- 8 Kasım 2018
- 148
- 96
- 13
- Konu Sahibi GizliBirUye
-
En kötü yer çagrı merkezine girip calısın emin olun daha az sömürülürsünüz
Hayır en azından sigortanız yemeginiz asgariniz hatta priminiz olur ki cagrı merkezi en kötü calısma ortamıdırÇağrı merkezine girersem KPSS çalışmak zor olabilir.
mesleğini merak ettim malesef tr nin kanayan yarsı . işini öğrenip yeni bir iş bulma imkanın olur mu ? işi öğretiyorlar ise daha fazlasını öğrenmeye çalış maaşa zam ve sigorta iste tabi ki mutlaka orta yolu bulacağınızı düşünüyorum.Selam arkadaşlar,
Ben 4 aydır asgari ücret altı çalışıyorum. Sigorta, yemek, yol dahil değil. Bu şartları belli bir süre için ben kabul ettim. 2 yıllık mezunum. Büro ortamında çalışıyorum çok yorulmuyorum. Ücret düşüklüğü artık batmaya başladı. Trafikten dolayı eve erken ulaşamıyorum, hem borçlarım hem de zorunlu giderlerim var. Eve de destek olmak zorundayım aldığım para yetmemeye başladı.
4 yıllık mezunların; öğretmenlerin marketlerde çalıştığı, mühendislerin işsiz kaldığı bir zamandayız. Ben "asla kendime uygun bir iş bulamayacağım" diye düşünerek umutsuzluğa kapıldım. Bu yüzden maaş beklentimi düşük yazarak başvurular yaptım. Yorum yaparken o umutsuzluk, çaresizlik hissini düşünerek yorum yapın.
Ocak ayında sigorta ve asgari ücret isteyeceğim. Vereceklerini düşünüyorum, vermezlerse veya daha düşük bir para teklif ederlerse işten ayrılmalı mıyım? (KPSS'ye hazırlanacağım, bu iş beynimi çok yormadığı için sınava daha rahat hazırlanma şansım var. H.sonu tatilim)
Selam arkadaşlar,
Ben 4 aydır asgari ücret altı çalışıyorum. Sigorta, yemek, yol dahil değil. Bu şartları belli bir süre için ben kabul ettim. 2 yıllık mezunum. Büro ortamında çalışıyorum çok yorulmuyorum. Ücret düşüklüğü artık batmaya başladı. Trafikten dolayı eve erken ulaşamıyorum, hem borçlarım hem de zorunlu giderlerim var. Eve de destek olmak zorundayım aldığım para yetmemeye başladı.
4 yıllık mezunların; öğretmenlerin marketlerde çalıştığı, mühendislerin işsiz kaldığı bir zamandayız. Ben "asla kendime uygun bir iş bulamayacağım" diye düşünerek umutsuzluğa kapıldım. Bu yüzden maaş beklentimi düşük yazarak başvurular yaptım. Yorum yaparken o umutsuzluk, çaresizlik hissini düşünerek yorum yapın.
Ocak ayında sigorta ve asgari ücret isteyeceğim. Vereceklerini düşünüyorum, vermezlerse veya daha düşük bir para teklif ederlerse işten ayrılmalı mıyım? (KPSS'ye hazırlanacağım, bu iş beynimi çok yormadığı için sınava daha rahat hazırlanma şansım var. H.sonu tatilim)
mesleğini merak ettim malesef tr nin kanayan yarsı . işini öğrenip yeni bir iş bulma imkanın olur mu ? işi öğretiyorlar ise daha fazlasını öğrenmeye çalış maaşa zam ve sigorta iste tabi ki mutlaka orta yolu bulacağınızı düşünüyorum.
sana bir şey katmıyorsa mesleği öğrenmiyorsan bu kadar sıkıntıya gerek yok . çalıştığına sıkıntıya girmene değmeliÖğrendiğim işler çok basit şeyler. İş öğrenme konusunda buranın bana pek bir şey kattığını düşünmüyorum.
Selam arkadaşlar,
para almayacaksanız çalışmayın onca sene emek vermişsin okumuşsun . bilgi deposuna sahipsin her şekilde ders anlatabilirsinBende Türkiye'nin sayılı üniversitelerinin birinden mezun oldum. Atanamayan öğretmenim. Geçen sene tecrübe adı altında 500 tl 'ye çalıştım. Şimdi ise Başka bir yerde yine tecrübe adı altında para verilecek mi verilmeyecek mi bilmediğim halde çalışıyorum. Benim buradaki iş arkadaşlarımdan bir farkım olduğunu düşünmüyorum. Onların artı olarak "tanıdıkları" var. Zoruma gidiyor ama yapacak bir şey Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?