Çalışma Hayatı Sorunlar...

cezalar çok ağır zaten bir m. çalışan ile anlaştığı halde çalışan 3 ay sonra elinde kanıt ile şikayet ediyor inan 3 ay sigorta yapsaydı işçiye daha karlıydı . 3 ay için ortalama 15 bin tl ceza ve o 3 ayın yaptırımı geç verildiği için prim ayrı bir ceza bunlar hep var ama denetim çok zayıf

kim kimin emegini somuruyosa zehir zıkkım olsun inşallah

meb konuya el atip ozeldeki bu sacmaliklara engel olsa, ogretmenler de ille atanalim diye debelenmez ki ya, yazik günah. sabahin korunde cikip 12 saat calis is guvencen olmasin sigorta olmasin. ama calisan bes kisilik calissin herseye yetsin. ozelle devlet sartlarini ayni duzeye getirsinler

bide disardan konusanlar var... atanan nasil ataniyo demekki yetersiz falan diye

ay cok sinirlendim kusura bakmayin

Allah yardımcısı olsun tüm calisanlarin

para almayacaksanız çalışmayın onca sene emek vermişsin okumuşsun . bilgi deposuna sahipsin her şekilde ders anlatabilirsin
Evet haklısınız. Ama nereye başvurduysam tanıdık istediler. Özel ders vereyim dedim ilkokul çocuklarına sözüm ona veliler atanmadığım için galiba güvenemediler!!! İki matematik Türkçe çözmek öğretmen olmaya yetiyor galiba velilere ki bu marifeti ortaya koysak bile atamamız yapılmıyor. Evde oturmaktansa gidip geleyim diyorum ama zoruma gitmiyor değil

aynen denetim de cok buyuk sıkıntı, insallah kimse kimseyi somureyecek hale gelir bu ülkede bir gün

Sinirlenmekte haklısınız. Ne hayallerle okuyoruz yıllarca emek veriyoruz. Cv dolduruyoruz ama referans adı altında tanıdık yeri boş olunca diğer yerler okunmuyor bile.

şöyle yapsan bir iki öğrenciye ücretsiz özel ders versen kendini öyle tanıtsan çevreye daha mantıklı bir çizgin olur en azından1 2 öğrenciye de destek olmuş olursun heleki özel ders veremeyen bir ailenin çocuğu ise sevapta kazanırsın .
evde oturmak köreltir zaten ama kendini de ezdirmeden çıkarların doğrultusunda hareket etmen daha iyi olur

Sinirlenmekte haklısınız. Ne hayallerle okuyoruz yıllarca emek veriyoruz. Cv dolduruyoruz ama referans adı altında tanıdık yeri boş olunca diğer yerler okunmuyor bile.

hayir bu ozel ders isinde sacmalamis veliler, üniversite öğrencisi olunca ne yetkinligi oluyo da mezun olana atanmis mi diye bakiyolar

bence de calismayin orda ya, asalaklar ne demek tecrübe kazandirmak icin para vermemek siz dokuz yaşında cirak misiniz

kaldi ki cirak bile harclik aliyo en azından

O şekilde de denedim en azından komşulardan başladım çocukları vardı yazın ders verdim ama sen ablalarısın zaten yardım edersin dediler ya da bir kaç kişiye tavsiye ettiler onlarda bizim okuldaki hocalarımız var dedi.insanları anlamak çok güç.

aa çok ayıp yapmışlar o yüzden komşulara aileye böyle iyilik yapmıcaksın

haklisiniz umut fakirin ekmegi misali iste...

bide kimse bu konuda taviz vermese yetkili merciler bu isleri duzene koymadan duramaz
zaten 3 kuruş kazaniyorum o da elimden giderse diye dusunmek zorunda kaldigimiz icin oluyo bunlar
ya illa bir yerden sıyırn oluyor inanki bu gözler neler gördü kulaklar neler duydu . rüşvetin kalkması lazım en başta herkes yapmıyor ama yapan çok var

ya illa bir yerden sıyırn oluyor inanki bu gözler neler gördü kulaklar neler duydu . rüşvetin kalkması lazım en başta herkes yapmıyor ama yapan çok var

doğru diyosunuz

ama is bizde bitiyo biz derken bütün vatandaslarda

tv de tosun ciktiginda helal olsun, dolandirdi ama inandirdi aldi parami. helal olsun gene gelse para istese gene veririm vallahi dedigi gün ben pes dedim.
e be adam ocagin sonmus kurumus colugunun cocugunun rizkini yedirmisin adam alemlerde sefa suruyo lafa bak

ayy ayy ben konuyu cok saptirdim konu sahibi özür dilerim senden

Ocakta bunu talep edin yumuşak bir biçimde eğer vermezlerse de temmuza kadar kalıp KPSS ye hazırlanın olurda KPSS yi kazanamazsanız da gider bu deneyimle baska yere başvuru yaparsınız.

Bölüm ne muhasebe mi ?

içimdekini söyledin .. milletçe hırsızlara dolandırıcılara hayranız

Ocakta sigortamı yapmazlarsa çıkacağım. İş görüşmesinde sigorta yapıyoruz demişlerdi.

Bu zamanda istediğin gibi bir iş bulmak çok zor 2 yıllık avukatım 4 yıl boyunca çalıştım okulumu bitirdim. Benim aldığım maaşla ofiste sadece mutfak servisine bakaln görevli ile aramda 1000 tl var.Yanlış anlamasın kimseyi küçğmsemek değil amacım herkes çok kazansın gözüm onun maaşında değil asla ama sürekli adliyelerde koşuşturan , şehir dışı duruşmalarına giden mesaisi herkesten sonra biten ben, en çok biz çalışıyoruz ofiste hatta mesaimiz bile yok gece mailler cevaplıyoruz ama hakettiğimizi alamıyoruz maalesef benimde bu durum zoruma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…