- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Bugünün menüsü :
Tarhana çorbası
Patatesli bezelye yemeği
Havuç tarator
Pilav/makarna
Zaten sulu yemeği çok pişiriyorum, ertesi gün yanına mantı(dolaptan:)), tavuk nugget gibi bişey yapıyorum. İki günlük yemek
Kayınvalidem haftasonu 5 farklı zeytinyağlı yapıp dolaba atıyor, ben o kadar da yapamam valla
nasıl yapıpta atıyo dolaba canım bende yapmak istiyorum ama formüülünü bilmiyorum maalesef
Sayenizde akşam patatesli bir şeyler yapmak şart oldu
gerçekten nasıl çorbayı buzluğa atıyor benım buzlukta kucuk atamam zaten ama merak ettım
şu difriz olayına ciddi ciddi el atmam lazım
Kesinlikle çalışan bayanlara şart, yazın evdeyim ben zaten. Domates rendesi bile yapıp atsam kar, bütün yaz sebzelerini paket paket çok kolaylık.
anam neler kaynatmıssınız öle patates mi konumuz bayan ruj tarifin süperrr
buda benden ev kumpiri:
Patatesi haşlıyorum . rendeliyorum buyuk kaseye alıyorum içine garnitür(bezelyeli havuçlu garnitür) kaşar peyniri salam rendeliyom tuz koyuyorum kaselere koyup
yada buyuk salata kasesine koyup üstüne ketçep mayonez sıkıyom afiyet olsun...
Bugünün menüsü :
Tarhana çorbası
Patatesli bezelye yemeği
Havuç tarator
Pilav/makarna
Zaten sulu yemeği çok pişiriyorum, ertesi gün yanına mantı(dolaptan:)), tavuk nugget gibi bişey yapıyorum. İki günlük yemek
Kayınvalidem haftasonu 5 farklı zeytinyağlı yapıp dolaba atıyor, ben o kadar da yapamam valla
aynen yaa.. Arda'nın mutfağı diye bi program var , geçenlerde şöyle bir patates yaptı kiiiii
Eki Görüntüle 707009
şu difriz olayına ciddi ciddi el atmam lazım
benımkıde tam takırsağolsun kaynanam bu yaz koycak. evlenırkende koymuştu. bu senede ben koycam baya ınş
Kesinlikle çalışan bayanlara şart, yazın evdeyim ben zaten. Domates rendesi bile yapıp atsam kar, bütün yaz sebzelerini paket paket çok kolaylık.
Günaydınnnnnn şekerlerrrrr
Dün akşam domates çorbası yaptım ohh miss gibi çok güzeldi..Soslu hazır mantı,salata vardı birde ehh Allah bereket versin,doyduk..
Bugün içinde mercimek yemeği yaptım dün akşam.Yanına da bulguru pilavı yaparım eve gidince tamamdır yeter gariiiiiiii
günaydın kızlarrrrrr dun benım planlar bozulduu eşim iş yerınde belını ıncıtmıs sabah bende hemn iizn aldım eve gıttım ço sukurr pek bıseyı yoktuu dınlendı evde
tabi eve gdıınce öglende aksam ıcın kalan yemeklerı yedık aksmada kocam hasta dıye sevdıgı bısey yapıyım dedım sac tava yaptım çok mutlu oldu ama bu aksam kahvaltı gunumuzz bızımm
cok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?