çalışan hamileler

yaa aslında 2 hafta önce doktorum büyük ihtimalle kız dedi
ama son gittiğimde göstermedi sıpa
çok edepli maşallah
aaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm hamilemisin sen çok sevındım hayırlı olsuuuuuuuuuuuunn evlendikten sonra hiç görüşemedik seninle . :)

bende çalışana anneyim.. avm de ve turistlik bölgede olduğum için bir hafta 10-19 bir hafta 13-22 çalışıyorum.. şimdilik öğlenci olmak işime geliyor çünkü sabahları uyanamıyorum.. uyku dışında başka sıkıntım yok çok şükür. şimdiden yazı düşünüyorum gece 12 ye kadar nasıl çalışıcam diye..

Kızlar siz neden uzun saatler çalışıyosunuz? Hamileliğinizi belgelediğiniz sürece belli bi saatten donra çalışılmaz. Bence amirlerinizle görüşün. Hele hele ayakta iş yapanlar için çok kötü. Sürekli oturmak da iyi değil ama ayakta iş yapılmaz!

Bir de yemek olayını nasıl yapıyosunuz? Kahvaltı, öğle yemeği ara öğün falan????

çok doğru bencede haklarınızı iyi öğrenmelisiniz yazık ya

Bir de yemek olayını nasıl yapıyosunuz? Kahvaltı, öğle yemeği ara öğün falan????

hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez annemi çağırdım kahvaltıyı ve öğle yemeğini evdeb getiriyordum

şimdi annem sabah kahvaltımı hazırlıyor peynir yumurta zeytin ayak üstü hemen yiyyorum çayla çok zor oluyor erken saatte ama ne yapayım

öğlen için yemek getiriyorum çok komik ama kaloriferin üstüne sabahtan koyuyorum ısınıyor yemekhaneye inmek istemiyorum

günlük 500 ml süt artı muz taşıyorum taşımayla annecim gidince ne halt edicem hiç bir fikrim yok:):):)

sen şimdiden böyleysen bebek olunca napacan tatlım..
eşin yardımcı olmuyor mu kahvaltıyı o hazırlasa bari saatleriniz mi uyuşmuyor.
annen gitse de aklı hep sende kalır .

anam ben böyle nazlansam eşim ne der bilmiyorum evin her işini yapıyorum çok yoğun geç saate kadar çalışıyorujm 8 de evdeyim düşün dün azcık uzandım ilerki aylar ne olacak senin halin dedi bana

bende sabah 20 dk minibüse binmem gerekiyor, o 20 dk bile mahvediyor beni.
sabah 08:30-18:00 çalısıyorum. Bulantı dönemimde çok zorlandım. Ara Ara tetikliyor bazen.

Hiç birşey yiyemiyorum bende Öğlen yemekleri falan kesinlikle. Akşama kadar hiç birşey yemezsem akşam güzel yiyorum ama sonra pişman oluyorum yediğime. İstifra edemiyorum sadece bulantı. Belki istifra etsem biraz rahatlayacağım. Yemek yemeyi özledim vallahi. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum. En büyük derdimde uyku Sabah sürüklenerek geliyorum sanki işe

bende akşamları yemek yiyemiyorum. başım öyle ağrıyor ki kafayı kaldıramıyorum.. doktor tansiyondan dedi düşük olurmuş ve bende de düşük akşama kadar yorgunlukla düşüyor. .

gunaydınn :) ozaman yardım edın bana dun gece sag kasıgımın agrısından hıc uyuyamadım bıcak gıbı bısı saplandı belım bacaklarım cok agrıyor ama goguslerımde agrı sızı yok atesımde cok yuksek degıl ama dereceye gore ben yanıyorum

bende de başlarda böyle oldu . ama benim tansiyonum düştüğü için baş ağrım çok oluyor.
adet gününe kaç gün kaldı peki.

bende de başlarda böyle oldu . ama benim tansiyonum düştüğü için baş ağrım çok oluyor.
adet gününe kaç gün kaldı peki.
6 veya 4 gun kaldı canım akıntım falanda yok sadece kasık agrısı bacaımı cekemıyorum sankı bebeısım gelsınde ben cekerım

aaaaaaaaaaaaaaaaa canımmmmmmmmmmm hamilemisin sen çok sevındım hayırlı olsuuuuuuuuuuuunn evlendikten sonra hiç görüşemedik seninle . :)
ayy canım evet görüşemedik ben uzunca bir süre giremedim kk ya
evet hamileyim cnm bebişim olacak inş
sen neler yapıyosunn

ayy canım evet görüşemedik ben uzunca bir süre giremedim kk ya
evet hamileyim cnm bebişim olacak inş
sen neler yapıyosunn
bende evlendim çalışan hamile değilim ama çalışan evliyim şuanda bir ay oluyor evleneli. komşumuyuz hala ne yaptın semt değiştirdin mi evlenince... kırmızınında bebeği oldu erkek daha 2 haftalık falan :):)

ayy inanmıyorummm şookk
en son evlenmekten vazgeçmemiş miydi o
ikinizin adına da çok sevindim tatlım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…