çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

ohh kızlar sizin menüler hazır...ben hala bulamadımmm...napsam acepp

kızlar size bir şey soracam ben hamileyim ve hani bazen ne yemek yapsam diye öğleyin düşünüyorum ve bazıları et-tavuk gibi buzlukta oluyor onları çözdürmek sıkıntı oluyor

bende mikrodalga mı alsam dedim zararı var mı? acaba

bunu bende merak editorum...mikrodalga haricinde de sanırım bir çözümü yok gibi

bunu bende merak editorum...mikrodalga haricinde de sanırım bir çözümü yok gibi

yok zaten ancak akşamdan çıkaracaksın akşamda aklıma gelmiyor bazen burdan bakıyorum bazı arkadaşların menüsünü yapıyorum bide pilavı felan ısıtmakta cok güzel oluyor ya

esmerşirine bu arada haşlanmış yumurta çok tok tutuyor acayip bende bir ara diyet yapıyordum o zaman günde 2 tane yedim baya fark ediyor küçük bir bilgi

kuzum bizimkinin diyeti cok komik yemek olacak yanında ekmek yok işte diyet bamya istemişti o gun ama tuturmak zor

evet bamyayı pişirmek zor bamyayı benim annem pişirir öyle yoksa kendim cesaret etmedim zaten eşimde yemiyor ama annem limon tuzu koyuyor bamyaya birde çok karıştırmıyormuş öyle der

esmerşirine bu arada haşlanmış yumurta çok tok tutuyor acayip bende bir ara diyet yapıyordum o zaman günde 2 tane yedim baya fark ediyor küçük bir bilgi

saol aşkitom söleyeyim haşlayayım ben sevmem haşlanmış yumurtayı kızlar ya yaz menüsü bulsak kendimize mesala patlıcana felan yüklensek bişeyi farkettim bide hepimizin menüsü aynı hemen hemen

kızlar patlıcanı nasıl közlüyosunuz hazırlar güzel olurmu biz malatyada fırına veriyoduk şişleyip sarmısaklı yoğurtla süperrrrrr

bende fırında közlüyorum canım güzel oluyor hiç hazır yemedim o yüzden bilmiyorum nasıl oluyor.

canım mikrodalga sağlıklı değil, ben direk buzluktan alıp çok kısık ateşte pişiriyorum. mesale tavuk eğer kesilmiyecek durumda ise önce onu haşlıyorum 10-15 dk tam pişirmiyorum ve sonra onu kesiyorum suyunuda atmıyoruym örneğin sote yapacaksam suyunuda onda kullanıyorum
aynı şekilde kırmızı etide aynı yapıyorum. birtek kıymada olmuyır onuda sabhatan buzdolabı rafına indiriyorum.. akşam eve gidince yapıyorum

kızlar patlıcanı nasıl közlüyosunuz hazırlar güzel olurmu biz malatyada fırına veriyoduk şişleyip sarmısaklı yoğurtla süperrrrrr

canım, ben fırında ızgara kısmına koyuyorum, patlıcanlara kesikler atarak koyuyorum, arada çevirerek kontrol ediyorum..sonrada kabukları soyarak sarmısaklı yoğurt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…