Çalışan kadın mı, Çalışmayan mı daha mutlu?

Ben ilk evlendiğimiz zaman üç yıl çalıştım o zaman çocugum yoktu o kadar yoruluyordumki yemek bile yapamıyordum bu yüzden borçlar bitene kadar çocuk yapmadm gerçi hem nasipte olmadı.. sonra borçlar azaldı ben hamile kaldım ama hamilelikle iş bile yürümüyordu bünyem kaldırmıyordu derken çıktım işten mecburen oğlum şuan iki yaşında valla çalşsaydım eminimki ikimizde çok yıpranacaktık o yüzden evdeyim gayette mutluyum çünkü oğlumdan başka birşeyle pek ilgilenmiyorum zaten akşama kadar canımı okuyor kerata .. istesem yine çalışırım işim hazır ama bana göre evlat herşeyden öte bu günler birdaha gelmez oğlumun büyümesi heranınında yanında oluşumu hiçbir işe değişmem.. Rabbim onu bana bağışlasın..

Ahahahaha
Geç kalmışsın. Vakti zamanında Başbakan yardımcısı ismi lazım değillerden biri söyledi bunu :)

Gercekten mi
Turkiyede tam tersi o isler.oyle calismaya can minnet

Gercekten mi
Turkiyede tam tersi o isler.oyle calismaya can minnet
yok yok gercekten cok bunaldim, izlemedigim dizi film kalmadi.. bankada benden baska yatirim danismani yok, mudurun sesi cikmiyor birakip gidicem diye.. nerdeyse sirtimi sivazlicak afferim kizim su diziyi de izle diye

Bir süre çalışmasam daha mutlu olurdum ama işime geri dönmek şartıyla :)
Ne iş yaptığınıza bağlı bence, bir de mesleğinizi sevip sevmediğinize

Maddi durumda problem yoksa çocuğunuzla vakit geçirmek sizin en mutlu edecek şeydir bence. Boş kalmamak içinde kişisel gelişim kursları spor gibi şeylerle aktif olabilirsiniz kalan zamanda.

Yıllar önce benim de bulunduğum ortamda buna benzer birseyler söylenmişti."Erkek kisisi benden zeki olaydı,benden fazla calisaydi da bu gün bu masa onun masası olaydi" demiştim.

Eşim çok iyi kazansa gelecek kaygım olmasa evde durmak isterdim. Ozaman kafası daha rahat oldugu ıcın ınsanın.

Şöyle 250 bin bi param olsa ve eşim ayda en az 5 6 bin kazansa organize sanayi içinden bile geçmem

Bu çok zengin kişiler den biri bana bu parayı verse ömür boyu dua ederim :)) kalp varmı zengin aranızda

Çalışmıyorum ve bundan gayet mutluyum, 5 yıl çalıştım ama anladım ki bana göre değilmiş şimdi ev hanımlığına terfi ettim

Çalışan demek istiyorum.
Ha ne olur cok zengin olursunuz babadan(kesinlikle kocadan degil) calissam da olur calismasam da olur dersiniz sosyal olursunuz anlarim ama calismayip evden disari sadece markete giderken cikacaksaniz ne anlarim o isten

Kocan güzel kazanıyosa evde cocugunun basında durmak en güzeli. Paran varsa zaten her türlü sosyalleşirsin :) ev işlerine yardımcı tut sen cocugunla ilgilen hobi edin kurslara git oh mis

Yani simdiye kadar nasi acilmadi hayret ediyorum kocam bile sordu sizin diyarlarda konusuluyor mu diye aaaa yok ayol dedim

Yatırım yapan yoksa demek :))
Ben arabayı servise götürdüğümde orada bir çocuk uzun uzun anlatmıştı çiftlik bankı.
Şöyle kazandım böyle kazancam diye.

Akşam evde kocama, millet sığır olunca sağanı çok olur dedim, beni geri kafalılıkla suçladı
Neden öyle diyormuşum, dünya buna gidiyormuş. :)) neyseki dünyaya ayak uydurmadık

Bence de çiftlik bank işi saçmalıktı. Vaadler cok buyuk ınananlara hayret ettimm.

Hayır ozamam herkes evını arabasını satsın senede 2 katını vercekse kımse calısmasın. Hayır kredi cekıp yatırmak hangı mantıkla

Bende bu sekıldeyım. Kızım 3yasında ılk 2yıl bunu düşünmüyordum iyi ki evdeyım diyordum ama artık iş hayatını özlüyorum kafam saçma sapan şeylerle dolu oluyor, bu kez çocukla kalıtelı zaman gecırme işi zorlaşıyor. Çalışırken bellı bı düzen de oluyor ..iş hayatına alışmış bırı için evde oturmak akıl işi degıl bana göre ki maddi durumumuz iyi şükür ona rağmen kadın iş hayatında daha mutludur dıyenlerdenim

Kesinlikle katılıyotum .. Boş durdukca ben genel anlamda hep mutsuzum kafam sürekli boş işlerle mesgül oluyor ama çalıştığım zaman yorgunda olsam daha aktif hissediyorum kendimi işleyen demir pas tutmaz misalı

Evlenip isi bırakanlardanim ve kesinlikle ev hanimligını tavsiye etmem tabi cocugunuz icin birakacaksaniz o özel bir durum..Ama oyle amacsiz bos geciyorki gunler insanin kendine olan güvenide yok oluyor zamanla suan is bulup calısmayi cok istiyorum yani kesinlikle tavsiye etmem çalısmaya alısan bir insan icin evde oturmak çok zor.Zorluğunu sıkıntılarını gectim insanlarin seni boş ve ise yaramaz görmesi çok can sıkıcı ve acıyan gözlerle bakıyorlar..Akşama kadar evde nasil vakit geçiriyorsun sorusundan nefret eder oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…