çalışan çiftlerin evlilik öncesi para mevzularında hesap yapılması.

bu söylediklerim bizim ilişkimiz başlamadan önce oluyormuş. kızla çok samimilermiş.seninle olduğum halde yine samimi olurum çünkü çok yakın arkadaşım o kız demişti bana. o kız işte çıktığı erkeği sevmiyormuş.erkek onu seviyor diye çıkıomuş. benimkine böyle anlatıyormuş.aslında benim gözümde ben o kızla kardeş gibi birşeyim demeye getiriyor.

ama canım senden öncede olsa sana seninle iken böle demesi biras bişilerin nedenini belli edio yaa kıs da afedersin ama deli yani sevmediği biri ile neden birlikte ki yani erkek bunun farkında değilmi tam bir ask 3 geni olmus bu olay yani durum biras enterasen seninki sana böle dedi haaa nasıl tanıstınız siz okuldan mı yani ne bilim kac sendir birbirinizi tanıdınız seni tam sevdiğine nasıl inandın yani bu cocuk biras kafa karıstıro cnm yaaa bu arada saol ekledin içinnnn:)

Valla akıllı kızmışsın,ayrılmakla çok iyi yapmışsın.
Görünen köy kılavuz istemez.
Evlenseydin olacakları belli etmiş zaten.

benzeri bir kişi de benim karşıma çıktı
daha ilk buluşmadan yatak odasını kız yapar, ne kadar birikmişin var dedi
ben direk tiksindim, sen ticaret mi yapıyorsun dedim başımdan savdım.
çok iyi yapmışsın. sana yine yatak odasını kız yapar demiş.bana düğün masraflarını,herşeyi beraber ödeyeceğiz dedi. yatak odası ne ki.en fazla 5-6bin eder. düğün masrafları için ve takılar için onla 60bin kredi çekseydim,geri bankaya 90bin kadar ödeyecektik. benm payıma düşen 45bin olcaktı. oyüzden 5-6bin bişey deği. ama sana böyle söylemesi daha neler aldıracağım demesi demektir. daha baştan para mevzusuna girmiş. sonunuz benmkine benzer olabilirdi.

benim canımı sıkan önceliğin para olması
bundan daha tiksinç bişey düşünemiyorum
bu nasıl açgözlülük
bu arada ben de öğretmenim

ama canım senden öncede olsa sana seninle iken böle demesi biras bişilerin nedenini belli edio yaa kıs da afedersin ama deli yani sevmediği biri ile neden birlikte ki yani erkek bunun farkında değilmi tam bir ask 3 geni olmus bu olay yani durum biras enterasen seninki sana böle dedi haaa nasıl tanıstınız siz okuldan mı yani ne bilim kac sendir birbirinizi tanıdınız seni tam sevdiğine nasıl inandın yani bu cocuk biras kafa karıstıro cnm yaaa bu arada saol ekledin içinnnn:)

nerelisin cnm aslen

nerelisin cnm aslen

evet okulda tanıştık. o okula önce ben atanmıştım. sonraki gün o göreve başladı.tanıştıkbiz onunla birbirimizi 1yıldır tanıyoruz.bir yıldır belki bişeyler değişir dedim.ama değişmedi.beni sevdiğine davranışlarıyla inandım. bana bakışları sanki beni seviyor gibiydi. bu arada kızkanç biri beni okuldaki öğretmenlerden hatta öğrencilerden kıskanıyordu. çünkü okulda etrafımda dönen çok erkek öğretmen vardı.evrak bahanesiyle soru soran çok öğretmen vardı bana.bir gün bana saçını beğenmiyorum falan diyordu.anlıyordum.etrafımdakilerin bana bakmasından rahatsız oluyordu. aslında o kadar da dikkat kıyafetler giymem. bir öğretmen nasıl giyinirse öyle giyinirdim.saçma ama kıskanmasını da beni sevmesi olarak değerlendirdim

evet okulda tanıştık. o okula önce ben atanmıştım. sonraki gün o göreve başladı.tanıştıkbiz onunla birbirimizi 1yıldır tanıyoruz.bir yıldır belki bişeyler değişir dedim.ama değişmedi.beni sevdiğine davranışlarıyla inandım. bana bakışları sanki beni seviyor gibiydi. bu arada kızkanç biri beni okuldaki öğretmenlerden hatta öğrencilerden kıskanıyordu. çünkü okulda etrafımda dönen çok erkek öğretmen vardı.evrak bahanesiyle soru soran çok öğretmen vardı bana.bir gün bana saçını beğenmiyorum falan diyordu.anlıyordum.etrafımdakilerin bana bakmasından rahatsız oluyordu. aslında o kadar da dikkat kıyafetler giymem. bir öğretmen nasıl giyinirse öyle giyinirdim.saçma ama kıskanmasını da beni sevmesi olarak değerlendirdim

anladım cnm seven kıskanır elbet ama ne bilim bu olayların olması para mevzusundan tutu kıs ıcın öle demesi beni düşündürdü yani senle sevgili iken onu savunur gibi konusması yani o olmassa olmas der gibi ne bilim yaa amannn bosver ayrıldınızsa degmesmiş bosver suan hala aynı okuldamısınızz

fakir olduğunu düşünmüyorum. çünkü öğretmen ama benden 700lira fazla maaaş alıyor.okuldan sonra kurs veriyor da. tartışma ortamı yaratma sebebim acaba yanlış mı yaptım?siz de benimle aynı fikir de misiniz onu öğrenmek istedim

o da ögretmen maaşı senden fazla ve 5 tlyi niye veremıyor.
ya da aldıgı maası ne yapıyor

merhaba arkadaşlar sizin deneyimlerinize ihtiyacım var. öncelikle sormak istediğim konu şu: 1 ay önce evlenmeyi düşündüğüm bir insandan ayrıldım. bunun en önemli nedeni de maddi konulardı. çünkü beni paramatik olarak gördüğünü farkettim. 2mizde çalışan öğretmeniz.bir ortama girdiğimizde genelde hesabı benim ödememi bekliyordu.hep benim onu aramam için çaldırıyordu.ben de arıyordum. ayda en az 80 lira fatura ödüyordum. ama onu üniversiteden bayan arkadaşları çaldırdığında o onları arıyordu. neymiş onlar çalışmıyormuş,o yüzden parası olmazmış...zaten erkek arkadaşından çok bayan arkadaşı vardı. neyse 3 ay önce ben 5lt su alacaktım cüzdanımı evde unutmuşum,hemen geliyrm dedim. ev yakındı ben gelene kadar bekledi. ben alayım istersen demedi. her şeyi geçtim. bu kadar hesap yapıyor evlenirken de kredi çekip beraber ödeyelim diyor. ben de tamam kredi çektik diyelim.ben hamile kalırsam 2 yıl ücretsiz izine ayrılcam,çocuğumu büyütcem 2 yıl dedim. bana dedi ki o zman krediyi nasıl ödeyeceğiz?çalışman lazım dedi. ben de sanki kendimi kullanılıyorum gibi hissettim.ve ondan soğudum. ayrılma noktasına geldim. bu arada onun ailesinin maddi durumu iyi değil. belki de ailesi yüzünden böyle olabilir. lütfen yorumlarınızı esirgemeyin arkadaşlar.

allahaşkına çaldırmak ne ya, iki yetişkin çalışan insansınız, şok oldum şunu okuyunca, bence ayrıl gitsin
evlenirsen ömrübillah çekersin, daha çok konu açarsın buraya

Son düzenleme:
anladım cnm seven kıskanır elbet ama ne bilim bu olayların olması para mevzusundan tutu kıs ıcın öle demesi beni düşündürdü yani senle sevgili iken onu savunur gibi konusması yani o olmassa olmas der gibi ne bilim yaa amannn bosver ayrıldınızsa degmesmiş bosver suan hala aynı okuldamısınızz
hayır bakanlık norm olayından dolayı beni başka bir okula göbderdi.ben de seve seve gittim.en azından artık onu görmüyorum

aslen izmirliyim ama kendi ailem izmirde değil,ankarada yaşıyor.yani oraya taşındılar

hım izmire gelmişliğim var arkadaslarımda var severim izmiri güsel sehir annem benim tedavi için hep gelir gider gecen salı izmirde idiler kardesimde cok gitti diş için annem diyaliz hastası benim hemde gögüsünden rahatsız ikisi içinde kontrollere cok gider her ay nerde ise bir ayagımız izmirde diyebilirim akrabalarım da var öğretmeler kendileri ne bilim güsel sehir yanii bende usaklıyımmm cnm yakın yani

o da ögretmen maaşı senden fazla ve 5 tlyi niye veremıyor.
ya da aldıgı maası ne yapıyor

aldığı maaşı ne yapıyor ben de bilmiyorum.bu olaylardan sonra ayrılacağım diye kafayı koyunca sormadım.ama daha önce bir ara yatırım için atalira aldığını biliyordum.

hım izmire gelmişliğim var arkadaslarımda var severim izmiri güsel sehir annem benim tedavi için hep gelir gider gecen salı izmirde idiler kardesimde cok gitti diş için annem diyaliz hastası benim hemde gögüsünden rahatsız ikisi içinde kontrollere cok gider her ay nerde ise bir ayagımız izmirde diyebilirim akrabalarım da var öğretmeler kendileri ne bilim güsel sehir yanii bende usaklıyımmm cnm yakın yani
uşak izmir aynı sayılır:)

hayır bakanlık norm olayından dolayı beni başka bir okula göbderdi.ben de seve seve gittim.en azından artık onu görmüyorum

anladım cnm ii olmus bosver ee peki hala içinde bişiler varmı yoksa bitti mi kızgınsın belli ama ne bilim sonucta sevdin deger verdin dimi unutabilecen mi biş sorcam hiç böle yanlıs bir hareketini yakaldın mı bu kısla yani altattıgını falan kanıtladın mı yani ne bilimmm

benim canımı sıkan önceliğin para olması
bundan daha tiksinç bişey düşünemiyorum
bu nasıl açgözlülük
bu arada ben de öğretmenim
görücü usülünde bana talip olanlar öğretmen olduğum için istiyo tamam da bari severek evleneceksek maddiyat konuşulmasın değil mi. acaba ev hanımı olsam napcak???kesin gider

görücü usülünde bana talip olanlar öğretmen olduğum için istiyo tamam da bari severek evleneceksek maddiyat konuşulmasın değil mi. acaba ev hanımı olsam napcak???kesin gider

bu işler öyle garip bi hal aldı ki, artık kpss puanına bakılıyor nişanlanmak için, atanma ihtimali var mı yok mu diye, illa memur olacak eş adayı yani, özel sektörde kesmiyo

Back
X