Evliyim ve 4. 5 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var,
çalışıyorum, kendime de kızıma da eşime de evime de en üst seviyede zaman ayırabiliyorum.
Yalnız öncelikleri değişiyor tabiki zamana ve mekana göre.
Sabah 06:15'te kalkıyorum, hemen kendim hazırlanıp ( makyaj ,elbise,saç bunlar 40 dk mı alıyor.)
kızım ile eşimi uyandırıyorum.
Sabah kahvaltısını eşim de ben de yapmayız,
Kızıma hazırlasam o saatte mümkün değil yemez.
Kreşe bırakır bırakmaz kahvaltıya geçiş yaptıkları için ben de pek üzerinde durmuyorum.
Bazen 16:30 bazen 17:00'de işten çıkıyorum , kızımı alıp gelmemle saat 17:30 oluyor.
Okuldan karnı tok gelsin gelmesin belki az yemiştir ,belki yememiştir diye (çünkü yeme özürlü bir çocuğa sahibim.)
hemen ona yemek yediriyorum.
Kızım kreşte uyumadığı için yemek yedikten sonra sızıp kalıyor zaten
ben de 15 dk sonra alıp yatağına koyuyorum.
Yıkanacak çamaşır varsa onları makineye atıyorum.
Akşam yemeğini yapmaya geçiyorum.
Saat 19:00 gibi kızımı kaldırıp akşam yemeğini yediriyorum. O sırada eşim geliyor ,
biz de yemeğe geçiyoruz.
Çay bulaşık , v.s derken saat 21:00 oluyor .
Kızımın ödevi , projesi v.s varsa onlara yardım ediyorum. Benim işim varsa babasıyla birlikte yapıyorlar.
Bu arada kızım banyo yapacaksa hemen yıkayıp , meyvesini ya da tatlısını yedirip yatırıyorum.
Sonunda sıra bana geldi .

21 yaşımdan beri hiç aksatmaksızın makyaj yapayım veya yapmamayım her gün yüzümü yüz temizleme jeli
ile yıkarım, toniklerim , göz altı kremimi ve gece kremimi sürerim.
Banyo yapacağım gün bile olsa yine aynılarını yapar, banyodan sonra yine kremlenirim.

Haftada bir gün yüz maskesi , 2-3 gün saç bakımı yapıyorum.
Sonra okulun işlerine dönerim, ertesi günkü derslere göz atarım,
kafamdan planlama yaparım, akıllı tahtada yapacağım sunumları hazırlarım, hazırsa onları kontrol ederim.
Yazılı yapacaksam soru hazırlarım v.s
Oldu mu saat 12:00 ...
Eşimin , kızımın ve benim giyeceklerini ütülerim , akşamdan hazırlarım.
Toplu ütü yapmıyorum. İşte böyle kötü bir huy , her akşam ütü yapıyorum.
Kendime bir bitki çayı alıp azcık kitap okuyup yatıyorum.Saat 2:00 de ancak uyuyorum.
Hafta içi her günüm böyle geçiyor.
Tabi misafir geldiyse ya da biz misafirliğe gittiysek o zaman daha hızlı olup işlerimi bitirmeye çalışıyorum.
Hafta sonu da temizlik , çamaşır, gezme v.s...
İkinci çocuğa açıkçası benim de gözüm kesmiyor.
Hafta içi 4 yada 5 saat uyku ile ayakta duruyorum.
Allah'tan eşim hafta sonları biraz uyusun bari diyerek uyandırmıyor da kızımla ilgileniyor.
Herkes "Nasıl formunu koruyorsun."diyor.
Sürekli hareket halindeyim ,yediklerim yaramıyor işte o yüzden .
Bu arada çalışmasam kafayı yerim sanırım.