tabii ki yetişemiyorum herşeye
eşimle ortak yapıyoruz her işi sonuçta ikimizde çalışıyoruz mecburen evdeki işleri de birlikte yapıyoruz.ben süpürürsem o siler mesela ya da o gün temizlik yapacaksam eşim yemeği yapar.ütü işi ondan sorulur evde ben karışmam çünkü karıştırmaz benimde işime geliyor bu tabii :) iki çocuğumuz var üçüncüsü de iki ay sonra doğacak İnşallah artık ne kadar yetiştirebilirsek o kadar yapıyoruz.
ayrıca temizlik için arada bir yardımcı alıyorum dip köşe genel temizlik yaptırıyorum haftalık temizlik için gerek duymuyorum.yani çalışan kadınsan hele bir de çocuğun varsa eşin de yardımcı olmak zorunda başka yolu yok.
bide yeni evlisiniz sanırım. haftasonu temizlik mi yapılacak eşinize
- hadi hayatım sen süpür bende arkandan paspas çekeyim de ve asla !! eşinin yaptığı işi beğenmemezlik etme. hatta ara ara gaz ver. sen benden bile iyi yapıyorsun bu işi, bir de bilmiyorum diyorsun de.....
3 - 5 zaman kötü yapar ama yapa yapa öğrenir. eğer ki beğenmezsen yapacağı varsa da yapmaz)
daha çocuğunuzda yok anladığım kadarıyla, yani sofrayıda birlikte hazırlayın hatta yemeğide birlikte yapın ki bilmiyorsa bile yavaştan öğrensin. bunun hastalığı var çocuğu var daha.... zamanı geldiğinde bir çorba yapabilecek kadar öğrensin hatta bir bakmışsın önce salata sonra et yemekleri derken orta yaşlara doğru yemekleri eşin yapmaya başlamış
yetişmiyor ki ,
birde mızmız bir eşin varsa tam oluyor. hem elini hiç birşeye sürmez hemde hiç birşeyden memnun kalmaz suyunu bile benden ister sağolsun((
Her seyi siz ustlenip emir eri modunda olursaniz
tabi ki yetişmez.
Esinizin de yardim etmesi lazim.
Ben de çalışıyorum esim benim elim ayagim.
2 de cocugumuz var.
Yoksa mumkunati yok yetismez.
Aaaay evli değilim ama annem evde olmadığı zamanlar ölüyorummm.İki kardeş+babam yemek,kahvaltı,etrafı topla,temizlik yap,bulaşık yıka, çamaşır at,as,topla,ütü.Derse zaman ayır,bir de evdekilerin tribini çek :)) Annem evde olmayınca hiçbir şey tam olmuyor. Bunları yaparken düşünüyorum da ya evli olsaydım diyorum? Ki çalşcam bir de evlenirsem. Stresten ölürüm heraldeALLAH kolaylık versin :18:
yetişmiyor hele bir de cocuğun var ise durum tamamen berbat bi hal alıyor
çocuğunuz olduğunda bir derdim var da konu açtığınızı hayal ettim bi an
eşim çok pimpiriktir ama elini de hiç bir işe sürmez
kızım çok hareketli bi cocuk 1,5 yaşında tam hareketli ve laf anlamama zamanı kafayı yiyorum kısacası
annemin bi lafı var bir kızı kız iken görme gelin olunca gör gelin olunca görme çocuğu olunca gör diye
yani çocuk olunca işler sarpa sarıyor biz çalışan kadınların dinlenme gibi bi lüksleri yok canımcıımm
aminnn hepimize inşallah
çocuk olunca nasıl olacak hiç bilmiyorum, iş+çocuk+ev :2:
evliyim,3 yaşında bir oğlum var ve çalışıyorum:)
öncelikle şunu öğrendim ki herşeye yetişmek,ve herşeyin "mükemmel" olması gibi bir durum sözkonusu değil asla..mutlaka birşyeler eksikl kalacak..ben bi ara bunu yaptım; evim tertemiz düzenli olsun,oğluna zaman ayıran ilgili anne olayım,yemeklerim şahane olsun,misafirler gelsin gitsin;bir de kadın olarak da çekici olayım bakımlı olayım,eşime zaman ayrıayım devamlı..
hahahhahhaa sonra baktım ben perişan olmuşum hahahha
o yüzden yapabildiğimiz kadarıyla mutlu olmayı,mutlu etmeyi öğrendim..öğrettim tabii bir de eşime..hepsinin üzerine oğlumu ve eşimi koydum,sonra evim barkım geldi..
Allah mutluluğunu daim etsin, inşallah bende öyle yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?