- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- 333
- Konu Sahibi yagmur0007
-
İkisi de degil
Kocasi zengin olan mutlu
Bence istediği zaman çalışıp istediği zaman çalışmayan kadın mutludur :)
Ama maddiyat da önemli bu konuda. Zengin olan mutludur arkadaş :)
Banka da mutlu olan gormedim zatenBu arada suan bankada calisiyorum bekarim. Mutsuzum
Bence ben bir ciftlikbank konusu acayim olmucak boyleen sevdiğim konubu geceyi bol banlı bir çalışan-çalışmayan kadınla bitireceğiz demektir, fırsat ayaaamıza geldi darkmore
ya bilemiyorum da, trilyonlarım olsa çalışırdım sanırım ben.. bir şeyleri yönetmek, kontrol etmek, sorumluluk almak, hatta arada carlamak feci iyi geliyor bünyeme.. o aksiyonu, hızı, tempoyu, koşturmayı seviyorum ben.
yıllarca çalıştım, özel sektör, iyi bir iş, iyi maaş, gayet mutluydum10 yıldır çalışan evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Çocuğumun bi kardeşi de olsun çok istiyorum. Benim yok çünkü.
O duyguyu yaşayamadım malesef. Öyle bi koşturmanın içindeyim ki. Evden işe işten eve. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Arkadaş buluşmaları, ev gezmeleri hiçbirine gidemiyorm.Mesleğim gereği eve de iş getirebiliyorm bazen acil yetişmesi gereken şeyler oluyor.
Çocuğuma yeteri kadar ilgi gösteremediğimi düşünüp üzülüyorm.
Bilmiyorum bazen kafam karışıyor. Acaba çalışmasam nasıl olurdu diye. İş hayatına erkenden başladm daha öğrenciyken.
Sizler ne düşünüyorsunuz. Çalışan kadınlar mı yoksa ev hanımları mı daha mutlu?
Bence ben bir ciftlikbank konusu acayim olmucak boyle
Kiz ben de calisirim trilyonlarim olsa
Kocamin olsa calismam saf miyim
Haftada 20 saat çalışıyorum yani günde 4 saat eve iş getirmiyorum haftasonum boș iki çocuğum var ama çok şükür eşim çok çok iyi kazanıyor Bu halimle çok mutluyum
Kesinlikle çalışan kadınlar. Bugün evliliğiniz mutlu gidiyor olabilir, peki 5-10 yıl sonrasını görebiliyor musunuz? Mehmet Aslantuğ çok güzel bir söz söyledi Hülya Avşarın programında,10 yıldır çalışan evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Çocuğumun bi kardeşi de olsun çok istiyorum. Benim yok çünkü.
O duyguyu yaşayamadım malesef. Öyle bi koşturmanın içindeyim ki. Evden işe işten eve. Kendime ayıracak hiç vaktim yok. Arkadaş buluşmaları, ev gezmeleri hiçbirine gidemiyorm.Mesleğim gereği eve de iş getirebiliyorm bazen acil yetişmesi gereken şeyler oluyor.
Bilmiyorum bazen kafam karışıyor. Acaba çalışmasam nasıl olurdu diye. İş hayatına erkenden başladm daha öğrenciyken.
Bence kadınlar eğitim görmeli mesleği olmalı çalışmalı da ama çocuk benim için çok hassas konu. Bu da kişiye göre değişir tabi. Kızım 1.5 yaşında onun ne yeni bi ayakkabıya ne yeni bir oyuncağa ihtiyacı var sadece anneye ihtiyacı var. Maddi olarak cocugumun ihtiyaçlarını karsilayabiliyorsam ben çalışmama taraftarıyım. Çocuk büyüyüp okula başlayınca çalışma hayatına dönulebilir tabi bu her işte her sektörde mümkün olmuyor. Tamamen kişisel bi mevzu10 yıldır çalışan evli ve bir çocuk sahibi bir kadınım. Çocuğumun bi kardeşi de olsun çok istiyorum. Benim yok çünkü.
yurtdisindayim baya rahat isim, mutlu degilim diyince ailem kiziyor oturdugun yerden para kazaniyorsun falan diyorlar.. yatirim danismani oldugum icin fazla musterim olmuyor oyuzden butun gun dizi izliyorum, oyun oynuyorum, etamine sardim simdi onunla ilgileniyorum falan.. Baska bir ise girsem orda da mutlu olacagimi sanmiyorum bu gavurlarin arasinda..Banka da mutlu olan gormedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?