aaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm hamilemisin sen çok sevındım hayırlı olsuuuuuuuuuuuunn evlendikten sonra hiç görüşemedik seninle . :)yaa aslında 2 hafta önce doktorum büyük ihtimalle kız dedi
ama son gittiğimde göstermedi sıpa
çok edepli maşallah
olur inş bebişin canım çok dua etınsallah bende hamıle kalırsam aranıza katılacagım :) Dua edinde geleyim
Ediyorum Allahim kabul ederse insallah benimde melegim gelir sizde dua edermisinizolur inş bebişin canım çok dua et
Kızlar siz neden uzun saatler çalışıyosunuz? Hamileliğinizi belgelediğiniz sürece belli bi saatten donra çalışılmaz. Bence amirlerinizle görüşün. Hele hele ayakta iş yapanlar için çok kötü. Sürekli oturmak da iyi değil ama ayakta iş yapılmaz!
Bir de yemek olayını nasıl yapıyosunuz? Kahvaltı, öğle yemeği ara öğün falan????
sen şimdiden böyleysen bebek olunca napacan tatlım..hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez annemi çağırdım kahvaltıyı ve öğle yemeğini evdeb getiriyordum
şimdi annem sabah kahvaltımı hazırlıyor peynir yumurta zeytin ayak üstü hemen yiyyorum çaylaçok zor oluyor erken saatte ama ne yapayım
öğlen için yemek getiriyorum çok komik ama kaloriferin üstüne sabahtan koyuyorum ısınıyor yemekhaneye inmek istemiyorum
günlük 500 ml süt artı muz taşıyorum taşımayla annecim gidince ne halt edicem hiç bir fikrim yok:):):)
bekliyoruzzzınsallah bende hamıle kalırsam aranıza katılacagım :) Dua edinde geleyim
anam ben böyle nazlansam eşim ne der bilmiyorum evin her işini yapıyorum çok yoğun geç saate kadar çalışıyorujm 8 de evdeyim düşün dün azcık uzandım ilerki aylar ne olacak senin halin dedi banahamile kaldığımı öğrenir öğrenmez annemi çağırdım kahvaltıyı ve öğle yemeğini evdeb getiriyordum
şimdi annem sabah kahvaltımı hazırlıyor peynir yumurta zeytin ayak üstü hemen yiyyorum çaylaçok zor oluyor erken saatte ama ne yapayım
öğlen için yemek getiriyorum çok komik ama kaloriferin üstüne sabahtan koyuyorum ısınıyor yemekhaneye inmek istemiyorum
günlük 500 ml süt artı muz taşıyorum taşımayla annecim gidince ne halt edicem hiç bir fikrim yok:):):)
bende akşamları yemek yiyemiyorum. başım öyle ağrıyor ki kafayı kaldıramıyorum.. doktor tansiyondan dedi düşük olurmuş ve bende de düşük akşama kadar yorgunlukla düşüyor. .Hiç birşey yiyemiyorum bendeÖğlen yemekleri falan kesinlikle. Akşama kadar hiç birşey yemezsem akşam güzel yiyorum ama sonra pişman oluyorum yediğime. İstifra edemiyorum sadece bulantı. Belki istifra etsem biraz rahatlayacağım. Yemek yemeyi özledim vallahi. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum. En büyük derdimde uyku Sabah sürüklenerek geliyorum sanki işe
gunaydınn :) ozaman yardım edın banabekliyoruzzz
bende de başlarda böyle oldu . ama benim tansiyonum düştüğü için baş ağrım çok oluyor.gunaydınn :) ozaman yardım edın banadun gece sag kasıgımın agrısından hıc uyuyamadım bıcak gıbı bısı saplandı belım bacaklarım cok agrıyor ama goguslerımde agrı sızı yok atesımde cok yuksek degıl ama dereceye gore ben yanıyorum
6 veya 4 gun kaldı canım akıntım falanda yok sadece kasık agrısı bacaımı cekemıyorum sankı bebeısım gelsınde ben cekerımbende de başlarda böyle oldu . ama benim tansiyonum düştüğü için baş ağrım çok oluyor.
adet gününe kaç gün kaldı peki.
ayy canım evet görüşemedik ben uzunca bir süre giremedim kk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm hamilemisin sen çok sevındım hayırlı olsuuuuuuuuuuuunn evlendikten sonra hiç görüşemedik seninle . :)
bende evlendim çalışan hamile değilim ama çalışan evliyim şuanda bir ay oluyor evleneli. komşumuyuz hala ne yaptın semt değiştirdin mi evlenince... kırmızınında bebeği oldu erkek daha 2 haftalık falan :):)ayy canım evet görüşemedik ben uzunca bir süre giremedim kk ya
evet hamileyim cnm bebişim olacak inş
sen neler yapıyosunn
ayy inanmıyorummm şookkbende evlendim çalışan hamile değilim ama çalışan evliyim şuanda bir ay oluyor evleneli. komşumuyuz hala ne yaptın semt değiştirdin mi evlenince... kırmızınında bebeği oldu erkek daha 2 haftalık falan :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?