Onların maddi durumu iyi44 yasinda anneyle gitmek cok tuhaf.
Oglum 13 yasinda. Gecen kalem kutusunu evde unutmus. Onu goturmek icin okuluna gittim. Tenefus arasi verdim. O bile "Anne cabuk git arkadaslarim gormeden" dedi.
Birikim meselesi de tuhaf. Banka dokumunuzle gitseydiniz bari. Onun birikimi vat miymis merak ettim.
Calisip calismama tercih meselesi. Ama ben kadinlarimizin hep kendi ayaklari uzerinde durmasi taraftariyim. Dunyanin binbir turlu hali var cunku.
Değil mi ? Ben de sizin gibi düşünüyorum . 44 yaşına gelmiş bir adam, kadının çalışmasını bekliyor . Çok yanlış buErkek aileleri de açtı artık Gözünü.
Adam olan kendine güvenir çalışmayı kadının tercihine bırakır.
44 Yaşında adam kendine güvenemiyorsa zaten ondan bi cacık olmaz.
Kesinlikle.Değil mi ? Ben de sizin gibi düşünüyorum . 44 yaşına gelmiş bir adam, kadının çalışmasını bekliyor . Çok yanlış bu
Kadın erkek eşitliği nerde kaldı? Sen de 40 yaşına gelmişsin belli bir yaşam geçmişin var çalışmayacaksan ev bütçesine katkıda bulunabilecek kadar birikimin var mı diye sormuşlar. Ki bence o yaşa kadar oturup bundan sonraki hayatını garantiye alacağın, seni yedirip içirip, rahat ettirecek birini arıyor izlenimi verdin bana. Genelde de o yaşa kadar gelip evlenmeyen bayanlar kendini hazine gibi görüyor gelecek adama karşı nedense. He adam gönüllüdür evinde oturmanı istiyorum, geçindirebilirim evi diyorsa ne ala ama çalışmanı istiyorsa da en doğal hakkı. Baştan söylemişler ne güzel. Diğer bi nokta torun tombalak sahibi olacak yaşa gelmişsiniz neredeyse anne-yenge elinizden tutup getirmiş. İki tarafta da sıkıntı var maalesef.Ben anlamıyorum. Erkek dediğin çalışır eve bakar . Biz büyükleriizden böyle gördük. Bu yaşa kadar çalıştım, paramı yedim gezdim . Şimdi de evlenirsem evde durup çocuklara bakmak istiyorum. Hem çalışıp hem çocuk bakmak hem ev işleri . Gözüm korkuyor. Çalışmayı istememek en doğal hakkım. Ha çalışmak istersem çalışırım eğer enerji bulursam şartlar olgunlaşırsa. Ama illa çalışan gelin istiyoruz dayatması çok itici .
Erkek adam evine tek başına para getirmeli , bir de 44 yaşında , bu yaşa kadar ne yapmıs ?
Torun tombalak sahibi olacak yaşa mı geldim? Yaşım daha 40 beni. Kırıcı oluyorsunuz . Ben kendimi genç hisediyorum. Herkes beni daha genç sanıyor. Küçük gösteriyorum üstelik. Kadın erkek eşitliği konusu karışık bir konu, erkek yedirip içirecek tabi . Eve erkek bakmak zorunda.Yoksa evlenmesinler.Kadın erkek eşitliği nerde kaldı? Sen de 40 yaşına gelmişsin belli bir yaşam geçmişin var çalışmayacaksan ev bütçesine katkıda bulunabilecek kadar birikimin var mı diye sormuşlar. Ki bence o yaşa kadar oturup bundan sonraki hayatını garantiye alacağın, seni yedirip içirip, rahat ettirecek birini arıyor izlenimi verdin bana. Genelde de o yaşa kadar gelip evlenmeyen bayanlar kendini hazine gibi görüyor gelecek adama karşı nedense. He adam gönüllüdür evinde oturmanı istiyorum, geçindirebilirim evi diyorsa ne ala ama çalışmanı istiyorsa da en doğal hakkı. Baştan söylemişler ne güzel. Diğer bi nokta torun tombalak sahibi olacak yaşa gelmişsiniz neredeyse anne-yenge elinizden tutup getirmiş. İki tarafta da sıkıntı var maalesef.
Katılıyorum size, olmaması iyi oldu, ben yapamazdım o aileyleHer zaman derim üslup her şeydir.
Erkekler de çalışan bir eş adayı isteyebilirler.Bunu söyleyebilirler.
Ama ilk buluşmada, daha birbirinizi yeni görmüşken yüzünüze karşı birikiminiz var mı demek ne demek?!
Ayrıca ilk buluşmada kişiler daha temkinli ve düşünceli olmalılar.
Burada eş adayı şartlarınızı kabul etseydi bile siz etmeyin derdim. İlk buluşmada birikimin var mı demek benim için haddi aşmak demektir.
Ayrıca 44 yaşındaki koskoca bir adamın annesi ile ilk buluşmaya gelmesi hiç olmamış.
Kendinizi kötü hissetmeyin, karşıdakinin beklentisi farklıymış.
Eğer çocuktan sonra çalışmak istemiyorsanız da bence çevrenize bu düşüncenizi söyleyin,ona göre uygun birileriyle görüşürsünüz, canınız sıkılmaz.
Ama bence bu adayın olmaması iyi olmuş.
Seninle gorusmeye gelmeden once bilmiyorlarmiymis? Calisani anladim da birikim ne alaka? Iyice abartmislar. Olumsuz olmasi iyi olmus.
"Birikimin var mı?" nedir ya
Oğlunuzun elini sıcak sudan soğuk suya sokmam deseydin sen de
Değil mi ? Ben de sizin gibi düşünüyorum . 44 yaşına gelmiş bir adam, kadının çalışmasını bekliyor . Çok yanlış bu
Onların maddi durumu iyi
Torun tombalak sahibi olacak yaşa mı geldim? Yaşım daha 40 beni. Kırıcı oluyorsunuz . Ben kendimi genç hisediyorum. Herkes beni daha genç sanıyor. Küçük gösteriyorum üstelik. Kadın erkek eşitliği konusu karışık bir konu, erkek yedirip içirecek tabi . Eve erkek bakmak zorunda.Yoksa evlenmesinler.
Anlamıyorum bu çalışma konularında hep aynı yorumlar. Kadın tabiki ayaklarının üzerinde dursun çalışsın. Kendi parasını kazansın. Erkeği yolunacak kaz olarak da görmesin ama burda evlilik yoluna girilecek.
Evlilik böyle anlaşmalar üzerine mi kurulmalı. Karşı tarafın direk çalışan gelin istiyoruz demesi ne demek yahu. Ben cidden tiksiniyorum böyle sözlerden. Karakterine bak oturuşuna bak konuşmasına bak. Nasıl bi insan bi ona bak önce. İllaki çalışsın istiyorsan da bunu ifade etmenin daha güzel yolları var.
Ayrıca çalışan gelin deniyor ev işi de ortak olacak denmiyor. Benim oğlum da ev işlerinde sana yardım eder denmiyor. Hem çalış para getir, hem ev işlerini mükemmel yap, çocuğa mükemmel bak bitmiyor istekleri. Bu yüzden kadınlar çalışsın çalışsın ki güçlü olsun ama nasılsın demeden direk çalışan gelin istiyoruz diyenlere de haklılar ama demeyin.
Neden boşandığını tahmin edebiliyorum. İlk buluşmaya anneyle gelmek nedir
Katılıyorum size, olmaması iyi oldu, ben yapamazdım o aileyle
Şimdi çalışıyor musunuz?
Kaç yaşındasınız?
Çalışmıyorsanız nasıl geçiniyorsanız?
İlla ki çocuğunuza kendiniz bakmak istiyorsanız çocuk olana kadar çalışabilirsiniz? Yani çalışmak isteyene bu bahane değil. Üstelik çocuk sahibi olup olmayacağınız da meçhul.
Birikimi bilmem ama tek maaşla ev geçindirmek zaten zor, senin annen de çalışan damat isteyebilir, damat adayı da çalışan eş isteyebilir.
Ayrıca kendiniz için , çocuklarınızın geleceği için çalışmanız iyi olur
Demek ki benimki de adam değil .Çalışan ama kötü karakterli bir gelin alsınlar da otursunlar, o zaman görürüm ben onları . Buluşmaya annesi ile gelmesi beni de şaşırttı . Aracılar zaten yengemle onun annesi ama annesini getirmeyebilirdi .
Adam dediğin tek başına da eve bakar, bakmalı da ...
Bu adam değilmiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?