Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb kızlar canım bayagı sıkkın yazmak ıstedım ıcımden geçenleri..kamuda memurum eşimde aynı şekilde. 1.5 yıllık evlıyız ev aldık esya falan derken bayagı borcumuz var Allaha sükür ödüyoruz mesela ben 24 saat çalısıyorum fazla mesaı almak ıcın gun asırı nobete gıdıyorum maaşıma ek her ay 800 1000 lira falan almıs oluyorum ve cok yoruluyorum üzüldüğüm şu ki ben bu kadar fedakarca çalısırken eşimin benı anlamaması çok yorgunum dıyorum sabahtan beri yatıyorsun dıyor 3 gundur gun asırı calısıyorum yarında iş var ve benı uyandırıyor kahvaltı hazırla acıktım dıye çalısan kadının neden kıymeti yok istisnalar vardır illa ki..fazla nobet parasıyla tatile gittik ben bu kadar fedakarlık yapıyorum kızlar neden eşim benı dusunmuyor hiç çok yoruluyorsun canım fazla gitme demıyor sen bu kadar çalısıyorsun evın şu işinide ben yapayım demıyor benı anlasa oda yeter sadece cok uzuluyorum sıze ıcımı dokmek ıstedım.
Zaten Allah nasip ederse bebek dusunuyoruz baslıycaz inş.o zman tutmayacam özel hastane masrafları fazla olursa dıye kenara atayımda 2 3 ay biriktiriyim doğumda falan lazım olur diyorum kendı dogum paramı kendım bırıktırıcem sanırım kendımı cok yıpratıyorum haklısınız ben kendmı bu kadar düşünürken eşimn bana yatıyorsun demesi çok üzücü gerçekten ya da artık ona hepsını soylemıcem kendıme harcıycam
Ogretmenim. Maas karsiligimin bir saat fazlasi derse girmem, bos günüm olur mutlaka. Hafta sonu kurslarinda sadece 5 saat derse girerek oldukça guzel para kazanabilirim, ama bir kere bile denemedim.
Ve evet borcumuz cok. Kuaforume de giderim, ustume basima da harcarim.
Esim de bunu bilir ve asla bir saat fazlasini talep etmez benden.
Su kadarini tecrube ettim ki, kadin ne kadar calisirsa calissin, ne kadar kazanirsa kazansın, evdeki sorumlulugu degismiyor.
Ev isimi aksatmam, becerebildigim kadarini yaparim. Ama uc kurus para icin kendimi disarda hic hirpalamam.
Bir arkadas da demis, siz esek olursaniz semer vuran cok olur. Malesef böyle.
konu sahıbını cok ıyı anlıyorum degerımızı bılen nerde canım ne kadar verırısen o kadar daha ıster bu ınsanlar esınde dahıl bu her zaman her yerde boyle olmustur bn gelın olmanın avantajlarını bıle yasayamadım borc harc dedım esıme yardımcı olayım dedım ama esım ıstemedıgım bır hayat yasatıyo bana ben acıyorum ama o acımıyo ısterabbım onlara vıcdan versın ıslah etsın hepsını
deger bılen koca olsa karsımızdakıler ınsan bu kadar yıpranmaz calısmaktan cok bu tur dusnceler yıpratıyo ınsanı ben sana hem calısp hem karılık vazıfemı yapabılıyosam sende bana deger verceksın cokmu dımı bız esımle bu konu yuznden cok tartısmıstık esım aılesıne karsı bıle ezıyo benı ah canım neler var hayata yasayan kul herseyı goruyo derleryaYapmamk lazımmış demek ki..ben artık yapmıycam yapsamda kuruşunu dahi vermıcem