Çalışkan olmayan erkek ile evlenilir mi?

Alnında yazmaz ki, bunu zamanla öğrenebilirsiniz.
1yılda 3 iş dedişğtırdi parası az diye abim gibi iş kurcam dedi . Evlenince 3 4 yıl birikin yaparız araba alırız demişti önceden ama galiba bu çocuk bana güvenmiyor ya o yüzden sürekli kafası karışıyor

1 yılda üç iş değiştiren insan tutarsızdır, ayrıca hayalperest bu adam. Boşa kürek sallama bence.

Bi de bu tür birinin emri altına giremem yeaa triplerinde oluyor genelde

Bak kıymetli insan kabul edelim veya etmeyelim yaşlı veya genç :
  • erkek dilediği emele ulaşmayı seven
  • yapmak zorunda olduklarının pek ala farkında
  • istese de istemese de kendine yarar bir network edinebilmiş, bu networkte kendine alan açabilmiş - güven kazanabilmiş
  • ve maddi olarak zengin olmasa dahi, imkanları ile yaşayabilen
Olmak zorundadır.

İşte bu kişi kendini gerçekleştirmiş sayılır.

4 4'lük aranmamalı zaten, Hayat hep bir yerlerde birilerinde bir şekilde eksik yanlarla doludur.
Ama "bim'e girerim" ben ifadesi bana çok gerçekci bir yaklaşım gibi gelmiyor.
"2 gönül bir arada" evet "samanlık seyran" ancak ileride karşılaşılan en ufak bir dertte sıkıntıda "Gemi alabora"
Çünkü kaptan yok.

Çalışmayan erkeğin iş kurması da araba alması da zor. O kendini kandırabilir, siz kendinizi kandırmayın. Çalışmayan kaç erkek gördüysem iş kuracaktır yada borsadan kazanıyordur.

İnanıyorum kendime dedı ama sevgi farklı her şey para değil yarın aldatılırsan görürsün dedi. Ben karakterini sevdim
Evlenince evde karakterini yemeyeceksiniz? Çalışmatıp yatacak, girdiği işlerden 1-2 ayda çıkacak, iş kurup batıracak, borsada batacak, borçlarınız olacak. Bu daha mı iyi?

Çalışmayan erkeğin iş kurması da araba alması da zor. O kendini kandırabilir, siz kendinizi kandırmayın. Çalışmayan kaç erkek gördüysem iş kuracaktır yada borsadan kazanıyordur.
Yok çalışıyor da hani şuan sadece herkes gibi ailemi geçindiririm dedi .ilerde olmazsa mecbur 8 6 çalışacam ama zekam varken böyle çok çalışmayıp kazanarak gezmeli tozmalı bir evlilik istiyorum dedi .karım süslensin yanımda dursun dedi. Çok güzel anlatıyor

Evlenince evde karakterini yemeyeceksiniz? Çalışmatıp yatacak, girdiği işlerden 1-2 ayda çıkacak, iş kurup batıracak, borsada batacak, borçlarınız olacak. Bu daha mı iyi?
Abisi şuan durumu iyi ama o adam bitkin yapıyor har vurup harman savurmuyor bu para hesabı bilmiyorama işte evlenince benle yola gelir mi sen benle ol çok mutlu oluruz diyor

Abisi şuan durumu iyi ama o adam bitkin yapıyor har vurup harman savurmuyor bu para hesabı bilmiyorama işte evlenince benle yola gelir mi sen benle ol çok mutlu oluruz diyor
Yola falan gelmez, evlilik insanı öyle değiştiren bir şey değil. Karşındaki neyse o olarak kalacak. Sana yazdıklarım da olacak, inan.
Bu zekayla niye çalışayım diyen adam kısa yoldan para kazanmaya çalışan/çalışacak adamdır. Bu işlerin de sonu belli

Kaç. Mesleğini yapmak için bekliyo falan filan fasa fiso.
Taşı sıkıp suyunu çıkarak derecede çalışkan olmalı. Bana göre iş iştir. Para kazanmadan evde boş oturup atanmayı şunu bunu bekleyeceğine gitsin taş taşısın. Çünkü çalışkanlık sorumluluk budur.
Asla yapamayacağım bir insan.

Şuan 5 aydır çalışıyor zaten mühendis bu kişi sadece iş çok sıkıcıymış kendi alanım değil diyor ordai kızlar olmasa çekilmez dedi yani iş arkadaşları
Pavyonda çalışsın madem orda çok kız var, orası çekilir

Hayır mesleğini yapıyor ama sürekli değiştiriyor bahanesi ben geç mezun oldum burda az para veriyorlar sen para seversin diyor bunla geçinemeyiz diyor. 1yıldır gözlem yapıyorum .. ama görücü usulü evlenirim sen olmasan dedi yakışıklıyım zaten diyor

işte maksat yalan söylemek boş vaat hepsi, bir baltaya sap olabilecek birisi de değil

Yani hep vaat var bu üniversite okumayı da mühendis olmayı da gezmek tozmak için okumuş ya bu nasıl bir beklenti hayattan anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…