çalışan hamileler

bende 18 haftalıkken öğrenebildim anca millet 12 13 haftalık öğrenirken kızlar göstermiyor o yüzden :)
yaa aslında 2 hafta önce doktorum büyük ihtimalle kız dedi
ama son gittiğimde göstermedi sıpa
çok edepli maşallah

30.haftadayım ve hala işe gidip geliyorum ama artık zorlanmaya başladım bütün gün otur otur bel ağrısı çok oluyo
37. haftaya kadar çalışabilen var mı acaba çok zor bencee
canım doktor ne zaman veriyomuş raporu sordunmu ben 6+1im ne zamana kadar çalışıcaz biliyomusun

canım doktor ne zaman veriyomuş raporu sordunmu ben 6+1im ne zamana kadar çalışıcaz biliyomusun
canım bildiğim kadarıyla 32. haftada ayrılabiliyosun istersen
ama sağlık durumun iyiyse doktorun yazacağı bir raporla 37. haftaya kadar da çalışabilme imkanın var
37. haftadan sonra istesen de çalışamıyorsun

32.haftada 5 hafta daha çalışabilir diye rapor veriyor ve 37 dahil çalışıyosun 38+0 da evdesin.
gittiği yere kadar gidicem bakalım..

tşk.ederim. gerçi bugün gittim doktora sormayı unuttum. başka şeylerden :)
erken olursa doğum artık işten giderim hahhaahha şaka tabi....

tşk.ederim. gerçi bugün gittim doktora sormayı unuttum. başka şeylerden :)
erken olursa doğum artık işten giderim hahhaahha şaka tabi....
inş öyle bir durum olmaz
benim bir arkadaşım cuma işten ayrıldı salı doğum yaptı
onun için iyi oldu çünkü 4 ay izinin hepsi doğumdan sonraya kaldı
o da güzel bir durum aslında bir bakıma

inş öyle bir durum olmaz
benim bir arkadaşım cuma işten ayrıldı salı doğum yaptı
onun için iyi oldu çünkü 4 ay izinin hepsi doğumdan sonraya kaldı
o da güzel bir durum aslında bir bakıma
e tabiii o açıdan bakılınca iyi. ama zaten hareket şart aktif olmak gerek ben normal istiyorum da... yani umarım farklı bi durum olmaz.doktorlada konuştum ama biliyosun bebeğin durumu etkiliyor sonuçta

e tabiii o açıdan bakılınca iyi. ama zaten hareket şart aktif olmak gerek ben normal istiyorum da... yani umarım farklı bi durum olmaz.doktorlada konuştum ama biliyosun bebeğin durumu etkiliyor sonuçta
aynen öyle
en güzeli en sağlıklısı normal doğum zaten
inş çok uğraştırmaz sıpalar bizi kolaycacık doğuverirler

aynen öyle
en güzeli en sağlıklısı normal doğum zaten
inş çok uğraştırmaz sıpalar bizi kolaycacık doğuverirler
inş. nerdeee ... benimki erkek ama çok nazlı ya yüzünü doğru düzgün göremedik daha ya eliyle kapatıyo ya plesentaya yapışıyo.. bakıcaz ne olacak...

inş. nerdeee ... benimki erkek ama çok nazlı ya yüzünü doğru düzgün göremedik daha ya eliyle kapatıyo ya plesentaya yapışıyo.. bakıcaz ne olacak...
bizim belli değil göstermiyo halaa
aslında çok hareketli durduğu yerde durmuyo ama
görünmesi gereken yeri göstermiyoo

valla bendede durum aynı kızlar uyku halim hiç geçmiyor her ne kadar 8-5 çalışıyorda olsam, haftasonum tatilde olsa ben hep yorgunum yorgun...bide üstüne üstlük bu halimle akşamları ders çalışmaya çalışıyorum aöf nedeniyle görevde yükselmek için bakalım başarabilcekmiyiz çocukta yapmayı kariyerde :)

aynı durumdayız tatlım... hepsi üst üste
...girdik bi yola...

8-17 çalışıyorum ben de .uyku hali yok ben de ama aşırı derecede bulantı kusma var.Her gün gün sayıyorum şu 12.hafta gelecek mi diye.Allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar sizin saatler azmış ben sabah 08:30 akşam 07:00 c.tesi öğleye kadar ama akşama akdar kaldığım çok oluyor işler yoğun :/32 haftaya kadarmı çalışılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…