Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 yıldır evliyim. İlk 3 ay kesemiz bir olsun diyerek kendime bir miktar ayırıp ona veriyordum. Baktım paranın nereye gittiği belli değil. Bir daha asla vermedim masrafları 2 ye böldük.İlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
Calışırken komple veriyordumİlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
Para saymak diye bir şey yok. Kartlarımız ortadadır, ödemelerimiz var, onlar ödenir sonra kalanı herkes kendi nasıl isterse öyle harcar. Ama ayrımız gayrımız yoktur, gezmeye de birlikte gideriz alışverişe de, dolayısıyla kalan para da ortak harcanır.Konu ben değilim başka bir konuda çalışan çok kadının hem parasına eşinin el koyduğu hem de şiddet gördüğü yazıldı. Ben de inanmak istemedim ve konu açtım ama ilk konu açışım olduğu için eksik açmışım konuyu. Konu düzenlemeyi de bilmiyorum maalesef
Sormak tuhaf zaten. Çocukmuyuz?Para saymak diye bir şey yok. Kartlarımız ortadadır, ödemelerimiz var, onlar ödenir sonra kalanı herkes kendi nasıl isterse öyle harcar. Ama ayrımız gayrımız yoktur, gezmeye de birlikte gideriz alışverişe de, dolayısıyla kalan para da ortak harcanır.
Örneğin dün kendime alışveriş yaptım, kendi kartım hata verdi eşiminkiyle aldım, sormadım bile alırken.
Maası eline vermem,dolaylı yoldan olarak ona gidiyor ama en azından bende kalması psikolojik olarak rahatlatıyor beni:)İlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
Bu normal değil, yanikaç kişi diye sormuşsunuz ama oran yüksekte çıksa düşükte çıksa yaşanılan normal değil.İlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
Konu ben değilim başka bir konuda çalışan çok kadının hem parasına eşinin el koyduğu hem de şiddet gördüğü yazıldı. Ben de inanmak istemedim ve konu açtım ama ilk konu açışım olduğu için eksik açmışım konuyu. Konu düzenlemeyi de bilmiyorum maalesef