- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Bu akşamki Menüm
Tavuk Suyuna Şehriye Çorbası+Izgara Sinitzel Tavuk+Pilav+Yoğurlu Biber+Közlenmiş Patlican(Konserve)
Kızlar dışardan alınan közlenmiş biber ve patlıcan sağlıklı olmasa da alıyorum pratik oluyor Salata yerine çeşit oluyor Kendim közlemeyi hiç denemedim..
gunaydın kızlar neler kaynatmışsınız ne tarifler verilmiş maşallah ben cuma hastaydım biraz o yüzden işe gelemedim evdede net yok ve Tüm Annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum ..
ben hafta sonu bayat ekmeklerimi kıtır ekmek yaptım. sanırım biraz yaktımbuzluğa koydum ilk çorba yapışımda denicem
kv dedim ki ben buzluğa yemek atmak istiyorum sebze mevsimlerinde söyle alalım yapalım dedim tamam dedi
ben bayat ekmeklerımı kıtır yapınca buzluga koymuyorumm hiç bişey olmuyo buzluktan cıkarıpta çözülmesını beklemene gerek yokk dısardada bıraksan bısey olmuyo kavruldugu için canım
gunaydın kızlar neler kaynatmışsınız ne tarifler verilmiş maşallah ben cuma hastaydım biraz o yüzden işe gelemedim evdede net yok ve Tüm Annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum ..
geçmişş olsun canım, umarım şimdi iyisindir
seninde anneler günün kutlu olsunn :)
bugünkü menümü yazayım
(tembel işi oldu bugün :))
kıymalı yumurtalı pide
bol salata
ayran yada cola
tşk ederim bayan ruj şimdi daha iiyim cok sükür bende o ekmek işini beceremiyom ama bende domtes soğan felan buzluğa koyacam anacığım benim misafirim hiç bitmiyo bi hafta sonum var öğle bi misafir aksam başka misafir vala iş zor perşembe pazar kuruluo bu hafta gidecem
bugünkü menümü yazayım
(tembel işi oldu bugün :))
kıymalı yumurtalı pide
bol salata
ayran yada cola
akşam için hala karar vermedim.
dünden kalan körili tavuk sote var 1 tabak.
yanına topalak çorbası yapabilirim.
bezelyeli patates yemeği olabilir
salata ayran filan off menuyu uyduramadım
yardımcı oluuuun
Benimde tavuk sotem var dünden kalma :)) Yanına Bulgur Pilavı yapacagım birde cacıkÖnden bir çorba yaparsan güzel olur,patateste kızartabilirsin yanına
akşam için hala karar vermedim.
dünden kalan körili tavuk sote var 1 tabak.
yanına topalak çorbası yapabilirim.
bezelyeli patates yemeği olabilir
salata ayran filan off menuyu uyduramadım
yardımcı oluuuun
bencde tavuk sote yanına corba patates kızartma salata olabilir kuzummm burada senin hızına yetişemiyom her konuya yazıyon yorumların cok güzel takipçinim evde de böle hızlıysan iş yemek dayanmaaz
aa öylemi küflenir gibime geldi benim o zaman ben kavanoza koyup dışarıda saklayabilirim. şimdi çıkarmıyım onları zaten çıkarınca hemen çorbaya çözülmesini beklemeden atarım canım kaynar olacğaı için hemn erir zaten
yok canım küflenmıyo hıc bısey olmuyo ıyıcene kavurduysann
ozmn bende menumu yazayım bugun bende bırazcık tembellık yapıcam galıba
dunden kalan kıymalı sebzelı lazanyam var onu ıstıcam
yanına konserve şişesınde yayla corbam vardı onu cıkartırım
ve salata karpuz
bu akşam yemekli düğündeyizzz ohh ne güzelll
c.tesi akşam eşimle tatlı yedik o bizi kesti...gece 10 buçukta spagetti yaptım...survivor izlerken canımız çekti afiyetle yedik..
dünde annemin verdiği etli dolma vardı onu yedik ohh misss...
menüler ve secenekler saatler yaklaştıkça gelmeye başlıyor
afiyet olsun canım,senin keyfin keyif ohh annesinin kuzusu
survivor izlerken iştaha gelen sadece biz değilmişiz demekki
eşimle ben çocuk gibiyiz,onlar yiyor bizde hemen mutfağa koşuyoruz ne yesek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?