meyveli yoğurt bu da ..ben ülkeri çok seviyorum ....altınbaşak kepekli bisküvisi mavi yeşil leri filan güzel oluyor ...mavi yeşillerde mesela meyveli bisküvileri var ..tatlı ihtiyacı için birebir ...
kızlaar benim için formül varmı, ne yapabilirim, beraber bir liste yapsak bana onu uygulasam, şuan kilodan çok sağlıksız beslendiğim için üzülüyorum malesef(
bıde k barlar var ondarda 80 kalorı bıde pıkolta oda guzel 100 kalorılık atıstırmalar ozellıkle rgl donemınde kurtarıcı gıbıler o k barların c-vısnelı cıkolatalısı ufff cok guzeller ya
Pc'de işlerim çok yoğun oluyor, ofis ortamı olduğu için öğle paydosumuzda yok, sadece kendime çay almak ve lavabo için kalkıyorum, oda yeterli değil tabiki.
altınbaşak mı??? dün attığım bisküvü. arkadaşım bi etiform ye de anla lezzeti kaydirigubbakcemile3
canım ben sole bırsey dusunuyorum. herkes oglen yenebılecek saglıklı yemeklerı yazacak bende lıste yaacagım. sebze ve et atıstırmalık secenekler olarak ayıracagım ısteyen oglen ne yıyeyım yada yarın evden ne getıreyım dıye dusundugunde bakıp secenek yapabılecek.
bıde k barlar var ondarda 80 kalorı bıde pıkolta oda guzel 100 kalorılık atıstırmalar ozellıkle rgl donemınde kurtarıcı gıbıler o k barların c-vısnelı cıkolatalısı ufff cok guzeller ya
bayılmassın cnm aksma eve gıttın salata ıcıne tavuk ta atabılırısn cesıdı kendın yap. aksamda acıktıkca bas yesıl elmayı super gıdıyo. bıde dıyet yaparken erken yatmalı ınsan ozellıkle kaba kılo yu atana kadar . cunku alısana kadar anı ataklardan koruyo. bırden kendını mutfakta bulmaktansa uyumak daha guzel . dusun aksam 6 da yıdım salatalı tavunu 8 de meyve yıdın 10 da yatsan acıkmaya zananın kalmaz kı
evet tavuk ya da ton balıgı ton balıgı çok mu yağlı olur ki :1closedeyes:
bende masa basıyım. hareketsız kalmak gercekten zor ne yesen kılo oluyo ben aksamları spora gıdıyorum ancak ole topladım bıraz vucudu yoksa aldım basımı gıdıyodum 165 boya 72,40 kıloydum sımdı 63,80 kadar dustum spor + dıyetle . sende masa bası ısı yapıyorsa spora gıt bence kılo bı yana hareketsızlıkte damar tıkanıklı ve s-cesıtlı saglık sorunları yasayabılıyoruz malesef
1000 cal az bence metabolızmanı yavaslatırsın dıkkat et
Bende hiç hareket etmiyorum malesef akşama kadar pc başında oturmak zorundayım, bazen popom uyuşuyor :))
Kalkıp gezme imkanımda yok malesef
Pc'de işlerim çok yoğun oluyor, ofis ortamı olduğu için öğle paydosumuzda yok, sadece kendime çay almak ve lavabo için kalkıyorum, oda yeterli değil tabiki.
patates salatası da yenebilir bol yeşillikle
PROTEıN SEÇENEKLERı
1-ton balığı
2-tavuk sıs
3- peyaz peynir+ sımıt
4- haslanmıs yumurta +sımıt
5- evde hazırlanmıs kofteler
6- evde hazırlanmıs balık
SEBZE SEÇENEKLERı
ıspanak cesıtlerı
bezelye
taze fasulye
cesıtlı tursuların soganla kavrulmuş cesıtlerı
salata cesıtlerı
brokolı salatası
KARBONHIDRAT AGIRLIKLI SECENEKLER
patates puresı+ yogurt
fırında dılım kızartılmıs patates
sımıt peynır ayran uclusu
kepeklı tost
burgur pilavı+ yogurt
mercimek köftesi
patates salatası
domates yada peynırlı makarna
patates salatasına ben de bayılırım da patatesini de çok katmamak lazım ..patates de kalorili birşey aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?