Çalışkan olmayan erkek ile evlenilir mi?

Sorumsuz insan nasıl bellı olur?
Çalışkan olmayan erkekle evlenilmez.Sorumsuz olduğunu sizin anlamanız lazım.Muhatap sizsiniz. Mesela bu konuyu açmanızdaki sebep nedir?Bir sorunla karşılaştınız ki açtınız.

Sorumsuz insan nasıl bellı olur?
hiçbir işi beceremez, çok gelecek vaadi vardır ama hepsi boştur, yapsa da bir şeyi doğru düzgün yapamaz, gelecek kaygısı yoktur, bir evi nasıl geçindireceğini bilmez, kötü alışkanlıkları çok olur hatta böyle insanların. kısacası çabasız insandır sorumsuz insan

Sorumsuz sevgilisi arkadaşıma daha nişanlıyken borç taktı. Nişan atılalı aylar oldu kız hala borç ödüyor. Bir de evlenselerdi ne olurdu sen düşün

Sorumsuz sevgilisi arkadaşıma daha nişanlıyken borç taktı. Nişan atılalı aylar oldu kız hala borç ödüyor. Bir de evlenselerdi ne olurdu sen düşün
evet benim de aynı şekil arkadaşımın eski sevgilisiyle yaşadıkları. kızdan öğrenci birde borç aldı yüksek bir miktar, ödemedi, alkolü sigarası çoktu aile yapısı da çok kötüydü çocuğun. sonra arkadaşımı aldattı öğrendiğimize göre aldattığı kızdan da baya borç almış. şey falan diyodu ileride 3 işte birden çalışırım seni çalıştırmam aynen kanka yani shjjrkd

Asldldl ileriyi neden bekliyorsun şimdi en azından bir işte çalış. Bu dediğim de sürekli pcde oyun oynuyordu. İş aramıyordu bile ve üç kuruş için yorulmaya değer mi diyordu. Hepsi aynı b.k oluyor bu modeller

Lütfen koca olmaya niyeti olmayan erkekleri başınıza sarmayın. Gelecek kurma hedefi olan erkek kalkar çalışır. Marketlerde, inşaatta, çay ocaklarında çalışan erkekler aptal mı? Bir hayat amaçları var en azından. Parası yetmez belki ama destek olur, evi döndürür.
Bir geliri olmayan erkeği siz geçindireceksiniz. O evin kocası siz olacaksınız. Sonra arkadaşlarınızın hayatına bakar hayıflanırsınız.

Son düzenleme:
Konu başlığına cevabım "hayır evlenilmez"
Konu içeriğine cevabım "çalışmamasından belli olur"

Çalışkan insan pandemi, sınav dönemi, yas dönemi demez çalışır.

Pandemide ayrı işe, sınava çalışırken yarım günlük ayrı işe, işe beğenmeyince bir gün işsizliğe dayanamayıp ayrı işe gireni biliyorum.

Peki ya bu vaatler doluysa buna güvenilir mi

Evlenilmez
Bizim durumunuz farkliydi. Full time is bulmakda zorlandi fakat bakti meslek olmadan olmuyor cabaladi calisti. ( Yeni ulke,yeni dil)
Basta hevesi yok saniyordum. Meslegini alir almaz hemen is buldu

O yuzden yeni dil ogrenme gibi sebepden dolayi calisamiyor ise ve calisma istedigini goruyor isen durum farkli. Ama bu sorunlari yoksa,basina belayi alma

Sen o cocuktan ayrilmadin mi? O senin babanin parasini yicek uzak dur. Saplanti yapma.

şu şartlarda insanlar 2 maaş bile zor geçinirken bu sorduğunuz soru sizce normal mi ? en basit sağlık çalışmayan adamın ssk olmuyor eee eşi olarak çalışmayacaksanız sizinde olmayacak .
herkesin cüzi katkı payı ödeyerek eczaneden alıp çıktığı ilaçlara siz 2-3 günlük yövmiye parası bırakacaksınız . Gerçi hastane de 300 tl bi muayene ücreti ödeyerek başlayacaksınız ilk olarak tabi paranız varsa. Sağlık bi lüksiyat değildir en basit ama en önemli örneği verdim

Rahatına düşkün ama parası yok ben ilerde işşşiz kalmam en azından işten çıksam bile bime girerim dedi . Kimse aç kalmaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…