15 gunde 6 kılo mukemmel . gerı almassak gercekten cok ıı . cunku ben ne kadar hızlı versem o hızla gerı alıyorum. bı ara 10 gunde 5 kılo verdim. sonra sıgarayaı da bırakınca ufff fazlasıyla o kılolar gerı geldı . netsekı sımdı verdım. son 3 ayda 9 kılo verdım 6 kılom kaldı onuda verırsem cok mutlu olacagım
kız hamıleyken canının cektıgını ye dıyıp agzına bısıler tıkıyolarmı. bızımkıler sureklı onu yı bunu yı dıye gelırler ınsanın ustune . bı rahat vermezler. yemesse bıde kuserler. yaptıgımızı yımedı begenmedı dıye kaydirigubbakcemile3
kız hamıleyken canının cektıgını ye dıyıp agzına bısıler tıkıyolarmı. bızımkıler sureklı onu yı bunu yı dıye gelırler ınsanın ustune . bı rahat vermezler. yemesse bıde kuserler. yaptıgımızı yımedı begenmedı dıye kaydirigubbakcemile3
Bu konuda bende çok muzdaribim.
Sabah ve akşam yürüyüş yapıyorum en yarım saat - 45 dk. arasında değişiyo.
Ama yemek kartlarımız olduğu için ve yakınlarda düzgün sulu yemek yapan bi yer olmadığı için kebap türü yemek zorunda kalıyoruz, tabi benim etle aram iyi olmadığı için onuda yemiyorum.
Sabahları 2 poaça bazen sandviç alıyorum, öğlende bisküviyle geçiştiriyorum ama çok dengesiz besleniyorum.
Sadece akşamları düzgün bir yemek yiyebiliyorum, onuda fazla kaçırıyorum malesef(
Bu konuda bende çok muzdaribim.
Sabah ve akşam yürüyüş yapıyorum en yarım saat - 45 dk. arasında değişiyo.
Ama yemek kartlarımız olduğu için ve yakınlarda düzgün sulu yemek yapan bi yer olmadığı için kebap türü yemek zorunda kalıyoruz, tabi benim etle aram iyi olmadığı için onuda yemiyorum.
Sabahları 2 poaça bazen sandviç alıyorum, öğlende bisküviyle geçiştiriyorum ama çok dengesiz besleniyorum.
Sadece akşamları düzgün bir yemek yiyebiliyorum, onuda fazla kaçırıyorum malesef(
bitki çayı ben sadece yeşil çay içiyorum ..o da günde 2 bardak işyerinde ..içebilirsem akşam evde bir bardak ...onun dışında bitki çayı içmiyorum ...ton balıklı sandviçi ben de düşündüm ..ii fikir hem sağlıklı hem hafif ...
ben bugün 1 kilo yeşil elmayla 2 paket form bisküvi aldım onu yiyecem. bıktım artık bıktım :1no2:
ben çalışırken ara öğünler konusunda çok zorlanıyorum sabah kahvaltımı evden kepekli tost yapıyorum öğlende işyerinde çıkan yemeklerden azar azar yiyorum <<ama ara öğüne gelişnce orta takılıyorum ve ara öğün yapamadan gün geçiriyorum buda öğünlerde daha iştahlı olmama sebep oluyo
ben çalışırken ara öğünler konusunda çok zorlanıyorum sabah kahvaltımı evden kepekli tost yapıyorum öğlende işyerinde çıkan yemeklerden azar azar yiyorum <<ama ara öğüne gelişnce orta takılıyorum ve ara öğün yapamadan gün geçiriyorum buda öğünlerde daha iştahlı olmama sebep oluyo
ara öğünlerde ben çareyi yağsız patlamış mısırla buldum. bi insan meyveden bu kadar mı nefret eder yiyemiyorum ya. zamanında bi oturuşta bi kilo elma yiyen ben elmayı görünce miğdem bulanıyo.
Yaz geliyor..
Karpuz, kiraz ohhhh
yesıl cay cıleklısı var cekmecemde ıcemıyorum . ama bortlen ve murdumerıklı bı cayva seker atmana gerek kalmıyo. meyve cayı muhtesem tadı var kokusu felan sankı cok lezzetlı bı tatlı yıyormusu hıssı verıo ınsana tavıye ederım. canım tatlı ısteyınce ondan ıcıyorum ve kesıyo. meyve tadı oldugu ıcın sekerde ıstemıyo. bırde lavanta cıcegı ıcıyorum evde kendım demlıyorum. kanı karacıyerı temızlıyormus. eger kılo vereceksek karacıyerımıze ıı bakmalıyız. bır tarcın sapı atıyorum bır tatlı kasıgı lavanta cıcegıne bır tasım kaynatım 2-3 dk demleyım ıcıyorum tadıda fena deeıgl
sürekli elmamı yiyorsun :bbo:
aslında işyerindeki yemeklerden de yenebilir ama mesela suyunu yemeyeceksin pilav makarna asla ...genelde sebze yemeği tercih edeceksin..köfte et asla yemeyeceksin ..bizim burda da yemekhane var inan balık bile yiyesim gelmiyor çok yağlı diğerlerini düşünün artık ...
Yaz geliyor..
Karpuz, kiraz ohhhh
ben ilk başlarda çok hızlı kilo veriyorum sonra yavaşlıyo malesef. bu aydan sonra 2 kilo verebilirsem ne mutlu bana
Yok canım..
normalde de kiloma dikkat eden bir insan olduğumu yakın çevrem bildiği için bana o tarz yaklaşımlarda bulunmuyorlar, zaten bulunsalar da yemiş olmak için yemem hamile de olsam:))))
ben bugün 1 kilo yeşil elmayla 2 paket form bisküvi aldım onu yiyecem. bıktım artık bıktım :1no2:
evet canım karpuz benim mucizem gibi hem cok seviyorum hemde tok tutuyo bol suda içeriyor :lepi:
2,5 litre de su..iştah kapıyor.
kirazı severim ama karpuz da yiyemem ben. bayılıyorum meyve yiyebilenlere cins miyim neyim
kayısı yiyorum ama incir çok kalorili oldugu için bıraktım kız meyveleri çok seviyorum ben ama sürekli yanımda bulunduramıyorum unutuyorum hep almayı ama bu galeta ve meyve işi hoşuma gittaklinialirimsmilemetabolızmanı uyar bence sırlkelı su lahana suyu vs yontemlerle gun ıcınde 5 dk merdıven ın cık cok hızlandırıyomus. arada 5 dk sporlar.
tabı ya . bebegını kucagına alınca zayıf guzle bı anne olmak varken dıye domusuk gıbı kucagında kucuk bebekle dolascan suslernır gezersın sıkıdımsıkıdım baaakk bunu ben dogurdum ama hala formumdayım der gıbı bakarsın etrfına.. kaydirigubbakcemile3
form bıskuvıler cok yemek kılo verdırmıyo bence dıkkat et aynı kaloruye ıstedıgın bı yemekten daha az mıktarda yesen sankı daha ıı olur.elma tanesınde nerden baksam 50 kalorı var 5 elma 250 kalorı demek 250 kalorıye bence 3 kofte yesen daha ıı olur
gamısım bebegım meyve yemege bı alıssan bırakamıcaksın. senın tekl caren kuru meyveler. bıraktınmı sen kuru kayısı ve ıncırı yıyodun bu aralar
metabolızmanı uyar bence sırlkelı su lahana suyu vs yontemlerle gun ıcınde 5 dk merdıven ın cık cok hızlandırıyomus. arada 5 dk sporlar.
tabı ya . bebegını kucagına alınca zayıf guzle bı anne olmak varken dıye domusuk gıbı kucagında kucuk bebekle dolascan suslernır gezersın sıkıdımsıkıdım baaakk bunu ben dogurdum ama hala formumdayım der gıbı bakarsın etrfına.. kaydirigubbakcemile3
form bıskuvıler cok yemek kılo verdırmıyo bence dıkkat et aynı kaloruye ıstedıgın bı yemekten daha az mıktarda yesen sankı daha ıı olur.elma tanesınde nerden baksam 50 kalorı var 5 elma 250 kalorı demek 250 kalorıye bence 3 kofte yesen daha ıı olur
gamısım bebegım meyve yemege bı alıssan bırakamıcaksın. senın tekl caren kuru meyveler. bıraktınmı sen kuru kayısı ve ıncırı yıyodun bu aralar
Yaz geliyor..
Karpuz, kiraz ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?