Çalışan gelin istiyorlarmış

Onların maddi durumu iyi

Erkek aileleri de açtı artık Gözünü.

Adam olan kendine güvenir çalışmayı kadının tercihine bırakır.
44 Yaşında adam kendine güvenemiyorsa zaten ondan bi cacık olmaz.
Değil mi ? Ben de sizin gibi düşünüyorum . 44 yaşına gelmiş bir adam, kadının çalışmasını bekliyor . Çok yanlış bu

Kadın erkek eşitliği nerde kaldı? Sen de 40 yaşına gelmişsin belli bir yaşam geçmişin var çalışmayacaksan ev bütçesine katkıda bulunabilecek kadar birikimin var mı diye sormuşlar. Ki bence o yaşa kadar oturup bundan sonraki hayatını garantiye alacağın, seni yedirip içirip, rahat ettirecek birini arıyor izlenimi verdin bana. Genelde de o yaşa kadar gelip evlenmeyen bayanlar kendini hazine gibi görüyor gelecek adama karşı nedense. He adam gönüllüdür evinde oturmanı istiyorum, geçindirebilirim evi diyorsa ne ala ama çalışmanı istiyorsa da en doğal hakkı. Baştan söylemişler ne güzel. Diğer bi nokta torun tombalak sahibi olacak yaşa gelmişsiniz neredeyse anne-yenge elinizden tutup getirmiş. İki tarafta da sıkıntı var maalesef.

Torun tombalak sahibi olacak yaşa mı geldim? Yaşım daha 40 beni. Kırıcı oluyorsunuz . Ben kendimi genç hisediyorum. Herkes beni daha genç sanıyor. Küçük gösteriyorum üstelik. Kadın erkek eşitliği konusu karışık bir konu, erkek yedirip içirecek tabi . Eve erkek bakmak zorunda.Yoksa evlenmesinler.

Katılıyorum size, olmaması iyi oldu, ben yapamazdım o aileyle

Seninle gorusmeye gelmeden once bilmiyorlarmiymis? Calisani anladim da birikim ne alaka? Iyice abartmislar. Olumsuz olmasi iyi olmus.

Eeeeee aynen katiliyorum. Madem calisan kadin istiyruz diye agizbirligi etmisler, ee o zaman neden calismadigini bildikleri bir kadina talip olmuslar?? Sacmalik.

Değil mi ? Ben de sizin gibi düşünüyorum . 44 yaşına gelmiş bir adam, kadının çalışmasını bekliyor . Çok yanlış bu

Adam gelmis 44 yasina, nerdeyse emekli olack yasta. Bir birikimi, kariyeri vardir eminim, bu yasta karsidaki kadina israrla para para demeyi abes buluyorum. Bunlar varyemez olmuslar anacim sen kac derim.

Estağfirullah o lafın gelişi söylenmiş bir laf fakat 40 yaşlarında, torunu olan insanlar var. Kişi hissettiği yaştadır. Bunu belirtmenin sebebi belli Bi yol almışsınız hayatta çocuk gibi ebeveynli takılmanız değişik geldi. Erkek yedirip içirecek diye bir şey yok, evet evini koruyacak gücü sebebiyle ama maddi manevi her boyut eşler arasında ortaktır. Nasıl paylaşılacağına eşler karar verir. Adam çalışan eş istemiş bu da çok doğal. Siz de çalışmak istemiyorsunuz bu da hoş karşılanabilir. Ama ille şöyle olmalı diye bir kural yok iki taraf uygun olanı bulmalı. Ben 1 yıl çalışmadım eşim baktı evimize. Şimdi atanırsam eşim iş bulana kadar ben ona bakacağım napayım iş bulamazsa boşanayım mi?

++++++++++

Sizin tabirinizle karısına bakamayan erkek adam değilse , onlar içinde belki çalışmayan kadın kadın değildir olamaz mi yani ? Benim esimin asker arkadaşı evde mesela . Öğretmen ama atanamamis. Eşi kadrolu matematik öğretmeni. Kızlarını adam büyüttü . Evde elinden geldiğince alim satim işleri yaptı. Karısıyla gayet mutlular şu anda. Daha böyle başka örnekler de biliyorum. Bence siz bakış acınızı değiştirin bir an önce . Elim ayağım tuttuğu müddetçe ben çalışırım. Eşimin de bana bakmasını istemem ne münasebet. Kaç yaşında kadınım ne babam bana baksın isterim ne de kocam. Ilerde elden ayaktan düşersem çoluğum çocuğum baksın isterim belki bir ihtimal .

senin annen de çalışan damat isteyebilir
Bunu yazarken ciddi miydiniz? Ayy gece gece çok güldüm .

Demek ki benimki de adam değil .

Siz kaç yaşında bekar cocuksuz bir kadınken basinizin caresine bakamıyorken
Evlilikte çoluk çocukla beraber bir adamın sizin istek ve arzularıniza yetmesi gerektiğini böyle çirkin bir dille dile getiriyorsunuz.
Ne diyim ayıp .

Ha şunları da ekleyeyim. Mesele çalışıp çalışmamak da değil. Mesele “adam”la evlenmek.
Günümüz erkekleri maşallah adeta bir prens, kapris yuvası, çok uyanık.
Bakın dikkat edin lütfen “ ben ayakları üzerinde duran güçlü kendine yeten bir eş istiyorum” demek başka, “ben çalışan bir eş istiyorum” demek başka.

Ben çalışan eş istiyorum diyen kişiye diyin ki ben yüksek lisans yapıcam, doktora yapıcam, İngilizce öğrenicem, şu seminere katılıcam vs yani salt kendimi geliştirmek için şeyler yapıcam bu yüzden maaşım bir müddet yarıya düşücek. Bakalım ne tepki veriyor?

Derdi güçlü kadınla evlenmek mi yoksa dini imanı para mı olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…