- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
Vay be kız resmen secret yapmış :)))+1
bazen düşünüyorum bunu ben de
bir arkadaşım var liseden mezun olur olmaz hiç üniversite iş demeden zengin kocayla evleneceğim diye tutturdu
mezun oldu iki sene sonra evlendi dediği gibi zengin biriyle
şu an evli iki çocuğu var kocası ona üniversite okuttu
bir bebek ürünleri satan dükkan açtırdı da istediği saatte işe gidip geliyor
kız şu anda evli mutlu çocuklu
üstelik özelde olsa bir üniversiteden mezun ve kendi işi var
ben önce üniversiteyi kazanacağım diye yırtındım sonra çalışacağım diye sonra da atanacağım diye yine rahata ermedim her gün işten eve bir ton sorun getiriyorum
evli değilim çocuğum yok bu gidişle olacağa da benzemiyor
neyse bu halimizi de şükür
üstte biri yazmış ben de öyle bir şans var ki zenginle evleneceğim derdim ya adam fakir olurdu ya hani şu kibriti bile sayıyla harcayan cimri biriyle evli olmuş olurdum
o yüzden yine de çalışmak iyi diyorum
Koca parası yemek istiyorsan istifa et ye...
Yahu sanki annenizin karnindan avrupa vatandaşı olarak dogdunuz. 2 yıl dışarda yaşayınca ülkeyi beğenmemek nedir ya? Sanki herkes muhteşem bir refah ortamında yaşıyor. Akademik yada değil farketmez is ortamında herkes birbirinin kuyusunu kazar kamuda 6 yıllık müfettişim bundan başka birşey de görmedim.
Ben 8 aylık hamile halimle Doğu illerini teftişe gidiyordum. Ayrıca yıllarca kendi paranızı kendiniz kazanmissiniz bu saatten sonra koca parası yemek isteseniz de ne kadar keyifle yerseniz bilmem çünkü bana ağır gelirdi.
Aynen o pembe gelinlere bende acayiiip sinir oluyorum instagrami dondurdum en son.villa bakma kismi esinin kendini bilmezligi cnm, yoksa villa lacak durumumuz yok, anca Turkiyede belki krediyle falan olabilir.
ise yakin bir yere tasinsam direk butun para ev kirasi ve kres parasina gidecek, su an verdigimizin iki kati olacak ve buda beni hem maddi hem ruhen derde sokacak aslinda.
valla bu ara fena takigim pempib gelinlere ordan geliyo bu koca parasi yeme sevdasi, yoksa esim calisma dese bu seferde ona sinir olurum kesin.
suan aslinda ikinci arabayi almak en yakin cozumum gibi, yol uzun sirsede en azindan kendi arabamla milletin kalabaligini cekmem.
en can alici noktada orasi zaten, bu vize belasindan, okulu bile dondurum kizima bakamadim, iki aylikti okula dondum.
simdiki aklim olsa her sarti zorlar izne ciakrdim en az bir yil belkide.
guzelce bebisine bak cnm, zaten kocalardan para isteme durumuna girmemek lazim, kredi kartimi ustunden yuz goz olmadan harcamak lazim :)
Eşimde akademisyen olduğu icin seni çok ama çok iyi anlıyorum.Üni mezunuyum ama eşim çalısmam taraftarı değil illakı calismak istesem izin tabi ki verir ama bulundugumuz sehirde buna elverisli degil malesef. Eşiminde gecesi gündüzü bir inan ben calismadigim halde evde oldugum halde ayni evin icin de görüşemediğimiz zamanlari bilirim. Ve bu durum yüzünden çok göZyaşı döktüğümü ama doçentliğe başvuru yaptığından bu yana biraz olsun rahatladık çok şükür.
Vatanperver olduğumuz için eşimde bende temelli hic yurt disinda olmak istemedik kisa süreli gittik geldik bu saaten sonrada gidersek en fazla 1 2 yıllıgina belki.Eşim temelli yaşmayi asla düşunmez yurt disinda öleceksemde kendi vatanimda der hep bende ayni kanaattayım.Beyin göçüne karşiyim açikcası.
Eşiminde bir arkadası var 8 yıldır bitirmemiş doktorasını eşide ben bittim o bitmedi dior.
Kısacası bukadar yükün altına eşiniz sizi sokmuş ve hiç adil değil.Biz kadınlar cok yoruluyoruz yoruyoruz kendimizi eşlerimiz biraz olsun tatlı dillede olsa bizi rahatlatmalılar. Bence dön vatanina imkanin varsa hem ailenede yakın olursun birlikte olursunuz güveneceģin insanlar yakınında olur.Eşinizede birikimizi vermeyin tr den ev alın madem öyle.Insanlara arada bir böyle bi bıkkınlık geliyor allah izniyle sabırla gidiyor ins.
bende zengın kocalarla evlenıp rahata erenlere kılım.
ben yıllarca didinip atancam kendi ayaklarım ustunde durucam dıye yırtımdım.
şimdi bı arkadaş zengın kocayı buldu 3te cocuk yaptı. üniyi.de bıtırdı. kendı işi de var Allah senın ıyılıgını versın
Değil mi ülkenin neyini beyenmiyorsunuzYahu sanki annenizin karnindan avrupa vatandaşı olarak dogdunuz. 2 yıl dışarda yaşayınca ülkeyi beğenmemek nedir ya? Sanki herkes muhteşem bir refah ortamında yaşıyor
oyle hissettim ve bu beni uzdu bizim bu ulke icin calisacak bilim insanlarina ihtiyacimiz varken onlarin prensesler gibi yasayan cahillerle ugrasmasini cok hamalca buldum buraya geldiginiz zaman cok daha fazla ugrasacaksiniz bu turden konularla ve onca yilinizi heba edeceksiniz yazik di mi herkese yazik onun disinda hayatinizin zor oldugu kesin o kadar vasifli insan petrolun en ucuz oldugu bir ulkede neden araba kullanmaz bu aradagizliden gizliye cevaplari okudugunu gormem iyi oldu, benimde neremden kibrimi ve hamallik yaptigimi anladigini aciklarmisin lutfen.???
benım kı pembık degıl sıyahların kadını bıraz buradan ayırabılırızayni kizdan bahsettigimizi sanicam artik, bu kadar cok zengin koca bulup 3 cocouk yapan, uni bitiren pembik gelin olamaz degilmi
Seni cübeliye havale ediyorumben yurtdısına bı kac kez cıkmama ragmen ve turkıyeyı cok sevmeme ragmen yıne begenmıyorum buna ne dıceksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?