Çalışkan olmayan erkek ile evlenilir mi?

Hee çok zeki çok ağına kimi düşürecek acaba. Ben sana olacağı söyleyim güzel bir mesleği olan kadın bulur bana iş zor geliyor işlerde tutunamıyorum falan der oturur evde

Kadınların %98'ı zengin, kariyerli, evi-arabası olan, düzenli işi isteyen erkek ister. %2 (sizde içindesiniz) beni şaşırtıyorsunuz. Ne anlıyorsunuz bu tiplerden. Yakışıklı (şüpheli) diye hiç çalışmayacak mı? Kendine parayla koca alacaksın, farkında mısın?

zaten bu da çalışmasın bir ay aç gerçi arkadaşı var borç veriyor
O arkadaşıyla paslaşıyorlardır. Üniversitede öyle bir tip tanımıştım. Çalışmaz evde oturur. Birbirlerine düzenli borç verdikleri arkadaşları var anca geçici işlerde çalışıyorlar ve hayatlarına sponsor olacak kadın arıyorlardı onlar da
Kolay para gelsin diye farklı sitelere falan da bulaşıyorlar anlarsın

Bu gerçek mi ya ama ben senden bir şey istemiyorum hatta bana yemek bile yapma sadece beni sev diyor

Gezmeli tozmalı evlilik... peki hangi parayla? İnşallah sizin veya babanızın parasıyla değildir.
Umarım trolsünüzdür, valla aşk insana neler yaptırıyor, kör olmuşsunuz resmen.

Ya senin mesleğin iyi ya da ailenin durumu iyi o yüzden seninle devam ediyor

Gezmeli tozmalı evlilik... peki hangi parayla? İnşallah sizin veya babanızın parasıyla değildir.
Umarım trolsünüzdür, valla aşk insana neler yaptırıyor, kör olmuşsunuz resmen.
Bunu dert etme diyor of Allahım mantıkla bakıyorum oluru yok

Eğlenmek için yazmıyorsan kızarım sana. Yani bir erkeği finanse etmeye tamamsın. Evde yan gelip yatsın sen önüne para getir ne bileyim

26

ya trol değiım başka konular da açmışım

Yani yazdıkların o kadar saçma ki troll gibi duruyorsun.
26 yaş genç bir yaş ama bir bakmışsın 30, bir de bakmışsın 35 olmuşsun. Zamanını gereksiz bir erkekle harcıyorsun.
En zengin, en kariyerli erkekle evlenmeye gerek yok ama sevgilin resmen saçmalıyor. İşsiz adam gezmeli tatilli evlilik istiyor sende oturup dinliyorsun. Ben içtiğim çayı püskürttüm.

Ya başta biz olmayız diyormuş içinden ama aile olarak mütevaziyız ben sevgiye bakıyorum

Kesin babanın parasının peşinde değildir... Bakalım baban istiyor mu elin parazitine sponsor olmaya? Kendin düşmüşsün aileni de düşüreceksin. Kendin gibi hali vakti yerinde bulacağına bunu doyuracaksın ve muhtemelen boşluktan aldatılırsın da.

Değilim ya ben onu sevdım çiçek almıyordu ama beni dinliyordu.. hayata geç kalçam 30 olcam bu saatten sonra sevemek gibi geliyor. Zengin istemiyorum zaten adam olsun. Ben erkekte böyle çalışkan olmaya bakıyorum . Güvenemiyorum yoksa böyle 3 yıll aynı yerde çalışsam adamları gördükçe ona baskı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…