çalışan hamileler

bir çalışan anne daha geldi aranızaaaa :)
bende 8:30-17:30 arası çalışıyorum, çalışırken yoruluyorum eve gidip 9 kalmadan uyuyorummm,

Bende varım. 08:30 - 05:30 çalışıyorum. Avantajım toplu taşıma araçları kullanmıyorum servisim var. Uyku sorunu bende de şu şekilde var; akşam uyuyamıyorum sabah çok zor kalkıyorum

merhaba beni de aranıza alınn
bebiş henüz çok küçük 8:30 / 17:30 çalışıyorum bir tane de 1 e giden oğlum var
işyeri ayrı ev ayrı oğlanın dersleri ayrı eşim ayrı hepsine yetmeye çalışıyorum çok şükür
Allahtan karnımdaki fasulye bana hiç rahatsızlık vermiyor şimdilik

Ben de geldim:) bende 08:30/16:00 çalışıyorum ama daha erken çıktığımda oluyo. Allahtan servis kullanıyorum. Evimin önünden alıyo oraya bırakıyo. Siz yemek olayını nasıl yapıyosunuz? Öğle yemeklerini işte yiyorum ama ara öğünlerde tokoluyorum:)))
Bir de plates yapan var mı? Kaçıncı ayda başladınız?

Bence hepiniz şükretmelisin bende daha çoook yeni bi hamişim. Ama özel sektör bir hafta sabah vardiyası 9 akşam 5buçuk 1 hafta akşam öğlen 2 10buçuk ve sürekli ayakta hayırlısı olsun inşallah şu an yeni olduğum için pek anlamıyorum ama eve nasıl geldiğimde uyku tavan yapıyo

Iki vardiya mısın ca nım birde sürekli ayaktasın
Karnın Büyüyünce zor olacaktır senin için

Iki vardiya mısın ca nım birde sürekli ayaktasın
Karnın Büyüyünce zor olacaktır senin için

Evet canım 1er hafta değişiyor hafta içi 1gün izin inşallah bebeğim zorlanmaz. Biraz daha zaman geçince çalışma saatlerim 7buçuak saate düşecek onunla avunuyorum valla

Allah kolaylık versin ayakta veya oturarak da olsa hamişken çalışmak zor bence
Sabredecez artık
Belki ilerleyen aylarda işini biraz hafifletirler belli mi olur

Allah kolaylık versin ayakta veya oturarak da olsa hamişken çalışmak zor bence
Sabredecez artık
Belki ilerleyen aylarda işini biraz hafifletirler belli mi olur

Evet herşey onlara daha güzel bir gelecek hazırlamak için. İnşallah süper olur aslında :))

Biz en azindan masa basindayiz. Allah yardimcin olsun seninki zormuş. Bunu görüş ama amirinle sonuçta bebek tasiyorsun biraz hafifletsinler.
Ben evde olmaktansa calismanin daha avantajli olduğunu dusunuyorum. Hantallasir insan sürekli evde. Öğle tatillerinde bile yürüyüş olsun diye disari cikiyorum ben. Egzersiz de yapmak lazim ama eve gelince atiyorum kendimi koltuğa bidaha kaldirabilene Aşkolsun. Bide sürekli evde olsam düşünemiyorum.

Vardiya müdürüyüm ztn çok yüklenmezler ama cafe sektörü haftasonu oldumu müdahale etmek mecburi oluyor bakalım biraz büyüsünde bebiş o zaman tekrar üstlerle konuşurum :)

süpermiş çok istedim hafta sonu tatil olan bi iş ama denk gelmedi hiç
bende tek pazarla idare ediyorum o da bi işe yaramıyor gerçi
Renitsa hoşgeldin

canım 17 .haftandaysan öğrenmen gerekmiomu..ama hala gözükmüosa da kız olma ihtimali yüksek diolar.gerçi sağlıklı olsunlardaa..geçmiş olsun canım dikkat ettt

bende 18 haftalıkken öğrenebildim anca millet 12 13 haftalık öğrenirken kızlar göstermiyor o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…