bbilimmmmmmmmmmmm şimdi oklava geliyo haaaaa...bitanem canım hayatda insanın başına herşey gelebiliyor,ama biz herşeye karşı güçlü olmak,sabretmek zorundayız çünkü biliyoruzki rabbim herşeyin hayırlısını verir...ne güzel bak nurtopu gibi bir tosunun var,şükret,üstelik o kadar iş arayıp bulamyanlar var hem ihtiyacınızda varmış,çocuğun için yuvan için çalışmak zorundasın,kendini işine vermeye,sevmeye çalış hem işine konsantre olursan yaşadıklarını biraz daha kolay dindirebilirsin.hepimiz çalışmak zorunda olduğumuz için çalışıyoruz,hepimiz orta şekerli aileleriz,borçlarımız var,bunlar hayatın gerçekleri...sen en ufak bişeyde bu kadar zayıf düşecek,pes edecek bi insan değilsin....benim başımdan öyle olaylar geçtiki canım benim başıma ne gelirse gelsn çok şükür nefes alıyorum diyorum,çünkü ölümlerden döndüm,bi bayanın yaşanması en zor en güç şyleri yaşadım ama bak çok şükür geçti herşey....seninde bu yaşadıkların geçecek,sadece sabret bunalıma girmektense kendini toparlamaya çalış,güçlü olmaya çalış,,,daha hayat bize öyle zor günler gösterecekki,şimdiden isyan bayraklarını çekmeyelim....rabbim ne eylerse güzel eyler...en azından oğluşun için dik durmaya güçlü olmaya çalış,onun sana ihtiyacı var....