çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

Kızlar bugün çok sıkıcı vakit hiç geçmiyor

Akşam ise hiç yemek yapma isteğim yok eve gdip bir şey yemeden uyumak istiyorum.Ama nerdeeeee
Evlenince sorumluluğun oluyor
Menüm ise

Domates Soslu 1 Yemek kaşığı yağ ile Biber ve KabaK Kızartması+Makarna+Yoğurtlu Havuçlu Meze

sana katılıyorum canım çık sıkıcı ve vakit hiç geçmiyor sanki

akşam yemek yapmak istemiyorum, ne yapcam ya öğle arası köfteyi bitirmeseydik keşke. zaten acıkmadım da, ne yemişim böyle, midem çok dolu aman yaaaa

bende zevkle yapıyorum yemeği ama bu hafta mutfağa bile girmek istemiyorum.

demek ki bu hafta hepimiz aynıyız neden acaba bende yemek yapmayı çok seviyorum dediğim gibi...ama bu hafta bir gönülsüzlük var bende de...beni sıcaklar etkilyor bence hiç dayanamıyorum

kaç yıllık evlisin canım

selam herkese
vaktim bol olsada çeşit çeşit tarif denesem keşkeeee
dün akşam o kadar gergindimki kabus sıcaklar uykusuzluk ve yorgunluk sayesinde cinli bir kadın olmuştum resmen
dün akşamdan hazır ettim bugünün yemeğini
mantar çorbası:kremam yoktu süt kattım nefis olmuş
biberli domatesli bulgur pilavı
yaprak sarması:k.annem verdi sağolsun
yanınada cacık yaptımmı ooohhh missss gibi olduuu..

demek ki bu hafta hepimiz aynıyız neden acaba bende yemek yapmayı çok seviyorum dediğim gibi...ama bu hafta bir gönülsüzlük var bende de...beni sıcaklar etkilyor bence hiç dayanamıyorum

evet sıcak cok etkili. bir de zaman geçmiyor işyerinde kafam almıyor bile ..

kabak kızartsam diyetteyiz püf. hazır birşeylere kaçsam ama ne

aynen vallahi bende de bi bezginlik var bugün hayırdır inşallah...hemen duşa girmek istiyorum eve gidince

kabağı kızartma canım haşla sende o zaman diyet için üzerinede yoğurt ve çok az z.yağı nane ekle olmaz mı

bu arada ben kabağı çok severim 20 yaşımda tanıştım kabakla

ahhh annelerimiz sağolsun Allah razı olsun onlardan
bu arada menün çok güzelmiş canım afiyet olsun

Havalardan dolayı yada çok yoruldumuzdan dolayı Bence ikisi de

kaç yıllık evlisin canım

1 yıl 9 ay canım vakit çabuk geçiyorr valla

Kabak ı Bir kaşık yağla kızartırsın üzerine kapakla yancak gbi olur diye korkarsan az su ekle gayet güzel oluyor ben biberide kabağıda öyle yapacam

topikcek bunalımdayız desenize

Evet valla Bunalım topiği oldu burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…