Çalışıyorum, diyet yapmak istiyorum ama işyerinde ne yiyeceğim diyenler

bebem buyur canım benım

Hemen koştum geldim nacizane fikirlerimi sunayım:hulya: Spor olmadan ne kadar açta kalsanız kiloda verseniz dışardan o verdiğiniz kilo görülmez spora vakit bulamıyoruz vs diyorsanız evde azda olsa hareket yapmanızı öneririm yoksa vücudunuz gerçekten şekilsizleşir ve yumuşar..mafoldumben

haklısın ama spor yapıp oglen ıs yerınde kebap yememek ıcın secenek arıyoruz bızde ıste tam bu noktada duruyoruz

Yettim arkadaşlar.......

Daha şimdi yemekten geldim, konuyu bir gördüm hoooop içeri

Ben 2 yıl önce çalışmıyordum diyet+sporla 4 ayda 20 kilo verdim, fazlası bile olabilir hatta.

Allah tan istediğim kiloya düştüm bir hafta sonra işe başladım.

Bu yıla kadar da aynı sağlıklı beslenmemı sürdürdüğüm için hiç kilo almadım bu zaman zarfında fakat bu kış birkaç kilo almışım hemen kendıme geldım ve ve bir program yaptım.

Sizlerlerde paylaşmak istiyorum mesela bugünkü menum ne?

Sabah: 2 dilim kepeklı ekmekten yağsız peynırlı ve domateslı tost + 1 kupa yeşil çay

Ara: 1 paket süt + 1 avuç cocopops (böylece sütü boş içmemiş oluyorum ve tatlı ihtiyacımı törpülüyor)

Öğle: 2 dilim ekmek + salata + 1 kaşık yoğurt + tavuk

Ara: 1 elma

Ara: 1 bardak ayran + 1 avuç mısır gevreği

Aksam: 8 yemek kaşıgı sebze yemegı + salata + 1 dılım ekmek

Yemekten 1 saat sonra kadar da 45 dakıka zaman zaman 35 dakıka kosu bandında yürüyorum

hoşgeldin canım ben artık sürekli spor yaptıgım için şuan vücudum deli gibi ağrıyarak geziyorum iyice hamlamısım bugün hem spor hemde oryantal yapcam

sen naptın güz eşin evdeken yapıyon mu sporunu dansını

Kızlar bakın ne buldum Miranda Kerr, Victoria's Secret Kataloğu'nun 15. yıl dönümünde vücudunun muhteşem kıvrımları ile yine herkesi büyüledi. Seksi model Miranda Kerr diyet sırlarını paylaştı.

Miranda Kerr, "ılk basamak sağlıklı yiyecekler yemek. Ben genellikle organik ürünler tüketiyorum. Çok sağlıklı yiyecekler yiyorum çünkü böylece kendimi daha enerjik hissediyorum. Avakado, yeşil sebzeler ve brokoliyi çok seviyorum" dedi
Çekici model bazen yağlı yiyecekler yediğini de söyledi: "Yüzde 80 sağlıklı yiyecekler yiyorsam, yüzde 20 de yağlı yiyecekler yiyorum. Çünkü insanların bu yiyeceklerden kendilerini mahrum etmelerinin taraftarı değilim"

Tanındıktan sonra insanların beğenisini kaybetmemek için görünümü ile ilgili daha sorumlu davrandığını belirten Kerr, formunu korumak için yoga ve pilates yaptığını söyledi."

Ya ben evde oturmaktan vücudum gevşemiş sankibilmiyorumkismile aynı kilodayım ama eskiden bol gelen pantolonlarımı denedim tam oldu morelim bozulduakannehir

Ya ben evde oturmaktan vücudum gevşemiş sankibilmiyorumkismile aynı kilodayım ama eskiden bol gelen pantolonlarımı denedim tam oldu morelim bozulduakannehir

ozaman bir an önce sende başla ben bu yaza tombiş girmek istemiyorum aklinialirimsmile

HOSGELDIN CANIM .oglen yemek cesıtlerını yazarsan lıstemıze ekleyelım

yok canım pek olmuyo evde dursak olurda evde durmuyoruz. bı kere lessı yapım dedım nası bakıyo ıı kıvırtmeyı ogretıyo sıze bu deyıp guluyo.

benım bılımsel arkadasım bayılıyorum sana

Bizim işyerinde istemesek de her Allah ın günü et köfte çıkıyor, haftanın ıkı gunu tavuk var sadece dıger gunler asla yıyemıyorum kımbılır ne etı, böğğğğğğğ
ben zaten kendımı bıldım bılelı dısardan makarna pılav yemem

evden bolca salata yapıp getırıyorum
yanına da 100 gr tavuk ızgara yapıyorum

aslında dedıgınız gıbı değişik güzel olur
mesela haftanın 1 gunu de sımıt peynır domates cay olabılır

evet aslında sadece sebze meyve yada yağsız şeyler yiyerekkilo vermek sağlıklı değil
harekette lazım en azından günde 30 dk ayırabilsek vucudumuz kilo verirken toparlanır daha fit görünürüz :lepi:

ben mumkunse sporsuz 1 kılo bıle vermek ıstemıyorum artık zor topluyorum o hata yuzunden her yerım yumasak oldu . allah tan topladım bıraz tabı daha var .

lokanta yemeklerı en masumunda bıle ıc yag var o yuzden evden getırelım en azındam su nısan ayında ole yapalklımda 3-5 kılo verelım yaza ne kaldı sununusrasında

ben mumkunse sporsuz 1 kılo bıle vermek ıstemıyorum artık zor topluyorum o hata yuzunden her yerım yumasak oldu . allah tan topladım bıraz tabı daha var .

peki nasıl toparladın vucudunu hangi sporları yaptın bana da yazar mısın :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…