çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

nasıl yapıpta atıyo dolaba canım bende yapmak istiyorum ama formüülünü bilmiyorum maalesef

gerçekten nasıl çorbayı buzluğa atıyor benım buzlukta kucuk atamam zaten ama merak ettım

Sadece zeytinyağlı yemeklerini yapıyor, evindeki dolabı derin dondurucusu çok büyük. Salata mazlemelerini de soyuyor, salatalık, domatesi Tupperwarelere, marulları,yeşillikleri yıkayıp da torbalara koyuyor. Kıymayı kavurup saklama kabına koyuyor, oradan da kullanıyor. Çorbayı saklamıyor.Görmedim yani. Ama kadın hiç çırpınmıyor benim gibi

Kesinlikle çalışan bayanlara şart, yazın evdeyim ben zaten. Domates rendesi bile yapıp atsam kar, bütün yaz sebzelerini paket paket çok kolaylık.

kesinlikle katılıyorum cnm.. biz domates , bezelye , fasulye , patlıcan , mısır , bamya , biber , enginar , vişne mutlaka her yaz hazırlar dondurucuya koyarız..

bayılırım havuç taratora
aynen yaa.. Arda'nın mutfağı diye bi program var , geçenlerde şöyle bir patates yaptı kiiiii

Eki Görüntüle 707009

evetttt ben bundan yaptım çok şık bir sunum oluyor

benımkıde tam takır sağolsun kaynanam bu yaz koycak. evlenırkende koymuştu. bu senede ben koycam baya ınş

bende kaynanama diyimde oda yapsın bana. genelde o kendine yapıyo biz gittikçe elimize tutuşturuyo ama bu sefer diyim sen bana da yap

Bu Topiği çok sevdimmm Benim şanslıyım ara ara eşim günündese o yemek yapar. Ama benim yaptığım zamanlar çoğunlukta

Ben Haşlamış tavuk suyunu kağıt bardağa koyup buzluğa koyarım çorba yapacam zaman çıkartıyorum güzel oluyor buzluk poşetini
bilmiyordum öğrenmiş oldum.

Dün Akşam ki Menüm
Zeytin Yağlı Taze Fasulye+Pilav+Havuçlu Kabaklı Yoğurtlu Meze

Bu akşam ki menüm ise
Tavuk suyuna Şehriye Çorbası +Zeytinyağlı Enginar(Bir gün önceden yaptım.)+Makarna+Salata ve Kendim yaptığım Yoğurt

Ben çoğunlukla evde makarna veya pilav kesinlikle yapıyor eşim seviyor ama ben yemem sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kızlar

Son düzenleme:
Eşim şehir dışında diye akşam anneme gittim.
2 kg patates aldım.
Hepsini küçük elma dilimleri şeklinde doğradım. Yağ- tuz-pul biber- az karabiber de 30 dk marine ettim.
Fırın tepsisine hepsini koydum. Attım 180-200 derecelik önceden ısıtılmış fırında kızarınca üstüne susam ve rendelennmiş kaşar peyniri serptim.
Ayran ve salata ile yedik. 1 ve 3 yaşındaki yeğenlerim tabağıma saldırdılar çok beğendiler.
Patatese de şimdilik doymuş oldum.
Fikir veren akıllarınız, yapan elleriniz dert görmesin çoluk çocuk pek güzel yedik.

Kesinlikle çalışan bayanlara şart, yazın evdeyim ben zaten. Domates rendesi bile yapıp atsam kar, bütün yaz sebzelerini paket paket çok kolaylık.

bende domatesim kabağım rendeli patlıcam dilimli karnı yarık için ayrı yeşil biberi rendelerim barbunya bezelye

sarımsağı bile rondadan gecırır güzelce yerleştirir dolaba koyarım yazın koydum hala kulanıyorum hele şu konserve menemen en büyük kurtarıcım bideeee konserve yeşil fasulye bayılıyorum eşimde bayılıyor ben daha yapacaktım eşim tuttu sanki evde ordu yaşıyor altı üstü iki kişiyiz dedi ama benim hepsi bitti

Günaydınnnnnn şekerlerrrrr

Dün akşam domates çorbası yaptım ohh miss gibi çok güzeldi..Soslu hazır mantı,salata vardı birde ehh Allah bereket versin,doyduk..

Bugün içinde mercimek yemeği yaptım dün akşam.Yanına da bulguru pilavı yaparım eve gidince tamamdır yeter gariiiiiiii

erişteli yeşil mercimek yemeğimi kıymalı felan bende mi onu yapsam

günaydın kızlarrrrrr dun benım planlar bozulduu eşim iş yerınde belını ıncıtmıs sabah bende hemn iizn aldım eve gıttım ço sukurr pek bıseyı yoktuu dınlendı evde
tabi eve gdıınce öglende aksam ıcın kalan yemeklerı yedık aksmada kocam hasta dıye sevdıgı bısey yapıyım dedım sac tava yaptım çok mutlu oldu ama bu aksam kahvaltı gunumuzz bızımm

cok geçmiş olsun canım

Günaydınnnn Bizim bugün balık günümüzz o yüzden çok rahatım bir balık bi salata bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…