- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
İşte herkes sizin kadar becerikli değil.Ogretmensin, hafta sonu ful bossun, tamam, yorucu olabilir haklisin, benim esim ogretmen, ben ozel sektorde calisiyorum, sabah 9 aksam 18.30 cumartesi de 16.30 a kadar. Ogretmenlerin hepsi hergun bese kadar calismiyor. Bircok ogretmen tanidigim var, aslina bakarsan ben de atanamamis bi ogretmenim, mutlaka hafta ici bos bi gunleri var yada erken ciktiklari gunler var. Hal boyle olunca ogretmen bayanlarin ay ben hic bi ise yetisemiyorum, ay şöyle ayy boyle demelerine de ayar oluyorum. Aslinda vakit var. Ben eve geldigimde aksam 7 oluyor, her isimi de yetistirmeye calisiyorum. Cocugum var onunla da ilgileniyorum. Beceremiyosaniz calismayin arkadas.. plan yapin plana uyun, yada verin parasini yardimci gelsin yapsin isleri..
Allah yardımcın olsun canım , zaten yeni evlymişin olur böyle ben de 1 senelik evliyim yeni alışıyorum yeni düzene oturtuyorum herşeyi. Ama dediğim gibi hafta sonu bir kaç kap yemek filan yaparsan yada hazır birşeyler atarsan dolabına çokça faydasını görürsün bunların. mesela nohut fasulye gibi şeyleri haşlayıp dolaba atabilirsin sana yardımcı olur böyle şeylerEşimin kendini gördüğü yok canım o benden yoğun çalışıyor. Polis. Birde doğuda yiz düşün...o yüzden onu yormak istemiyorum. Ama balkon yıkar evi süpürür dediğimdebalkonu ben demeden yıkar...
siz rahata alışmışşınız benceBenim beynim dayanmıyor valla.eve gelince akşam iki.uc saat uyuyorum.yoksa sinir küpüne dönüyorum. Eşim de geç geliyor o gelene kadar şöyle bir topluyorum.bazen yemek yapmıyorum. Dışardan gelirken yaptırıp gelir.ya da bazen tok gelir...Bende hafta iki kere yemek yaparım onu da zaten 4 gün yeriz :) bir orduya yetecek kadar yapıyorum elimin ayarı yok.karsi komşu üst komşu sürekli onlara veririm.:) onlarda sağolsun yemek yapmadığım günler mutlaka birinden yemek gelir
Tatlım ben işimi gayet beceriyorumİşte herkes sizin kadar becerikli değil.
İstifa mı etsin becerikli değil diye.
Ne güzel her şeye yetişiyorsunuz, harika bir meziyet.
Canım yanlış alıntı yaptım yukarıda kusura bakmaİşte herkes sizin kadar becerikli değil.
İstifa mı etsin becerikli değil diye.
Ne güzel her şeye yetişiyorsunuz, harika bir meziyet.
Aslında annemler gelecek hafta sonu annemle dolaba atayım diyorum dediklerinizi çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım , zaten yeni evlymişin olur böyle ben de 1 senelik evliyim yeni alışıyorum yeni düzene oturtuyorum herşeyi. Ama dediğim gibi hafta sonu bir kaç kap yemek filan yaparsan yada hazır birşeyler atarsan dolabına çokça faydasını görürsün bunların. mesela nohut fasulye gibi şeyleri haşlayıp dolaba atabilirsin sana yardımcı olur böyle şeyler
Allah yavrunun bağışlasın canım benimSen yine uyuyorsun maşallah benim öyle bi durumum da yok. Akşam eşim iş çıkışı kızı kreşten alıyor sonra beni alıyor eve gidiyoruz. Ben direk mutfağa tabi.. Yemek yap, bi yandan bulaşıkları toparla.. Tabi kızım akşama kadar bizi özlüyor ve bizle vakit geçirmek istiyor. Çişi gelse bana koşuyor. Mutfakta işim elli kere bölünüyor. Yemek ye, topla falan derken.. Sonra çocuğunun bitmek bilmeyen enerjisine ayak uydur. Temizlik ev toparlama hiç yapamıyorum çünkü yaptığım herşey kızım tarafından katlediliyor. Aşırı dağınık bi oyun kültürü var. Oyuncak odasında da oynamıyor herşeyi salona taşıyor. 12 de falan uyuyor. her ne kadar uyusun da biraz toparlayım desem de onunla beraber artık ben de uyuyakalıyorum.. Bu işin bir pratiği olduğunu sanmıyorum. Hafta sonu temizlik yapabilirim. E ben yapıyorum o dağıtıyo. Bazen sinirlerim tepeme fırlıyo. Çocuktan önce simetri hastalığı vardı bende. Herşey düzgün, yerinde ve temiz olmalıydı. Çocuktan sonra bunlar sadece hayal olarak kaldı..
Alışırım bende inşallah:) sınıf öğretmeni misiniBen de öğretmenim . Gerçekten çok yorucu bir meslek . Bazen isten geldigim zaman temizlik yaparım bazen haftasonu. Yemek en fazla iki gün idare ediyor o yüzden günlük yaparım yemeği . İlk zamanlar cok zorlanırdım ama alıştım bu tempoya . Bir buçuk sene oldu nerdeyse .
Meslek lisesinde matematik öğretmeniyim. Akşam beşten sonra geliyorum eve . Zamanla alısırsın inşallahAlışırım bende inşallah:) sınıf öğretmeni misini
Eşim polis.doguda görev yapıyor. Akşama kadar canı çıkıyor zaten. Gönlüm asla ve asla el vermez. Eve gelince mutlu olsun.is yapıp yorulmasın.Gerçekten çalışan arkadaşlar size inanamıyorum
Karı koca beraber çalışıyorsunuz, evin maddi yükünü beraber omuzluyorsunuz, birde üstüne evin işlerini, çocuk bakımını yapıyorsunuz ve kocalarınız hiç bir şeye el sürmüyor yada siz söyleyince yapıyor. Yani bence buna ekonomik özgürlük denmesi acımasızca.. 1 gün değil 2 güm değil. . Madem siz o eve eşiniz gibi çalışıp para getiriyorsunuz o zaman evin işleri sizin olduğu kadar eşinizinde sorumluluğunda.. ben çalışmıyorum ama çalışıyor olsam ve bide gelip bütün evin işlerini yapsam inanın işten çıkarım.
Bide bazı hemcinslerimiz konu sahibini tembellikle suçlamışç eşinin ettiği az bişey yardımı (!) Lütuf olarak görümüş. Yardımla olur mu o işler ortak. .
Konu sahibi bence eşinizle konuşup iş bölümü yapın. Bütün işleri sırtlanmayın. Yoksa sizde bende çalışıyorum diyerek hiç bir iş yapmayın.
Aslında annemler gelecek hafta sonu annemle dolaba atayım diyorum dediklerinizi çok teşekkür ederim
Evi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
Canım senin durumun istisna.. ama daha bunlar rahat günlerin Allah izin verir evladın olursa daha da çok yorulursun.Eşim polis.doguda görev yapıyor. Akşama kadar canı çıkıyor zaten. Gönlüm asla ve asla el vermez. Eve gelince mutlu olsun.is yapıp yorulmasın.
yoruluyorum bide hamileyim halimi düşün.. eve geliyorum eve 4 gözle geziyorum.. temizliğe gerçekten çok önem veriyorum.Evi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
Mesleğiniz yorucu, bütün gün ses, hareket haliyle yorulursunuz
Çok detaycı olmayan bir program yapıp, ayda bir de derin temizlik için birini tutarsanız çözülür bence
Benimde çocuğum yok, eşimle sabah 6:45 de çıkıyoruz evden. Ben 5:50 de kalkıyorum, işe götüreceğimiz kahvaltıları hazırlıyorum, balkonda çamaşırım varsa toplayıp kaldırırım, mutfakta atılacak çöpleri toplarım, camları açıp evi havalandırırım, bulaşık makinam temizse boşaltırım. Akşam ne pişireceksem malzemeleri ayarlarım ve çıkarız evden. Akşam 7 civarı dönüşümüz, yemek , sofra falan derken 8 oluyor. Duşa girmeden banyoyu bir elden geçiriyorum, dolaşırken ortalığı sürekli topluyorum. Hafta sonları C.tesi çalışmıyorum, temizlik, çamaşır, pazar, alış verişler, gidilecek yerler hep o güne ayarlanıyor. Pazar da dinleniyorum genelde programlı gidince yetişiyor bir şekilde. Mutfak çok zaman alıyor ama ona da çözümlerim var =)) rayına oturunca gidiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?