Çalışkan olmayan erkek ile evlenilir mi?

Ben ona kesin senle evleneceğim demeğim için mi böyle morali bozuluyor acaba bana güç vermiyorsun dedi. Suç bende sanki hani kadın erkegi yüceltir ya övgü ile

Ben ona kesin senle evleneceğim demeğim için mi böyle morali bozuluyor acaba bana güç vermiyorsun dedi. Suç bende sanki hani kadın erkegi yüceltir ya övgü ile
Yav yok öyle bir şey. Sen niye elin şımarık bebesini yücelteceksin? Yok zekiymiş, yok çok yakışıklıymış. Önce adam olsun da parasını kazansın, sen ayrılmazsın bundan o belli

Yani bu erkekler zengin olanlardan bahsetmiyorum 1 2 aynı yerde çalışıp birikim yapıyorlar mı
Adam olanlar ne yapıyor biliyor musun? İşinde gücünde oluyor, çocuk gibi onun emrine girmem, kızlar olmasa iş yeri çekilmez, sen olmazsan görücüyle evlenirim, aşırı zekiyim, çok yakışıklıyım demiyor. Çalışmayıp ondan bundan borç parayla geçinmiyor. Az bile kazansalar işlerinin güçlerinin başında oluyorlar

Yaa geliri var da hayali de çok yani düzenli işe gider mi diye korkuyorum

Böyle bir hırttan uzak dur bence.

Önce iş bulsun, sonra kabul edersiniz. Lafla peynir gemisi yürümez.
Buluyor benle beraber 3iş değişti ilk abisi ile çalıştı bedeneb yoran bir işti parsı ıyıydı bıraktı o kadar okul okumuşum diye bunun amacı evlenmek bekar adam böyle olur diyor iş çok zaten buluyor kafaya takmıyorum dedi

Çalışkan olmayan erkek sorumsuzdur. Maddi manevi senin eline bakar. Her şeye sonra yaparız der bahaneler bulur. Kısacası yatar durur
İyyy bu lafından sonra onunla hala konuşuyorsun yani. Sen olmasan da evlenirim zaten yakışıklıyım mı. Gitsin hayatına sponsor olacak bir kadın bulsun ama o sen olma Bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…