- Konu Sahibi laylaylom20
Hem okuyup hem çalışan beraber yaşayan bir çiftiz. Çalışıyorum dediysem öyle sabah akşam saatli bir iş değil, haftada 2-3 gün yaptığım çizimleri teslim ediyorum iş yerine... Erkek arkadaşıma kalsa yorulmama gerek yok, o geçimimizi fazlasıyla sağlayabiliyor. Mutfağa, eve vs çok düşkünüm ama bi'şeylerle daha uğraşmak, sorumluluk almak ve başarmak apayrı bir haz.
Okuduğum üniversiteyi bitirdikten sonra 1-2 bölüm daha okumak istiyorum, tamamen ilgi alanlarıma hitap eden bölümlerden :)
Kısaca ihtiyacın yoksa diplomanı koyarsın bi köşeye, zevkle yapabileceğin bi'şeylerle uğraşırsın hem eve de az-çok katkıda bulunursun ve en önemlisi ev dışında da bir hayatın olmuş olur, bunalmazsın
Boşuna okuyorsun diyenlere de katılmıyorum, sen en iyi şekilde-elinden geldiğince oku bir meslek edin, dünyanın bin türlü hali var...
ben de tam böyle düşünüyorum. yani çalışmayıp evde bütün gün boş boş oturayım demiyorum. aynen daha okumak istediğim bölümler var hobi amaçlı:) belki doktoraya devam ederim diyorum. belki birkaç özel ders veririm. kafam rahat huzurum yerinde olur...