- Konu Sahibi laylaylom20
Elinde bir mesleğin varsa çalış, ama orda burda çalışcam diyorsan hiç çalışma evinde otur yemek yap daha iyi !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi bölüm mezunusun cnm birde hangi alanda bölümde yüksek lisans yapıyorsunyüksek lisans yapmamın amacı eğer olursa akademik kariyer yapmak. ama kadro açıldığı yok. kpssye girsem bölümümde atama çok az. yani çalışırsam alakasız bir alanda çalışmak zorunda kalıcam mecburen. kpss ya da akademik olursa çalışmak istiyorum zaten. ama diğer koşullarda çalışmak zoruma gidiyo. asıl o zmn boşuna okumuş gibi olmaz mıyım?
hangi bölüm mezunusun cnm birde hangi alanda bölümde yüksek lisans yapıyorsun
fizik öğr mezunuyum. fizikte yüksek lisans yapıyorum
E ne güzel işte yüksek lisans da yapıyorsun daha ne ..
Onca seneyi çöpe atmıcaksın demi.:26:
ee daha ne istiyorsun balım kpssden 85 90 aldınmı devletin kapısındasın zaten bütün öğretmenlikler böle yüksek puanla alıyorlar bence bölümün harika çalış azmet cnm herşeyin bir zamanı vardır yeterki gayret et biraz benim gönlüm çalışmandan yana şahsen birde merak ettim tezlimi yapıyorsun yüksek lisansı tezsizmifizik öğr mezunuyum. fizikte yüksek lisans yapıyorum
ee daha ne istiyorsun balım kpssden 85 90 aldınmı devletin kapısındasın zaten bütün öğretmenlikler böle yüksek puanla alıyorlar bence bölümün harika çalış azmet cnm herşeyin bir zamanı vardır yeterki gayret et biraz benim gönlüm çalışmandan yana şahsen birde merak ettim tezlimi yapıyorsun yüksek lisansı tezsizmi
okuduğum alanda iş bulabilsem çalışabilirim. ama pek umutlu değilim
katılmıyorum kullanılmayan diplomayı saklamanın anlamı yok bence hiç olmasın daha ii arkadaşımız birde yüksek lisans yapıyor çok avantaj sağlar ona bu özeldede devlette ben çalışılmak gibi bir şey düşünülmüyorsa okunması taraftarı değilim ayrıca
teşekkür ederim desteğin için. :)
tezli yapıyorum
teşekkür ederim desteğin için. :)
tezli yapıyorum
orası öle tabiki insan her daim kendimi geliştirmeli okumali ama sırf okumuş olmak için okumaya karşıyım onu demek istedim insan birşeyler üretmeli herdaim bence meslek dışı meslek içi farketmezokulu kazanan okur bu kadar basit .sizin karşı çıkmanızla olucak birşey değil .ev hanımıyım ama üniveriste okumasaydım çok üzülürdüm .üniveriste okumak önemlidir benim adıma .kazandım hakettim okudum kimse karışamaz .şimdi ister çalşırım ister çalışmam .eğitimsizlik savunulamaz .herkes kendini geliştirmeli .
rica ederim cnm nedemek tezli parayla oluyor dimi cnm aslında senden biraz bilgi almak istiyorum cnm bu konuda çok cahilimde baştan anlatırmısın nasıl oluyor bu olay sınavlaramı giriyorsun hangi durumda yüksek lisans tezlisi bitmiş oluyor zormu az bilgi aktarabilirmisin cnm:)
devlet üniversitelerinde ücretsiz.yani bana bi masrafı olmuyor. lisanstan sonra alese ve yabancı dil sınavına giriyorsun. bir de mülakat yapılıyor. kabul edilince ilk sene ders dönemi. ikinci sene alanınla ilgili bir tez yazıyorsun, tez savunman kabul edilince bitmiş oluyor:) ben daha o aşamaya gelemedim:) bölüme göre değişir zorluğu sanırım
orası öle tabiki insan her daim kendimi geliştirmeli okumali ama sırf okumuş olmak için okumaya karşıyım onu demek istedim insan birşeyler üretmeli herdaim bence meslek dışı meslek içi farketmez
ben aöf uluslarası ilişkiler lisans mezunu olunca düşünüyorum cnm yüksek lisans benimki nasıl olur sence:)
çocuğun küçükse okula başlama yaşını bekle bence ozaman başlarsın işemerhaba bende isletme mezunuyum yurtdisinda yasiyorum hatta evliyim ve birde cocugum var. gecen mayis ayinda tamamrn bitti okulum ama bunca zaman cok yoruldum okul-ev-aile-cocuk arasinda kendimi calismaya hazir hissetmiyorum yani dinlenmrk istiyorum artik
banada surekli soruyorlar ee calismiyomusun diye ama cok karasizim zaten ben normaldede cok evcilim yani calisayim diyede okumadim mecbur kalirsam calisirim diye okudum.esimde bana birakiyor nasil mutluysan oyle yap diyor maasi yetiyor bize ama tabi luks hayatimiz yok biliyorumki calissam baya iyi maasim olacakda yani sanki bende calissam hayatimiz olmuyacakmis gibi geliyor.