Yani evlen gör diyor senin evet evlencem demen bana güç veriyorhallederim, yaparım demek kolay gerçekten halletsin görelim. böyle altı boş laflara inanmayın icraat görmedikten sonra
Yani evlen gör diyor senin evet evlencem demen bana güç veriyor dedi.
Yorumlarınız o kadar garip ki. Çalışkan olmaya bakmadığınız seçtiğiniz kişiden belli.Değilim ya ben onu sevdım çiçek almıyordu ama beni dinliyordu.. hayata geç kalçam 30 olcam bu saatten sonra sevemek gibi geliyor. Zengin istemiyorum zaten adam olsun. Ben erkekte böyle çalışkan olmaya bakıyorum . Güvenemiyorum yoksa böyle 3 yıll aynı yerde çalışsam adamları gördükçe ona baskı yaptım
zaten olay da bu ya evlendikten sonra isler zorlasıyor. sonra da gelir size der inanmasaydın diye. siz yine de emin olun derşmYani evlen gör diyor senin evet evlencem demen bana güç veriyor
Yani bir eve bakamaz mı ki başka biriyle evlenirse ben ne yapcagğmzaten olay da bu ya evlendikten sonra isler zorlasıyor. sonra da gelir size der inanmasaydın diye. siz yine de emin olun derşm
evlenmeden icraat görmeniz lazım bunun için, ayrıca sizi bırakıp başkasıyla evleniyorsa da evlensin, hayat böyle şeyleri düşünecek kadar önemsiz değilYani bir eve bakamaz mı ki başla biriyle evlenirse ne yapcagğm
Sen normal değilsin, cevapların da anormal. Ya dalga geçiyorsun ya da gerçekten sorunların var.Yani bir eve bakamaz mı ki başka biriyle evlenirse ben ne yapcagğm
Yani işte ben bunun için bekledim işe girdi 5 ay oldu ailesi artık evlenin dıyor 30 yaşında ya geçmosye bana çiçek bile almadı zorla aldırdım da o bana sen ne aldın dedievlenmeden icraat görmeniz lazım bunun için, ayrıca sizi bırakıp başkasıyla evleniyorsa da evlensin, hayat böyle şeyleri düşünecek kadar önemsiz değil
Ama seviyorYani işte ben bunun için bekledim işe girdi 5 ay oldu ailesi artık evlenin dıyor 30 yaşında ya geçmosye bana çiçek bile almadı zorla aldırdım da o bana sen ne aldın dedi
böyle erkeklerden kaçarak uzaklaşın. bir kere zorla çiçek aldırmanız ya da size gelip sen bana ne aldın demesi falan. yani erkeksen bir zahmet çiçekte al. bu şekilde böyle prenseslik yapmış oluyor sadece.Yani işte ben bunun için bekledim işe girdi 5 ay oldu ailesi artık evlenin dıyor 30 yaşında ya geçmosye bana çiçek bile almadı zorla aldırdım da o bana sen ne aldın dedi
işte ama seviyor… zorla çiçek alınca ama seviyor mu oluyor? ben ama şey kısmını anlamadım işe girdi dediniz ama çalışmıyor diyorsunuz yani tam olarak konu baslığına hakim olamadımAma seviyor
işte ama seviyor… zorla çiçek alınca ama seviyor mu oluyor? ben ama şey kısmını anlamadım işe girdi dediniz ama çalışmıyor diyorsunuz yani tam olarak konu baslığına hakim olamadım deği sadece
Işşiz deği mesleği de var ama benle beraberken 3iş değiştirdi iş yerlerinde sürekli problem oluyor ona göre… az para veriyorlarmış burayı da bırakcam diyordu çok sıkıcıymış iş . kolay tekrardan iş bulmak dıyor umrumda değil ki diyor zaten bu şartlar halinde kendi işimi kurmam gerekıyor yoksa karımında çalışması lazım dedı ama senle evlensem çalıştırmana kıyamam dedi çünkü seni seviyorum diyor benim korkum tsm olarak ilerde de bir işte tutunsmaz mı çabuk sıkılıyor gezip tozmak varken eşimle dediişte ama seviyor… zorla çiçek alınca ama seviyor mu oluyor? ben ama şey kısmını anlamadım işe girdi dediniz ama çalışmıyor diyorsunuz yani tam olarak konu baslığına hakim olamadım
böyle çalıştırmaya kıyamam lafları falan ne bileyim bana bos geliyor. niye çalışmayasınız ki, asıl eve para girecek, ekmek girecek. ayrıca sürekli bir işte problem arıyorsa problem olan kısım iş değil bence ama yine de siz bilirsinizIşşiz deği mesleği de var ama benle beraberken 3iş değiştirdi iş yerlerinde sürekli problem oluyor ona göre… az para veriyorlarmış burayı da bırakcam diyordu çok sıkıcıymış iş . kolay tekrardan iş bulmak dıyor umrumda değil ki diyor zaten bu şartlar halinde kendi işimi kurmam gerekıyor yoksa karımında çalışması lazım dedı ama senle evlensem çalıştırmana kıyamam dedi çünkü seni seviyorum diyor benim korkum tsm olarak ilerde de bir işte tutunsmaz mı çabuk sıkılıyor gezip tozmak varken eşimle dedi
Sizce zamanamı bırakmalı yoksa ailem mi baksa biböyle çalıştırmaya kıyamam lafları falan ne bileyim bana bos geliyor. niye çalışmayasınız ki, asıl eve para girecek, ekmek girecek. ayrıca sürekli bir işte problem arıyorsa problem olan kısım iş değil bence ama yine de siz bilirsiniz
Tanışalım diyor ya ailenle artık küçük değiliz diyor beni delirttin dedi artık yoruldum dediSizce zamanamı bırakmalı yoksa ailem mi baksa bi
zorla bir sey yapacaksınız yapmayın içinizden ne geliyorsa onu yapın. şöyle yapın böyle yapın diyemeyeceğimSizce zamanamı bırakmalı yoksa ailem mi baksa bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?