Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düpedüz kadının emeğine saygısızlık, sen o maaşı kazanmak için yıllarca dirsek çürüt, elin adamı gelsin maaşını sana çok görsün. Kaldı ki hem anayasada, hem de dinimizde evin geçimi erkeğin sorumluluğunda, geçime katkı ise kadının inisiyatifinde olan bir şey.
yakaladımmmmgeçen gün ben forumda geline elin kızı dedim diye decemberın tarafını tuttum diye bi dünya laf söylemiştiniz,insanın kocası elin adamı olurmu aaaa ne ayıp:) kadın erkeğin ailesine sonradan girdiği için el kızı,koca kadının ailesine sonradan girdiği için el adamı deniyor işte.bak sen de ağzınla dedin işte.
yoksa iş kadına gelince farklı erkeğe gelince farklı mı?
kadın koca parası yese bile karısı,ama adam karısının parasını yerse elin adamı mı oluyor???
Başka birine açıklama yapardım ama size yapmayacağım, benim mesajlarımı mı takip ediyorsunuz siz?
bak bakalım bu konuda kaç mesajım var senden önce,seni ne takip etcem ya,nickin çok akılda kalıcı sadece(neden acaba?) görür görmez atladım tabi...
açıklama yapmazsın değil yapamazsın,dün ak dediğine bugün kara dedin çünkü.sevgiler![]()
Bak arkadaş, bundan birkaç ay önce kendini zeki sanan birinin anlama kapasitesiyle ilgili yorum yaptım diye uyarı almıştım, doğru bile olsa aleni bir şekilde dile getirmek hakaret sayılıyor ne yazık ki, aynı hataya düşmeyeceğim o yüzden, umarım anlamışsındır(!).
canım 100% fark oluyor tabiki kariyerin çok çok ii olmasa da o ekonomik özgürlük bambaşka. insanın kendi duruşu bile değişiyo yoksa bi süre sonra eşin seni hizmetçi olarak görüyo sanki evde akşama kadar ne yapıyosun ki diye. kendi beyimiz çalışılıp geliyo yoruluyo sanki sen akşama kadar yatıyosun.ona göre tabi ki
bu bence erkeğin yetişme tarzı ve kişiliğiyle çok alakalı.
annelerimiz erkek evlatlarını paşalar gibi büyütüyor.
yemeği önüne geliyor,ütüsü jilet gibi,yatağı döküntüsü ardından hemen toplanıveriyor.
çogu erkek annesi evde yokken dolaptan yemeği çıkarıp ısıtmaktan aciz.
ev işlerine ellerini sürmüyorlar.
yani tamamen yan gel yat halindeler.
bu erkekler evlenince ne oluyor aynı hizmeti eşlerinden bekliyor.
eee eşleride haklı olarak hayat müşterek yardım edeceksin diyor.
ortalık karışıyor.
bazıları hanımlarına yavaş yavaş yardım ediyor bazısı resti çekip ben yapmam diyor.
çalışan bir hanıma böyle rest çeken bir adamın denk geldiğini düşünün.
kadın 40 parça oluyor.
o yüzden geleceğin anneleri olarak sadece kız değil erkek çocuklarımızı da kendi kendine yeten bireyler haline getirmeliyiz.
yataklarını kendileri toplasınlar.
siz yokken bir kaç yemek yapmayı bilsinler.
bulaşık-çamaşır makinelerini elektrik süpürgesini çalıştırmayı bilsinler.
çift çizgide olsa ütü yapabilsinler.
bu zihniyette yetiştirilen erkeklerin ileride eşlerine yardım etmekten gocunacağını zannetmiyorum.
dünyanın binbir türlü hali var herşeyden bir gıdımda olsun anlasınlar.
haklısınız,tabıkı de yetişme tarzı,bı erkek bekar evınde tek kalırken gurbetteyken evını temızlemıyokı,kuzenlerımden bılıyorum resmen çöplukte yaşıyorlar ve rahatsız olmuyorlar
onlara normal gelıyortabı genellemıyorum
bıde şu var,çok fazla ev içi eğitim verınce de gay olup çıkıyorlar,dengeyı ıyı kurmak lazım erkek çocuk yetıstırırken![]()
bu erkekten erkeğe değişir, hele çalışmayan hanımların sadece dizi izleyip onları yorumladığını düşünen kişiler var ki bu düşüncedeki insanın evliliği eminim çok farklıdır.
işyerinde çalışırken twtter dan '' ayyyyyy gözün çıksın hürrem'' diye cıvıldaşan çok kişiler gördük.
insanların kültür seviyelerini hayat görüşlerini çalışıyor çalışmıyora göre kategorilendirmek çok komikmiş doğrusu. (not çalışan biri)
haklısınız,tabıkı de yetişme tarzı,bı erkek bekar evınde tek kalırken gurbetteyken evını temızlemıyokı,kuzenlerımden bılıyorum resmen çöplukte yaşıyorlar ve rahatsız olmuyorlar
onlara normal gelıyortabı genellemıyorum
bıde şu var,çok fazla ev içi eğitim verınce de gay olup çıkıyorlar,dengeyı ıyı kurmak lazım erkek çocuk yetıstırırken![]()
bu bence erkeğin yetişme tarzı ve kişiliğiyle çok alakalı.
annelerimiz erkek evlatlarını paşalar gibi büyütüyor.
yemeği önüne geliyor,ütüsü jilet gibi,yatağı döküntüsü ardından hemen toplanıveriyor.
çogu erkek annesi evde yokken dolaptan yemeği çıkarıp ısıtmaktan aciz.
ev işlerine ellerini sürmüyorlar.
yani tamamen yan gel yat halindeler.
bu erkekler evlenince ne oluyor aynı hizmeti eşlerinden bekliyor.
eee eşleride haklı olarak hayat müşterek yardım edeceksin diyor.
ortalık karışıyor.
bazıları hanımlarına yavaş yavaş yardım ediyor bazısı resti çekip ben yapmam diyor.
çalışan bir hanıma böyle rest çeken bir adamın denk geldiğini düşünün.
kadın 40 parça oluyor.
o yüzden geleceğin anneleri olarak sadece kız değil erkek çocuklarımızı da kendi kendine yeten bireyler haline getirmeliyiz.
yataklarını kendileri toplasınlar.
siz yokken bir kaç yemek yapmayı bilsinler.
bulaşık-çamaşır makinelerini elektrik süpürgesini çalıştırmayı bilsinler.
çift çizgide olsa ütü yapabilsinler.
bu zihniyette yetiştirilen erkeklerin ileride eşlerine yardım etmekten gocunacağını zannetmiyorum.
dünyanın binbir türlü hali var herşeyden bir gıdımda olsun anlasınlar.
Nerden çıkardın canım ya, alt tarafı ruhları inceliyor yani ne var gay olunacak![]()
gay mi ? enteresan
sevgilim her şeyini kendi yapar ama gay değil
gay olunmaz gay doğulur bence
EV HANIMIYIM.Nietzsche okuyorum.ödüllü filmleri sıra ile izliyorum.fuar sergi tiyatro .param yetmiyor yoksa uçacam.yinede gidiyorum bazılarına.Dizide izliyorum ama sınırlı.tel .seçerek izlemek mühim.
çalışanlarında kısır bir hayatı olabilir.sonuçta orda bulunmak zorundalar.ve gündemleri aynı olabilir.kendini yetiştiren,meraklı insan boş durmaz.