Çalışkan olmayan erkek ile evlenilir mi?

Yorumlarınız o kadar garip ki. Çalışkan olmaya bakmadığınız seçtiğiniz kişiden belli.
Bence siz meraklısınız alın bu kişiyi başka kızın başı yanmasın.

Yani bir eve bakamaz mı ki başla biriyle evlenirse ne yapcagğm
evlenmeden icraat görmeniz lazım bunun için, ayrıca sizi bırakıp başkasıyla evleniyorsa da evlensin, hayat böyle şeyleri düşünecek kadar önemsiz değil

evlenmeden icraat görmeniz lazım bunun için, ayrıca sizi bırakıp başkasıyla evleniyorsa da evlensin, hayat böyle şeyleri düşünecek kadar önemsiz değil
Yani işte ben bunun için bekledim işe girdi 5 ay oldu ailesi artık evlenin dıyor 30 yaşında ya geçmosye bana çiçek bile almadı zorla aldırdım da o bana sen ne aldın dedi

Yani işte ben bunun için bekledim işe girdi 5 ay oldu ailesi artık evlenin dıyor 30 yaşında ya geçmosye bana çiçek bile almadı zorla aldırdım da o bana sen ne aldın dedi
böyle erkeklerden kaçarak uzaklaşın. bir kere zorla çiçek aldırmanız ya da size gelip sen bana ne aldın demesi falan. yani erkeksen bir zahmet çiçekte al. bu şekilde böyle prenseslik yapmış oluyor sadece.

işte ama seviyor… zorla çiçek alınca ama seviyor mu oluyor? ben ama şey kısmını anlamadım işe girdi dediniz ama çalışmıyor diyorsunuz yani tam olarak konu baslığına hakim olamadım
Işşiz deği mesleği de var ama benle beraberken 3iş değiştirdi iş yerlerinde sürekli problem oluyor ona göre… az para veriyorlarmış burayı da bırakcam diyordu çok sıkıcıymış iş . kolay tekrardan iş bulmak dıyor umrumda değil ki diyor zaten bu şartlar halinde kendi işimi kurmam gerekıyor yoksa karımında çalışması lazım dedı ama senle evlensem çalıştırmana kıyamam dedi çünkü seni seviyorum diyor benim korkum tsm olarak ilerde de bir işte tutunsmaz mı çabuk sıkılıyor gezip tozmak varken eşimle dedi

böyle çalıştırmaya kıyamam lafları falan ne bileyim bana bos geliyor. niye çalışmayasınız ki, asıl eve para girecek, ekmek girecek. ayrıca sürekli bir işte problem arıyorsa problem olan kısım iş değil bence ama yine de siz bilirsiniz

Sizce zamanamı bırakmalı yoksa ailem mi baksa bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…