eğer bir gelecek için çabası varsa güvenilebilirPeki ya bu vaatler doluysa buna güvenilir mi
Ben ona kesin senle evleneceğim demeğim için mi böyle morali bozuluyor acaba bana güç vermiyorsun dedi. Suç bende sanki hani kadın erkegi yüceltir ya övgü ileYola falan gelmez, evlilik insanı öyle değiştiren bir şey değil. Karşındaki neyse o olarak kalacak. Sana yazdıklarım da olacak, inan.
Bu zekayla niye çalışayım diyen adam kısa yoldan para kazanmaya çalışan/çalışacak adamdır. Bu işlerin de sonu belli
Yav yok öyle bir şey. Sen niye elin şımarık bebesini yücelteceksin? Yok zekiymiş, yok çok yakışıklıymış. Önce adam olsun da parasını kazansın, sen ayrılmazsın bundan o belliBen ona kesin senle evleneceğim demeğim için mi böyle morali bozuluyor acaba bana güç vermiyorsun dedi. Suç bende sanki hani kadın erkegi yüceltir ya övgü ile
Ah yazııık, çalışmasın o zaman yatsın siz bakarsınız ne olacak kiYok ya hani ofis ortamı ona zor geliyormıs
Yani insanlar piyasayi bu hale getirdi diyor ucuz çalışıyormuş ama zaten bu da çalışmasın bir ay aç gerçi arkadaşı var borç veriyorAh yazııık, çalışmasın o zaman yatsın siz bakarsınız ne olacak ki
İyi işte, borç harç yaşarsınızYani insanlar piyasayi bu hale getirdi diyor ucuz çalışıyormuş ama zaten bu da çalışmasın bir ay aç gerçi arkadaşı var borç veriyor
Yani bu erkekler zengin olanlardan bahsetmiyorum 1 2 aynı yerde çalışıp birikim yapıyorlar mıİyi işte, borç harç yaşarsınız
Bu niye oluyor kiBi de bu tür birinin emri altına giremem yeaa triplerinde oluyor genelde
İyi işte, borç harç yaşarsınız
Adam olanlar ne yapıyor biliyor musun? İşinde gücünde oluyor, çocuk gibi onun emrine girmem, kızlar olmasa iş yeri çekilmez, sen olmazsan görücüyle evlenirim, aşırı zekiyim, çok yakışıklıyım demiyor. Çalışmayıp ondan bundan borç parayla geçinmiyor. Az bile kazansalar işlerinin güçlerinin başında oluyorlarYani bu erkekler zengin olanlardan bahsetmiyorum 1 2 aynı yerde çalışıp birikim yapıyorlar mı
Geri zekalı oldukları içinBu niye oluyor ki
Yaa geliri var da hayali de çok yani düzenli işe gider mi diye korkuyorumLütfen koca olmaya niyeti olmayan erkekleri başınıza sarmayın. Gelecek kurma hedefi olan erkek kalkar çalışır. Marketlerde, inşaatta, çay ocaklarında çalışan erkekler aptal mı? Bir hayat amaçları var en azından. Parası yetmez belki ama destek olur, evi döndürür.
Bir geliri olmayan erkeği siz geçindireceksiniz. O evin kocası siz olacaksınız. Sonra arkadaşlarınızın hayatına bakar hayıflanırsınız.
Her şey hallederim ben dedi yeterki gel diyor bende korkak bir yapıya sahibimeğer bir gelecek için çabası varsa güvenilebilir
Ya inanmıyorumSen o cocuktan ayrilmadin mi? O senin babanin parasini yicek uzak dur. Saplanti yapma.
Kimle evlenirse evlensin o kadinin hayatinin icineYa inanmıyorumgaliba çocuk görücü usulü ya da alışan bi kadınla evlenecek gözü parada olmayan
Önce iş bulsun, sonra kabul edersiniz. Lafla peynir gemisi yürümez.Her şey hallederim ben dedi yeterki gel diyor bende korkak bir yapıya sahibim
Böyle bir hırttan uzak dur bence.Hayır mesleğini yapıyor ama sürekli değiştiriyor bahanesi ben geç mezun oldum burda az para veriyorlar sen para seversin diyor bunla geçinemeyiz diyor. 1yıldır gözlem yapıyorum .. ama görücü usulü evlenirim sen olmasan dedi yakışıklıyım zaten diyor
Buluyor benle beraber 3iş değişti ilk abisi ile çalıştı bedeneb yoran bir işti parsı ıyıydı bıraktı o kadar okul okumuşum diye bunun amacı evlenmek bekar adam böyle olur diyor iş çok zaten buluyor kafaya takmıyorum dediÖnce iş bulsun, sonra kabul edersiniz. Lafla peynir gemisi yürümez.
İyyy bu lafından sonra onunla hala konuşuyorsun yani. Sen olmasan da evlenirim zaten yakışıklıyım mı. Gitsin hayatına sponsor olacak bir kadın bulsun ama o sen olma Bi zahmetHayır mesleğini yapıyor ama sürekli değiştiriyor bahanesi ben geç mezun oldum burda az para veriyorlar sen para seversin diyor bunla geçinemeyiz diyor. 1yıldır gözlem yapıyorum .. ama görücü usulü evlenirim sen olmasan dedi yakışıklıyım zaten diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?