- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
-
Bana her zaman calisan kadinlarin isi daha zor gelir isyerinde kafa bir dunya eve gelimce mesai bitmiuor ki dusunun iki yada uc cocuk oldigunu evdede bir kosturmca yemek is cocuklar derken zamam kalmiyorarkadaş ortamında bulundum şöyle bir konuşma geçti, çalışmak rahat masabaşında,sen birde gel evhanımlığını gör evde 3 çocuk durmuyorlar küçükler ,çalışmak daha kolaydı dendi...Masabaşı tamamda yaşadıgımız stres,beyin yorgunluğu yetmezmi...sonuçta çocuklarımızın annesiyiz yeri gelir kızarız,ama iş hayatı öylemi lafta duysanda idare ediyosun..iş mi zor evde 2 veya 3 küçük çocuk bakmak mı? ben ev hanımlığına özeniyorum evdekiler çalışanlara...
kim demiş ona o kadar doğur diye .
Bana her zaman calisan kadinlarin isi daha zor gelir isyerinde kafa bir dunya eve gelimce mesai bitmiuor ki dusunun iki yada uc cocuk oldigunu evdede bir kosturmca yemek is cocuklar derken zamam kalmiyor
Ben herzaman calisan kadinlari alkislamisimdir cunku gercekten ikisi bir arada cok zor
sahsen bana cok zor geliyor bir ev hanimi olarak disardam bakinca
KK'nın kara deliği bu konu.3 çocuk doğurmasaymış o zaman, yakınmanın manası yok.
Her yapılan işin kendine göre zorluğu vardır
Birbiriyle kıyaslamak yanlıs bence
Yada birini küçümsemek
bence bu kişiden kişiye değişir :)
bana ev her zaman daha kolay geliyor. evi seviyorum çünkü. cuma akşam bir girerim. pazartesi sabah çıkarım :))
çalışmayı da çok seviyorum ama ev başka :) çocuklu ev nasıl bilmeden yorum yaptım :)
Üç çocukla ilgilenmek daha zor.
Hem çalışıyorum hem küçük çocuklarım var.
İşler yoğun olduğunda bile evde çocuklarımla ilgilendiğim kadar yorulmuyorum..
Ama o yorgunluk huzurla uyumamın da vesilesidir..
bence bu kişiden kişiye değişir :)
bana ev her zaman daha kolay geliyor. evi seviyorum çünkü. cuma akşam bir girerim. pazartesi sabah çıkarım :))
çalışmayı da çok seviyorum ama ev başka :) çocuklu ev nasıl bilmeden yorum yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?