- Konu Sahibi laylaylom20
-
bir mesleğin varsa elinde çalış bence o diplomayı boşa almadın sonuçta çalışmaktan zarar gelmez eşinede destek olursun her anlamda bencebu konu uzun süredir kafamı kurcalıyor. şu an bekarım ve çalışmıyorum, daha doğrusu hala okuyorum. ama evlendikten sonra çalışıp çalışmama konusunda tereddütlerim var. eğer eşim geçimimizi sağlayacak parayı kazanıyorsa çalışmamaktan yana gibiyim. biraz da tembelim galiba:)
kadınların ekonomik özgürlük kazanmak adına kendilerini çok yıprattıklarını düşünüyorum. forumda gördüğüm pek çok konuda kadınlar çalışıyor, eve gelip yemek ve ev işleriyle uğraşırken erkekler yan gelip yatıyor çoğu zaman. (istisnalar kaideyi bozmaz). ben böyle bir yoğunluğa katlanamam gibi geliyor. alışık değilim mutsuz olurum evliliğimde boş yere huzursuzluklar çıkar diye düşünüyorum.
onun yerine az para harcasam, kafam rahat olsa... yani daha çok ayakkabı kıyafet alıyım daha lüks tatil yapayım diye kendimi yıpratmak istemiyorum.
kk da çalışan çalışmayan farklı düşüncelerde pek çok kişi olduğu için birde size danışmak istedim. ne düşünüyorsunuz?
şu an bi adayın varmı bilmiyorum ama o şahısla konuşmalısın bunu, ayrıca çalışmayı düşünmüyosan bence okulu bitirmek içinde kasma, kendini kitap okuyarak gündemi takip ederekte geliştirebilirsin
okul bitti yüksek lisans yapıyorum.
çalışmam için ısrar etmiyor, çalışmasan da geçiniriz diyor ama bazen çalışmamı tercih eder gibi geliyor bana. bir de onun maaşı yeter mi diye tereddütlerimiz var tabii
çalışmam için ısrar etmiyor, çalışmasan da geçiniriz diyor ama bazen çalışmamı tercih eder gibi geliyor bana. bir de onun maaşı yeter mi diye tereddütlerimiz var tabii
Düşüncelerini annem okusaydı eşşek sudan gelinceye kadar döverdi seni. :)
Hiç kimseye güven olmaz bu hayatta. Sakın mesleğinden ödün verme ve kendi paranı kazan.
Calismayabilirsin tabii. Ama calismayacaksan bosuna yuksek lisansla filan masraf yapmaya da gerek yok diye dusunuyorum. Bosa mi okuyorsun yani? Tamam, fazla egitim zarar vermez. Ama kullanilmayan bilgi de koreliyor. Yazik o okul yillarina, eger calismayacaksan. Simdi de okuyarak kendini kasmana gerek yok o halde. Ben boyle dusunuyorum.
Calismayabilirsin tabii. Ama calismayacaksan bosuna yuksek lisansla filan masraf yapmaya da gerek yok diye dusunuyorum. Bosa mi okuyorsun yani? Tamam, fazla egitim zarar vermez. Ama kullanilmayan bilgi de koreliyor. Yazik o okul yillarina, eger calismayacaksan. Simdi de okuyarak kendini kasmana gerek yok o halde. Ben boyle dusunuyorum.
çalışmayacaksan bile bence yüksek yap diplomaların elinde bulsunsun kendini geliştir her zaman .neden okudun çalışmayacaksan derler boşver desinler okumanın boşunası olmaz .
haklısın. insanın kendi parasını kazanması da çok önemli. ama ben nedense çalışmam halinde kendimi işten yorgun argın gelmiş asık suratlı olarak hayal ediyorum. o şekilde evliliğim huzursuz olur gibi geliyor. bir de özgüven sorunum da var sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?