- 18 Eylül 2013
- 1.564
- 3.238
- 333
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Yardımcım var. Yemek temizlik çamaşır vs yspmıyorum. Eve gelip kızımla ilgileniyorum,tesadüfen uyuyor oluyorsa ende yatıyorum biraz. Rahat yaşamak için çalışıyorum.hiç yoramam kendimi.
Canım ders saatim aynı. Sınıf öğretmeniyim:)ders saatinizi azaltin ben oyle yaptim ev isleri oyuzden zorlamiyo beni
Canımm,herkesin şartları farklı oluyor mslesef.. kredin ödemen bişeyin vardır heralde ondan ucu ucuna denk geliyordur.. olmasa kaç yazar,hayat şartları ortada.. bide çocuk olunca para su gibi akıyor.. rahata erdiğin gün yakındır umarım.. yinede çok şükür neleri var..Son cumlenize hitaben yazmak istedim ben de rahat yaşamak için calisiyorum ama hiiiç rahat yaşayamadım. En cok ustume başıma bişi alirken 40 kere düşünmekten bıktımbunu alacagima çocuğumun eksigini alırım boğazına bişi alırım demekten kafayi yedim
birde temizlikten
Umarim ben de bigün rahata ererim
Sizin hem vucut hem de beyin fazlasiyla yorulmus. Herseyi bir kenara birakip dugun hazirliklarina falan da ara verip 1 gununuzu tv karsisinda ya da yapmaktan zevk aldiginiz seyi yaparak gecirin. Iyi gelir.Ben uykusuzluğa dayanamıyorum...Köy de çalışıyorum. 1 saat zaten köye gelmem sürüyor. Burda tüm sorunlarla ben uğraşıyorum beynim yoruluyor.hem öğretmen hem müdür yetkliyiim.hergun milli eğitime gidiyorum evrak için.bunun dışında düğünüm var 1 ay sonra onun kosusturmSi. Hafta sonum kendime kalmıyor....Çok tükendim artık.
Genelde eşimle birlikte yaparız. Hafta sonu 1 günümüzü de planımız yoksa çamaşır ütü temizlik ve ev hayvanlarımızın bakımına ayırırız. Günlük olarak da evi düzenli tutmaya çalışırız kasmadan. Yemek işi günlük olduğu için eşimden desteği alırım bulaşıkları da masayı da birlikte hallederiz sonuç itibariyle hayat müşterek.Evi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
çok acayıpsınız bayanlar ya, su yetısmeye calısacagınız cabayı esınıze ıs vermeye calıssanız ya.Resmen çalısan kole gıbı davranıyorsunuz, insan rahat olmak ıcın calısır. Ya yardımcı alırsın, paran yoksada ıkı kısı bu ısı yapar...
Aslında haklısınız amaaaa bu akşam hamsi yaptık, eşim ayıkladı, yıkadı, salatayı yaptı o arada çayı koydu, sofrayı hazırladı bende sadece hamsiyi tava yaptım şu an da mutfaktan yazıyorum sizeeee balıklı elleriyle tuttuğu her yeri, akan balıklı suları, her yeri mısır unu olan tezgahımı arıtmaya çalışıyorum:))))) yani işi versem mi daha kötü vermesem mi bilemedimsağolsun çok yorgunum diye yardımcı olmaya çalışıyor ama hayatlarında hiç iş yapmamış adamlardan ne verim alınır bilemiyorum :)))
Evi nasıl çeviriyorsunuz. Yemek temizlik nasıl yapıyorsunuz. Yorulmuyor musunuz. Benim eve gidince direk uyuyasim geliyor. Dün 3 saat kesintisiz uyumuşum. Sizin uykunuz gelmiyor mu? Hiç iş yapasim gelmiyor o yüzden. Kızlar napcam ben çok mu tembelim bilmiyorum.ogretmenim ve gerçekten öğrencilerim beni çok yoruyor.asla sikayetci değilim meslegimden ama bende insanım ve bir süre sonra tükeniyorum.sabrim kalmıyor....
Şöyle düşünün bir çocuk nasıl egitilebilirse tecrübe ile bir şeyleri başarabilirse bazı erkekler de öyle.
İlkinde belki eline yüzüne bulastirir ama üçüncü dördüncü sefere daha düzgün yapar.
Sorumluluk vermek lazım:)
Çalışan bayanlar çalıştıkları paranın yarısını temzilikçiye, bakıcıya veriyorlar yani . Ee rahat yaşamak bunun neresinde ben pek anlayamadım
Bayanların çocuklarını asla ihmal etmeyecekleri mesleklerde çalışmaları gerektiğini düşünüyorum .
Diğerleri fıtrata aykırı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?