Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 yıldır evliyim. İlk 3 ay kesemiz bir olsun diyerek kendime bir miktar ayırıp ona veriyordum. Baktım paranın nereye gittiği belli değil. Bir daha asla vermedim masrafları 2 ye böldük.İlk konu açışım. Bugünkü konudan sonra sorum çalışan kadınlara. Arkadaşlar kaç kişi kazandığı parayı eşinin eline sayıyor ve psikolojik fiziksel şiddet görüyor. Zaten sanal ortam gerçek cevaplar gelirse çok sevinirim.
Çalışan - çalışmayan kadın konuları, bir de öğretmen konuları kavgasız bitmez. Yakında muharebe başlar.Kavga takriben ne zaman çıkar?![]()
Kavga çıkmaz çünkü polemiğe girmem gerekirse alttan alırım ben ama ilk kez konu açtığım için eksik açmışım maalesefKavga takriben ne zaman çıkar?![]()
Ben sadece çalışan kadınlara soruyorum lütfen kavga yokÇalışan - çalışmayan kadın konuları, bir de öğretmen konuları kavgasız bitmez. Yakında muharebe başlar.
Ben kavga etmem, siz de etmeyeceğinizi söylemişsiniz ama edenler olabilir. Dikkatli olmak lazım.Ben sadece çalışan kadınlara soruyorum lütfen kavga yok
Başka bir konuda hatunun biri eşine parasını veren çok kadın var yazdı bende Tamamiyle meraktan açtım. başka nereye açmam gerektiğini bilmiyorum. Gerekirse moderatörler kaldırabilir.Konu bdv’lik değil yalnız
Sosyal sorumluluk projesi mi şiddet gören kadınlara yardım mı edeceksiniz
Konuyu bu şekilde bdv’ye açmanın mantığı nedir?
Yok siz kavga edersiniz demedim. Bu tarz konularda kavga çıkmadığını görmedim ben şimdiye kadar.Kavga çıkmaz çünkü polemiğe girmem gerekirse alttan alırım ben ama ilk kez konu açtığım için eksik açmışım maalesef
Yok aslında derdim şu ben bu durumda çok kadın olduğuna inanmak istemiyorum eğer bu kadınlar gerçekten varsa burayı okuyup belki kendilerini sorgularlar diye konu açtım.Yok siz kavga edersiniz demedim. Bu tarz konularda kavga çıkmadığını görmedim ben şimdiye kadar.
Konunuz da zaten bdv konusu değil bence, bir derdiniz yok anladığım kadarıyla bu durumla ilgili.
İşte öyle sosyal sorumluluk projelerini dert olarak kabul etmiyor yönetim genelde. Neyse geldikleri zaman gerekeni yaparlar zaten.Yok aslında derdim şu ben bu durumda çok kadın olduğuna inanmak istemiyorum eğer bu kadınlar gerçekten varsa burayı okuyup belki kendilerini sorgularlar diye konu açtım.
O zaman çevremdeki kadınlardan da örnek vereyim:Yok aslında derdim şu ben bu durumda çok kadın olduğuna inanmak istemiyorum eğer bu kadınlar gerçekten varsa burayı okuyup belki kendilerini sorgularlar diye konu açtım.
içim acıdı adamaKocam yok sevgilim var, çalışmıyorum o gelip parasını benim elime sayıyor. Kazandığını getiriyor, ben harçlık veriyorum kajdjsjd. Erkek kısmının eline çok para vermemek lazım zaten.![]()
Haa tamam o zaman kusura bakmayın bugün sinirimi tepeme çıkardılar da. Hayır yani çalışmayan çalışmasın da çok iyi bir şeymiş gibi buraya mantıklı mantıklı yazıyorlar ona gülüyorum. Okuyan gençler falan ciddiye alacak.Başka bir konuda hatunun biri yazmış çalışan çok kadın var hem parayı eşine veriyor hem de psikolojik şiddet görüyor diye bende hayır dedim. Kendisi de bdv çok var dedi. Bende merakımdan konu açtım. Bu arada dişhekimiyim ve 15 senedir çalışıyorum
Yok kız acıma, aşırı savurgan bugün eline 10bin ver yarın sabah bulamazsın, bir de arabasına zırt pırt birşeyler alıyor modifiye ile uğraşıyor keko keko işler. Bu tercih kendisinin aslında, paranı gel bana ver demedim hiç kendi kendine biriktirmeye başladı.içim acıdı adama![]()
Aslında hassas düşünüldüğünde haklısınız ama keşke bunu daha nazik bir dille dile getirtseydinizBu ne sevimsiz bi soru, bide gülerek sormuşsun komik bişeymiş gibi!
Bunu bilmek sana ne fayda sağlayacak!?
Tavsiyen veya önerin varsa buyur! Sorunun varsa sor yardımcı olalım! Bu neee !!! Her önüne gelende konu açamasın artık!
Şiddet görenlerin çeteresini tutmak için gorevlimdirildin mı?