- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla hayat musterek bn ev hanimi olmama ragmen esim elinden geldigince yardimci oluyor sadece calismaya bile gerek yokEvet hanımlar durum sizlerde nasıl ? bu konuda eşimle aynı fikirde değiliz.. Bazen olsun elime mi yapışır diyorum ama bazen de şeytan kanıma giriyor SEN DE PARA KAZANIYORSUN diyor...
Bizde düzen bellidir ikimizde çalışırız pazar günü kalkar kahvaltı keyfi yapılır 1 saat sonra kalkarım mutfağa dip köşe temizlerim koca hafta yemeğiydi derken baya iş olur bugün mesela buzdolap ın komple iç dış temizledim mutfak dolapları fayanslar eşim de süpürme bölümü vardır benden iyi süpürür dip köşe :) arkasından vileda ile ben silerim üstten toz alırım o arada eşime söyler makınaya çamaşır atar makına biter ben asarım böylece ben çalışıp o oturmaz oturamaz :) ben de çalışıyorum bende eve para getiriyorum :) çok şükür ki eşim söylenmez hiç bir zaman bugün mesela hakkını helal et hayatım dedim hayat müşterek koca hafta evi kullanıyoruz sende çalışıyorsun benden ikimizde yapınca benım hoşuma bile gidiyor dedi içim rahatladı :) bazen çok mu haksızlık yapıyorum diye dusunmuslugum de olmuştur çünkü![]()
ilk zaman bizde öyleydik şimdi benim boş günüm oldu işim hafifledi diye benden bekliyor hep
ne güzel maşallah.. benimki de fena sayılmaz ama hep dışardan erkek iş yapmaz safsatalarıyla doldurulduHmm bilemedim bizde 3 sene olacak evleneli çok şükür sıkıntı yok olacağını da sanmıyorum eşim 3 erkek kardeş 3 kardeş te annelerine de çok yardım eder ev işlerinde :)
kimine göre çok kimine göre az yardım ediyor eşim.
arkadaşlarımın evdeki bütün ütüyü yapan eşleri var mesela, bizde öyle bir durum söz konusu olmaz.
çamaşırı çoğunlukla eşim asar, haftada 1 belki 2 yemekten sonra mutfağı toplar.
yine haftada 1 balık pişirir, ama sağ olsun mutfağın içine eder, hani balığa elimi sürebilsem ona bırakmam o işi ama el mahkum.
zaman zaman çocuğu uyutur.
ama rahatsızsam, hastaysam her işi yapar.
iki gündür hastayım, kahvaltıyı hazırladı, topladı. evi sildi süpürdü.
yine akşam yemeklerini hazırladı. ( yemek vardı o sofrayı kurdu sadece)
bir şekilde idare edip gidiyoruz yani, öyle bu iş senin görevin sen yapacaksın diye tuttursam arıza çıkar bizde.
duruma göre değişiyor yardımları.
İşine gelse herseyı yapar eşler.benim eşim utu yapar genelde.yada wc banyo yıkar sağolsun.keyfu hangisini yapmak isterse ev hanımıyım ama yardımcı olur her hafta temizlikte