- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.619
- 158
Maşallah sizeNe alaka ? Bende çalışıyorum eşim çalışma derse çalışmam bu kadar net.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sizeNe alaka ? Bende çalışıyorum eşim çalışma derse çalışmam bu kadar net.
Hayır zaten erkekleri en tepede tutmak değil bu zaten 7 yıl sevgili kaldık biz 2 yıldır evliyiz 9 senedir gayette iyi tanıyorum ve en doğrusunu zaten bilir çalışma derse vardır bi bildiği der susarım ben zaten okumadım 26 yaşındayım 10 yıldır çalışıyorum okumayıp sadece normal bi fabrikada çalışabilirim mesleğim olsa esim zaten çalışma demez ama bana suan cik dese ben çıkarım yani insanlar bazen anlamıyor herkesin kendi özgür düşüncesi ve herkes saygı duymak zorunda haksızmiyim? Kimse kimin ne yaşadığını bilemezMaşallah size![]()
![]()
Hayır zaten erkekleri en tepede tutmak değil bu zaten 7 yıl sevgili kaldık biz 2 yıldır evliyiz 9 senedir gayette iyi tanıyorum ve en doğrusunu zaten bilir çalışma derse vardır bi bildiği der susarım ben zaten okumadım 26 yaşındayım 10 yıldır çalışıyorum okumayıp sadece normal bi fabrikada çalışabilirim mesleğim olsa esim zaten çalışma demez ama bana suan cik dese ben çıkarım yani insanlar bazen anlamıyor herkesin kendi özgür düşüncesi ve herkes saygı duymak zorunda haksızmiyim? Kimse kimin ne yaşadığını bilemez
Asilma olaylari onun yaninda oldu ayni sirketteydik sevgili vs degildik. Digeride zaten asilma degil bariz bir tacizdi. Ogrendikten sonra sakin kalip dava acalim deseydi adamligindan suphe duyardim esimin. Cunku taciz edildim. Umarim siz boyle bir durum yasarsaniz sevgiliniz ya da esiniz istediginiz tepkiyi verir.Konuyla çok alakalı değil ama şu benim karıma nasıl asılırsın deyip onu bunu dövmek bana çok itici ve avam geliyor yaa.aslında bir kadın olarak gururum okşanmalı mantıken ama öyle olmuyor ben de.acaba dedim kıskançlıktan mı? Yok valla tecrübeyle de sabit.yasal yol taraftarıyım.ben galiba birini bu şekil sahiplenmeyi garip buluyorum.normal gelmiyor.haa bir de bu tarz şeylerden neden hemen kocaların haberi olur ki? Tamam olay büyüktür olur da hepsinden de olması nasıl mümkün oluyor ? Bazı kadınların bu tarz şeylerden zevk aldığını da biliyoruz gerçi.
Yapmayın gözünüzü seveyim bunun adamlıkla ne ilgisi var? Kimi insan dürtüseldir tepkisini kaba kuvvetle gösterir, kimi insan sakindir hakkını hukuki yollardan arar. Kaba kuvvet iyi bir şey değildir. Dürtüsel davranan insanın tepkisinin size dönmeyeceğinden asla emin olamazsınız.Asilma olaylari onun yaninda oldu ayni sirketteydik sevgili vs degildik. Digeride zaten asilma degil bariz bir tacizdi. Ogrendikten sonra sakin kalip dava acalim deseydi adamligindan suphe duyardim esimin. Cunku taciz edildim. Umarim siz boyle bir durum yasarsaniz sevgiliniz ya da esiniz istediginiz tepkiyi verir.
Ben boyle dusunuyorum siz oyle dusunuyorsunuz. Herkes birbirinin fikrine saygi duysun herkes istedigi gibi biriyle birlikte olsun. Bana gore sakinlikle karsilancak durum vardir karsilanmicak durum vardir. Biri kocamin orasini burasini ellemeye kalkarsa bende gider kadini doverim. Sakin kalip dava acalim demem.Yapmayın gözünüzü seveyim bunun adamlıkla ne ilgisi var? Kimi insan dürtüseldir tepkisini kaba kuvvetle gösterir, kimi insan sakindir hakkını hukuki yollardan arar. Kaba kuvvet iyi bir şey değildir. Dürtüsel davranan insanın tepkisinin size dönmeyeceğinden asla emin olamazsınız.
Üzgünüm konu şiddet ve şiddeti güzelleme olunca fikre saygı duyma olayı bitiyor bende.Ben boyle dusunuyorum siz oyle dusunuyorsunuz. Herkes birbirinin fikrine saygi duysun herkes istedigi gibi biriyle birlikte olsun. Bana gore sakinlikle karsilancak durum vardir karsilanmicak durum vardir. Biri kocamin orasini burasini ellemeye kalkarsa bende gider kadini doverim. Sakin kalip dava acalim demem.
Siz herseye sakinlikle yaklasin o zaman. Ben memnunum bundan.Üzgünüm konu şiddet ve şiddeti güzelleme olunca fikre saygı duyma olayı bitiyor bende.
Herşey bağlantılı aslında. Tepkisini fiziksel şiddetle gösteren adam bu konunuzda size tepkisini de psikolojik şiddetle göstermiş farkında değilsiniz.
Devlet memuru olsaydınız istifa et demeyecekti kimse size ama. Paşa paşa gidip şikayetçi olacaktınız. Allah'tan memur falan değilmişsiniz yoksa errkek kocanız olamayacaktı.Asilma olaylari onun yaninda oldu ayni sirketteydik sevgili vs degildik. Digeride zaten asilma degil bariz bir tacizdi. Ogrendikten sonra sakin kalip dava acalim deseydi adamligindan suphe duyardim esimin. Cunku taciz edildim. Umarim siz boyle bir durum yasarsaniz sevgiliniz ya da esiniz istediginiz tepkiyi verir.
Ben zaten kendim istifa ettim kimse istifa et demedi. Olaylar nasil gelisti bilmiyorsunuz sizede anlatacak degilim. Evet Allahtan erkek kocam var.Devlet memuru olsaydınız istifa et demeyecekti kimse size ama. Paşa paşa gidip şikayetçi olacaktınız. Allah'tan memur falan değilmişsiniz yoksa errkek kocanız olamayacaktı.
Yarın bir gün bir yanlış anlaşılma olursa, sizi de itham eder ağzınızı burnunuzu kırarsa hiç ağlamayın.Siz herseye sakinlikle yaklasin o zaman. Ben memnunum bundan.
birincisi yanlis anlasilma degil gayet gerceklerle vurdu cokta iyi yapti sonrasinda iki tarafta birbirinden sikayetci oldu ama sonuc alinamadi. Bende magaramda gayet mutluyum. Tum is hayatim boyunca tacize ugramadim ayni is yerinde calisirken baskalari asiliyordu bunu kendide goruyordu. Sonra biz sevgili olduk oyle bir olay olmadi. Taciz olayinda baska sirketteydim taciz olayi sirasinda ben bagirip cagirdim olaylar oldu fenalastim esimi aradilar oyle ogrendi. Adam hala hic birsey olmamis gibi davrandi vs. Ya tamam siz siddete karsisiniz ben yeri geldiginde siddetin olmasi gerektigini savunuyorum. Evli bir adam evli bir kadini taciz edip ustune hic birsey olmamis gibi esine abartti gibisinden konusursa bence yumrugu hak etmistir.Yarın bir gün bir yanlış anlaşılma olursa, sizi de itham eder ağzınızı burnunuzu kırarsa hiç ağlamayın.
Şiddetin aması olmaz. Kalkıp sorunu kaba kuvvetsiz çözemiyorsa da kocanız da mağarasından daha çıkamamıştır.
Ayrıca tüm iş hayatınız boyunca taciz yaşamanız ve bunu eşinize anlatmanız da tuhaf değil mi gerçekten?
Çözüm bu değil. Ne oldu şimdi adam yumruğu yedi aydınlandı mı?birincisi yanlis anlasilma degil gayet gerceklerle vurdu cokta iyi yapti sonrasinda iki tarafta birbirinden sikayetci oldu ama sonuc alinamadi. Bende magaramda gayet mutluyum. Tum is hayatim boyunca tacize ugramadim ayni is yerinde calisirken baskalari asiliyordu bunu kendide goruyordu. Sonra biz sevgili olduk oyle bir olay olmadi. Taciz olayinda baska sirketteydim taciz olayi sirasinda ben bagirip cagirdim olaylar oldu fenalastim esimi aradilar oyle ogrendi. Adam hala hic birsey olmamis gibi davrandi vs. Ya tamam siz siddete karsisiniz ben yeri geldiginde siddetin olmasi gerektigini savunuyorum. Evli bir adam evli bir kadini taciz edip ustune hic birsey olmamis gibi esine abartti gibisinden konusursa bence yumrugu hak etmistir.
Neyden kız zevk alıyorlar tac edilmekten mi, esi kıskandırma maksatlı anlatmaktan mı..Konuyla çok alakalı değil ama şu benim karıma nasıl asılırsın deyip onu bunu dövmek bana çok itici ve avam geliyor yaa.aslında bir kadın olarak gururum okşanmalı mantıken ama öyle olmuyor ben de.acaba dedim kıskançlıktan mı? Yok valla tecrübeyle de sabit.yasal yol taraftarıyım.ben galiba birini bu şekil sahiplenmeyi garip buluyorum.normal gelmiyor.haa bir de bu tarz şeylerden neden hemen kocaların haberi olur ki? Tamam olay büyüktür olur da hepsinden de olması nasıl mümkün oluyor ? Bazı kadınların bu tarz şeylerden zevk aldığını da biliyoruz gerçi.
Evet aydinlandi. Sikayet sonucsuz kaldi istifa edildi baska?Çözüm bu değil. Ne oldu şimdi adam yumruğu yedi aydınlandı mı?
Bunun yerine giderseniz şikayetçi olursunuz, işyerinde gerekli şikayeti yaparsınız. Baktınız şirkette çözülmüyor istifa edersiniz bunu gerekçe göstererek.
Bak biz Bağcılar'da iken bi ülkücü abi vardı, siyasi suçtan çok hapse girmiş çıkmış diyordu ki "Dışarda 5 dakikalık erkeklik içerde 20 yıl kar*lık yaptırır.'' diye. Afedersiniz ama bu da anca bu kadar deniyor şu an daha kibarı gelmedi aklıma.Ben zaten kendim istifa ettim kimse istifa et demedi. Olaylar nasil gelisti bilmiyorsunuz sizede anlatacak degilim. Evet Allahtan erkek kocam var.
Bence adamlikEşimde taciz ve benzeri durumlarda sakin kalmaz diye düşündüğümden evliligimin ilk zamanları yaşadığım bir durumu abimle çözmeye çalışmıştım, rahatsız eden kişiyi de önceden tanıyordu.
Çoğu kadın eşi, babası, duyar olaylar büyür diye birçok şeyi yutmak zorunda hissediyor kendini, benim yüzünden onların başına bir şey gelmesin diye. O yüzden olumlu bakılacak, adamlık gibi gösterilecek bir sey değil şiddetle çözme işi.