Bu kadar gocunduguna gore ev hanimissin
Evet bana gore ve bicok insana gore de ise yaramiyor ev hanimlari
Aksama kadar yatip kic büyütüyorlar
Ayy simdi bana yemek camasir vs dersin canim calisanlar hem is hrm ev hanimligini yapiyorlar :)))
Kimle konussam ogluna ev kizi istemiyor
Bi insanin sagligi el veriyorsa kesinlikle xalismali bence
Yoo hicte samdigin gobo degil o isler
On sekiz yasindayken bile babamdan para istemeye utandim
Cunku bi GURURUM ONURUM VAR
O CALISACAK GETIRECEK BENDE AAA KOCAM DEGULMI ELBET PARADINI CATIR CATIR YERIM DIYE ACIZCE BI TAVUR MI SERGILEYECEGIM
BANA YAKISMAZ KENDIME DUYDUGUM SAYGIDAN DOLAYI
SIZ ACIZ BIRILERINE MUHTAC HAYATINIZA DEVAM EDIN lutfen. ... ben almayayim..[
öncelikle merhabalar Allah kolaylık versin işinizde. Şunu söyleyeyim ev hanımı olduğum için gocunmuyorum, bilakis gurur duyuyorum. gidip dışarda millete hizmet edip milletin ağız kokusunu çekeceğime, canım kadar sevdiğim eşime hizmet ederim daha iyi.(uslup biraz sert ise kusura bakma)..sen hem ayrıca eşinden para almayı acizlik olarak görmüşsün , bu son derece yanlış bir düşünce, sizin eşinizle aranızda mesafeli bir ilişki varsa bilemem ama ben eşimden para alırken hiç gocunmam. çünkü biz evlenmeden önce söylediği şuydu " Ben senden maddi açıdan hiçbirşey beklemiyorum, benim tek istediğim huzurlu bir ev ortamı, eve geldğimde sıcak yemeğim olsun, beni evde bir çift gülen göz karşılasın ve çocukalarıma sahip çıksın, ayrıca ilerde de çalışırım dersen olmaz" yani adam ben evlenirken beni zaten EV HANIMI olarak kabul ediyor zaten herşeyimi kendisi karşılayacağını söylüyor, ben bu adamdan para alırken neden gocunayım?
Kusura bakmayin ama amaciniz ne??
Anlayan varsa beri gelsin.
Konunun basliginda da yaziyor CALISAN KADINLARIN ORTAK SORUNLARI diye. Siz calisan bir kadin misiniz? HAYIR EV HANIMISINIZ. ...
amaciniz belli ki ortaligi karistirmak. Sizin burda paylasabileceginiz bisey var mi?? Yok..
Eee neden burada calisan ureten topluma ve insanliga katkida bulunan caliskan kadinlarimiza catip duruyorsunuz????
Calisan kadinlara olan bu nefretinizi kininizi lutfen baska yerde tatmin etmeye calisiniz..
Cok belli kıskançliginiz....
Cunku konu gayet guzel bir konu ve sizin gibi insanlar yuzunden kapanirsa yazik olacak... ve bende calisan kendi ayaklari uzerinde durabilen esiminde tabiriyle Allah korusun onun basina bisey gelirse kimseye muhtac olmayacak cocugumuza da sahip cikabilecek "güçlü" bir kadinim..
Annemde calisan bir kadindi ve Allah a şükür ne kardesim ne ben sizin bahswttiginiz durumlari yasamadik..
Annem sayesinde ozel bi üniversiteye gidebildim ve yine annemin sayesinde iyi bir egitim aldim.. ve su an devlette iyi bir konumdayim cok sukur.. tek maasla babam bize bunlari yapamazdi..
Ilerde Allah izin verirde bir kizim olursa kendi kararina tabiili saygi duyacagim ama onun da annesi gibi anneannesi gibi topluma faydali güçlü bir kadin olmasi icin elimden geleni yapacagim..
"Kadinin yeri evidir" gibi köhne korelmis ve cag disi kalmis bu zihniyet sadece bizim kadinlarimizi evlere hapsetmek, onlari toplumda egale edebilmek icin ortaya konmaktadir. Neden kadinlarimiz okumasin??? Neden kadinlarimizdan bir doktor, bir hakim, bir hukuk insani, bir ogretmen olmasin????
Cok sevdigim bi komsum var. Kiz polis, ve meslegi sayesinde bircok sorunlu insana ulaşıyor, maddi manevi bircok yardimda bulunuyor. .gercekten ihtiyaci olan bi teyzenin evinin her ay erzak ihtiyacini karsiliyor...neden bu derece iyi yetenekli kadinlarimiz körelsin??
Bir hadis var yanlis bilmiyorsam "calismak ibadettir... onlar ki; cok calisip uretirler... iblis onlari hic sevmez......." Cok sevdigim Mustafa Kemal Atatürk te kadinin toplumda erkegin arkasında degil tam yanimda olmasi gerektigi gorusundedir..
Lutfen calisan bir kadin degilseniz ve bu yonde paylasiminiz olmayacaksa polemik yaratmaya calismayin.