Çalışıyorum, diyet yapmak istiyorum ama işyerinde ne yiyeceğim diyenler

meyveli yoğurt bu da ..ben ülkeri çok seviyorum ....altınbaşak kepekli bisküvisi mavi yeşil leri filan güzel oluyor ...mavi yeşillerde mesela meyveli bisküvileri var ..tatlı ihtiyacı için birebir ...

altınbaşak mı??? dün attığım bisküvü. arkadaşım bi etiform ye de anla lezzeti kaydirigubbakcemile3

kızlaar benim için formül varmı, ne yapabilirim, beraber bir liste yapsak bana onu uygulasam, şuan kilodan çok sağlıksız beslendiğim için üzülüyorum malesef (

canım ben sole bırsey dusunuyorum. herkes oglen yenebılecek saglıklı yemeklerı yazacak bende lıste yaacagım. sebze ve et atıstırmalık secenekler olarak ayıracagım ısteyen oglen ne yıyeyım yada yarın evden ne getıreyım dıye dusundugunde bakıp secenek yapabılecek.

bıde k barlar var ondarda 80 kalorı bıde pıkolta oda guzel 100 kalorılık atıstırmalar ozellıkle rgl donemınde kurtarıcı gıbıler o k barların c-vısnelı cıkolatalısı ufff cok guzeller ya

bence de kbara baylıyorum ben ama kayısılı olanına

Pc'de işlerim çok yoğun oluyor, ofis ortamı olduğu için öğle paydosumuzda yok, sadece kendime çay almak ve lavabo için kalkıyorum, oda yeterli değil tabiki.

hımm senin işin de çok zormuş yaaa

altınbaşak mı??? dün attığım bisküvü. arkadaşım bi etiform ye de anla lezzeti kaydirigubbakcemile3

herkesin damak tadı farklı olabilir ..etiyi de yedim ben ..etide de güzel şeyler var ama ülkerin çoğu şeyini ben daha çok seviyorum ...

evet olabilir

kızlar ben lıste yapacagım aklına gelenlerı ekleyın bu lısteyı sureklı guncel tutalım. aklımız ageldıkce ekleyelım ve burdan yardımalalım

evet tavuk ya da ton balıgı ton balıgı çok mu yağlı olur ki :1closedeyes:

evet tavuk ya da ton balıgı ton balıgı çok mu yağlı olur ki :1closedeyes:

bence olmaz ben salataya yag koymuyorum. zeytın yaglı ton balıgı atıyorum ıcıne daha guzel bı tat verıyo salataya

evet kızlar hadı lısteye yazcak bısıler soleyın

PROTEıN SEÇENEKLERı

1-ton balığı
2-tavuk sıs
3- peyaz peynir+ sımıt
4- haslanmıs yumurta +sımıt
5- evde hazırlanmıs kofteler
6- evde hazırlanmıs balık

SEBZE SEÇENEKLERı

ıspanak cesıtlerı
bezelye
taze fasulye
cesıtlı tursuların soganla kavrulmuş cesıtlerı
salata cesıtlerı
brokolı salatası

KARBONHIDRAT AGIRLIKLI SECENEKLER

patates puresı+ yogurt
fırında dılım kızartılmıs patates
sımıt peynır ayran uclusu
kepeklı tost
burgur pilavı+ yogurt
mercimek köftesi
patates salatası

BENIM AKLIMA GELENLER BUNLAR USTUNE EKLEYELIM

Son düzenleme:
bayağı olmuş daha ne olsun ..hergün birini yesek tamamdır :)

spora yazılma imkanım yok maalesef
kendim yapayım diyorum onda da akşamları eşim izin veriyor tek başıma çıkmama, benimle de gelmiyor yorgun olduğu için
halbuki oturduğum yer yürüyüş yapmama çok müsait, bir sürü yürüyüş parkuru var spor aletleri var ama çıkamıyorum maalesef

Bende hiç hareket etmiyorum malesef akşama kadar pc başında oturmak zorundayım, bazen popom uyuşuyor :))
Kalkıp gezme imkanımda yok malesef

Pc'de işlerim çok yoğun oluyor, ofis ortamı olduğu için öğle paydosumuzda yok, sadece kendime çay almak ve lavabo için kalkıyorum, oda yeterli değil tabiki.

aynen bi kelimesi bile eksik değil bende böyle çalışıyorum

ben dusunuyorumda haftanın 6 gun calısıyorum 3 gun sebze 2 gun et urunlerı 1 gunde odul olarak karbonhıdrat menusunden secıp yiyeyim

patates salatasına ben de bayılırım da patatesini de çok katmamak lazım ..patates de kalorili birşey aslında

patates salatası da yenebilir bol yeşillikle

harıkasın.

Son düzenleme:
patates salatasına ben de bayılırım da patatesini de çok katmamak lazım ..patates de kalorili birşey aslında

haklısım karbonhıdrat menusunden sadece 1 gun secmeyı dusunuyorum kendı adıma odul nıyetıne eger gerı kalan gunler duzgun yersekk haftada 1 de musade ederız kendımıze degılmı ama.

ben den biraz daha ek

rendelenmiş havuç yoğurtla salata şeklinde
haşlanış yeşil mercimek ve yeşil soğan kıvırcık nar ekşisi salata
ıspanak salatası haşlanmış mısırlı
haşlanmış nohutlu cacık

bunlar benim deneyip yaptıklarım gayette lezzetli ve tok tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…