hoşgeldin öğretmenim :)Ben de katıldım aranıza arkadaşlar.. selam herkese..Sınıf öğretmeniyim ben de..
Ben de katıldım aranıza arkadaşlar.. selam herkese..Sınıf öğretmeniyim ben de..
yaa aslında 2 hafta önce doktorum büyük ihtimalle kız dedibende 18 haftalıkken öğrenebildim anca millet 12 13 haftalık öğrenirken kızlar göstermiyor o yüzden :)
canım doktor ne zaman veriyomuş raporu sordunmu ben 6+1im ne zamana kadar çalışıcaz biliyomusun30.haftadayım ve hala işe gidip geliyorum ama artık zorlanmaya başladım bütün gün otur otur bel ağrısı çok oluyo
37. haftaya kadar çalışabilen var mı acaba çok zor bencee
canım bildiğim kadarıyla 32. haftada ayrılabiliyosun istersencanım doktor ne zaman veriyomuş raporu sordunmu ben 6+1im ne zamana kadar çalışıcaz biliyomusun
tşk.ederim. gerçi bugün gittim doktora sormayı unuttum. başka şeylerden :)canım bildiğim kadarıyla 32. haftada ayrılabiliyosun istersen
ama sağlık durumun iyiyse doktorun yazacağı bir raporla 37. haftaya kadar da çalışabilme imkanın var
37. haftadan sonra istesen de çalışamıyorsun
inş öyle bir durum olmaztşk.ederim. gerçi bugün gittim doktora sormayı unuttum. başka şeylerden :)
erken olursa doğum artık işten giderim hahhaahha şaka tabi....
e tabiii o açıdan bakılınca iyi. ama zaten hareket şart aktif olmak gerek ben normal istiyorum da... yani umarım farklı bi durum olmaz.doktorlada konuştum ama biliyosun bebeğin durumu etkiliyor sonuçtainş öyle bir durum olmaz
benim bir arkadaşım cuma işten ayrıldı salı doğum yaptı
onun için iyi oldu çünkü 4 ay izinin hepsi doğumdan sonraya kaldı
o da güzel bir durum aslında bir bakıma
aynen öylee tabiii o açıdan bakılınca iyi. ama zaten hareket şart aktif olmak gerek ben normal istiyorum da... yani umarım farklı bi durum olmaz.doktorlada konuştum ama biliyosun bebeğin durumu etkiliyor sonuçta
inş. nerdeee ... benimki erkek ama çok nazlı ya yüzünü doğru düzgün göremedik daha ya eliyle kapatıyo ya plesentaya yapışıyo.. bakıcaz ne olacak...aynen öyle
en güzeli en sağlıklısı normal doğum zaten
inş çok uğraştırmaz sıpalar bizi kolaycacık doğuverirler
bizim belli değil göstermiyo halaainş. nerdeee ... benimki erkek ama çok nazlı ya yüzünü doğru düzgün göremedik daha ya eliyle kapatıyo ya plesentaya yapışıyo.. bakıcaz ne olacak...
nazlılar bunalr nazlı ... işimiz varbizim belli değil göstermiyo halaa
aslında çok hareketli durduğu yerde durmuyo ama
görünmesi gereken yeri göstermiyoo
aynı durumdayız tatlım... hepsi üst üstevalla bendede durum aynı kızlar uyku halim hiç geçmiyor her ne kadar 8-5 çalışıyorda olsam, haftasonum tatilde olsa ben hep yorgunum yorgun...bide üstüne üstlük bu halimle akşamları ders çalışmaya çalışıyorum aöf nedeniyle görevde yükselmek için bakalım başarabilcekmiyiz çocukta yapmayı kariyerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?