Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 yıldır evliyim. İlk 3 ay kesemiz bir olsun diyerek kendime bir miktar ayırıp ona veriyordum. Baktım paranın nereye gittiği belli değil. Bir daha asla vermedim masrafları 2 ye böldük.İlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
Tüm maaşlar ortak hesaba yatar, ikimizin de erişimi var, kredi kartlarımız var.İlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
Bu forumda inanın ben ilk defa böyle bir şey duydum şok oldum ya annem babam bizde hiç senin paran yok ben idare ederim hiç olmadı para hep ortak mutfaktaki kavanoz , yatak odasındaki bir çekmece ya da bir cüzdan gibi yerdeydi yani yerini hepimiz bilir ne alacaksak alırdık kimi zaman oldu tek babam çalıştı yine olmadı annem babam ben çalıştık yine olmadı kim müsaitse (eskiden online devirden önce) gider faturayı öderdi kim boştaysa yemek yapardı hani para idare etme lafını bende sende dursun lafını bir buradan gördüm bir de evlenince eşimden ama şu şekilde sevgiliyken bile eşimin maaş kartı bendeydi ben sorumsuz harcama yapıyorum diye vermişti bir dönem aynı evde yaşadık yine bendeydi ama öyle alıkoymak gibi değil kendi vermişti ki evlenmeden kaynanam da demişti sende dursun yoksa o bir günde yer bizim hatamız biz çok her istediğini önüne koyduk bilmiyor tutmayı bir ay idare etmeyi demişti. Çalıştığım zaman da oldu işsiz kaldığım zaman da oldu her zaman bendeydi birbirinin parasına el koymak ne demek cidden bu kk da öğrendimİlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
13 yıldır evliyim. İlk 3 ay kesemiz bir olsun diyerek kendime bir miktar ayırıp ona veriyordum. Baktım paranın nereye gittiği belli değil. Bir daha asla vermedim masrafları 2 ye böldük.İlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
Eline saymak değilde borç ödüyoruz eline saysam ne olacak zaten paranın gittiği yer belli .benim maaşımın 2 katı maaş alıyor kendisi . Borcumuzun günü geldiyse onu ödüyoruz yoksa bekleyip sonra ödüyoruz . Burada önemli olan eşlerimizin davranışı adam yiyip içip geziyorsa evine bakmıyorsa niye para verelim ki .İlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
İlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
ben annemin eline sayıyorum hepimiz aldığımız maaşı getirir önce giderler faturalr mutfak için ayırır ardından harçlığımızı alırız pek birşey kalmıyor zatenİlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
Konu ben değilim başka bir konuda çalışan çok kadının hem parasına eşinin el koyduğu hem de şiddet gördüğü yazıldı. Ben de inanmak istemedim ve konu açtım ama ilk konu açışım olduğu için eksik açmışım konuyu. Konu düzenlemeyi de bilmiyorum maalesefKK da hiç yalan birşey yazmadım
onun dışında evliliğimin ilk yıllarında kartım direk eşimin elindeydi ,
5 sene sonra falandı herhalde borçlar bitince elime aldım kartımı ,
fiziksel şiddet görüyorsan lütfen darp raporu al ve boşan