorum ama evde benim sözüm gecer. esim bana yardim eder evde oldugu sürece tabi. hafta sonlari benden erken kalkar cocuga bakar. para konusunda cok bonkürdür zaten cimri olan taraf benim

evde oldugum icin beni hor görmez , kücük cocugum var yani mantikli olarak ben bakiyorum , evde canim sikiliyor diye ( kücük bebegi olanin nasil cani sikilir orasida baksa bir panel konusu)bu sürecte calisma gibi bir niyetim yok, simdlik kariyerim cocugum.
cocugumu kendi kariyerm ugruna baska elllere birakmam. Tabi maddi imkansizliklardan ötürü calisanlar ayri, onlar icin diyecegim yok.
Es acisindan herkesin yazidigi gibi kisiye bagli benim esim calissam da ayni olur, calismadigim halde her konuda yardimci olur calissam nasil olur bilmem.
Erkeklerin dünya görüsüde önemli bazisi kiskandigindan istemez, bazisi esi yorulsun istemez. Bazisi calisip eve para getirmenin kendi vazifesi oldugunu düsünür.
Ben üniversite sinalarina hazirlanirken birgün arkadisimi dersanesinde ziyaret etmistim, kendisi rehber hocasiyla sohbet ediyordu. Arkadasim üniversite konusunda cok hirsliydi.
- hocam , okuyup meslek sahibi olacagim, kendi parami kazanip kocama muhtac olmayacagim . demisti hoca buna mukabil.
- kocana muhtac olmayipta patronuna mi muhtac olacaksin ! demisti
o zaman yas itibariyle kücük oldugum icin cevap vermemistim.