Hee çok zeki çokYok çalışıyor da hani şuan sadece herkes gibi ailemi geçindiririm dedi .ilerde olmazsa mecbur 8 6 çalışacam ama zekam varken böyle çok çalışmayıp kazanarak gezmeli tozmalı bir evlilik istiyorum dedi .karım süslensin yanımda dursun dedi. Çok güzel anlatıyor
Kadınların %98'ı zengin, kariyerli, evi-arabası olan, düzenli işi isteyen erkek ister. %2 (sizde içindesiniz) beni şaşırtıyorsunuz. Ne anlıyorsunuz bu tiplerden. Yakışıklı (şüpheli) diye hiç çalışmayacak mı? Kendine parayla koca alacaksın, farkında mısın?Buluyor benle beraber 3iş değişti ilk abisi ile çalıştı bedeneb yoran bir işti parsı ıyıydı bıraktı o kadar okul okumuşum diye bunun amacı evlenmek bekar adam böyle olur diyor iş çok zaten buluyor kafaya takmıyorum dedi
O arkadaşıyla paslaşıyorlardır. Üniversitede öyle bir tip tanımıştım. Çalışmaz evde oturur. Birbirlerine düzenli borç verdikleri arkadaşları var anca geçici işlerde çalışıyorlar ve hayatlarına sponsor olacak kadın arıyorlardı onlar dazaten bu da çalışmasın bir ay aç gerçi arkadaşı var borç veriyor
Ofis işini beğenmeyen kesin simit satar... Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ama sevgiliniz sizinle dalga geçiyor %100.Yani ilerde ama yükü artacak bunu bilıyor simit bile satarım ek iş yaparım diyor sadece gezmek tozmak istiyor karısı ile
Ama ben mi onu bu hale getirdim acabaBöyle bir hırttan uzak dur bence.
Bu gerçek mi ya ama ben senden bir şey istemiyorum hatta bana yemek bile yapma sadece beni sev diyorO arkadaşıyla paslaşıyorlardır. Üniversitede öyle bir tip tanımıştım. Çalışmaz evde oturur. Birbirlerine düzenli borç verdikleri arkadaşları var anca geçici işlerde çalışıyorlar ve hayatlarına sponsor olacak kadın arıyorlardı onlar da
Kolay para gelsin diye farklı sitelere falan da bulaşıyorlar anlarsın
Yok çalışıyor da hani şuan sadece herkes gibi ailemi geçindiririm dedi .ilerde olmazsa mecbur 8 6 çalışacam ama zekam varken böyle çok çalışmayıp kazanarak gezmeli tozmalı bir evlilik istiyorum dedi .karım süslensin yanımda dursun dedi. Çok güzel anlatıyor
Kaç yaşındasın ve mesleğin varsa nedirBu gerçek mi ya ama ben senden bir şey istemiyorum hatta bana yemek bile yapma sadece beni sev diyor
26Kaç yaşındasın ve mesleğin varsa nedir
ya trol değiiım başka konular da açmışımGezmeli tozmalı evlilik... peki hangi parayla? İnşallah sizin veya babanızın parasıyla değildir.
Umarım trolsünüzdür, valla aşk insana neler yaptırıyor, kör olmuşsunuz resmen.
Bunu dert etme diyor of Allahım mantıkla bakıyorum oluru yokGezmeli tozmalı evlilik... peki hangi parayla? İnşallah sizin veya babanızın parasıyla değildir.
Umarım trolsünüzdür, valla aşk insana neler yaptırıyor, kör olmuşsunuz resmen.
Ya başta biz olmayız diyormuş içinden ama aile olarak mütevaziyız ben sevgiye bakıyorumYa senin mesleğin iyi ya da ailenin durumu iyi o yüzden seninle devam ediyor
Sadece işi olsun çocuklarıma baba olsun adam olsun isterimYa senin mesleğin iyi ya da ailenin durumu iyi o yüzden seninle devam ediyor
26
ya trol değiım başka konular da açmışım
Ya başta biz olmayız diyormuş içinden ama aile olarak mütevaziyız ben sevgiye bakıyorum
çalışmaz hep bir bahanesı vardır çalışsa bile çoğu şeyı umursamaz hep ertelerSorumsuz insan nasıl bellı olur?
hallederim, yaparım demek kolay gerçekten halletsin görelim. böyle altı boş laflara inanmayın icraat görmedikten sonraHer şey hallederim ben dedi yeterki gel diyor bende korkak bir yapıya sahibim
Önce iş bulsun, sonra kabul edersiniz. Lafla peynir gemisi yürümez.
Evet de benim tek korkum şu yani kirada oturacaz iş yerinde sebat etme durumu olmalı mecbur olursun evlenince yaBöyle bir hırttan uzak dur bence.
Değilim ya ben onu sevdım çiçek almıyordu ama beni dinliyordu.. hayata geç kalçam 30 olcam bu saatten sonra sevemek gibi geliyor. Zengin istemiyorum zaten adam olsun. Ben erkekte böyle çalışkan olmaya bakıyorum . Güvenemiyorum yoksa böyle 3 yıll aynı yerde çalışsam adamları gördükçe ona baskı yaptımYani yazdıkların o kadar saçma ki troll gibi duruyorsun.
26 yaş genç bir yaş ama bir bakmışsın 30, bir de bakmışsın 35 olmuşsun. Zamanını gereksiz bir erkekle harcıyorsun.
En zengin, en kariyerli erkekle evlenmeye gerek yok ama sevgilin resmen saçmalıyor. İşsiz adam gezmeli tatilli evlilik istiyor sende oturup dinliyorsun. Ben içtiğim çayı püskürttüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?