Çalışan ebeveynler

Okullar çocuk bakma yeri değil. Çocuğu mesai gibi okulda bırakan velilerden hiç hoşlanmıyorum. Yarım gün bakıcı tutmalısınız. Bir çocuğu akşam 6,7 ye kadar okulda bırakmak vicdansizliktir. Çocuk için çok ağır bir durum okadar saat okulda kalmak. Bunun bir de öğretmen hastalanınca surat yapıp şikayet eden versiyonu var. Öğretmenler çocukları eğitmek içindir, bakıcılık yapmak için değil.

Şimdi okulları bakıcı merkezi olarak kullanan veliler buyursun eksilesin.
Bakiciyi bulduk da yarım gun calisani kaldı. Öğretmenler akşama kadar kalmasın da aman muhasebeci finansci ikcisi kalsın akşama kadar.

Arkadaşlar merhaba, okul öncesi dönemi mesai bitiş saatine kadar gittiği okulun açık olması dolayısıyla bir şekilde götürdük. Ama merak ettiğim bir durum var çocuğu ilkokula giden çalışan ebeveynler okul saatleri ile mesai saatleri uyumunu nasıl ayarliyorsunuz. Tam gün okullar 15.30 da en geç 15.45 te bitiyor. O saatten sonra çocuklari okul sonrası kurslara mi gonderiyorsunuz veya nasıl bir yol izliyorsunuz. Biraz fikre ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
Merhabalar, oğlum bu yıl 1. sınıfa başlayacak bizde İstanbuldayız sizin konunuz ile birebir aynı problemi yaşıyorum. Acaba nasıl bir yol izlediniz? Şuan nasıl ilerliyorsunuz

Merhabalar, oğlum bu yıl 1. sınıfa başlayacak bizde İstanbuldayız sizin konunuz ile birebir aynı problemi yaşıyorum. Acaba nasıl bir yol izlediniz? Şuan nasıl ilerliyorsunuz
Merhaba hayirli olsun size. Biz nobet sistemi olan bir okul tercih ettik. Ama ben 1 yil izinli oldugum icin aksam nobetine kalmadi servise yazdirdik sabah aksam servis alip birakti.

Back
X