- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi GizliBirUye
-
cezalar çok ağır zaten bir m. çalışan ile anlaştığı halde çalışan 3 ay sonra elinde kanıt ile şikayet ediyor inan 3 ay sigorta yapsaydı işçiye daha karlıydı . 3 ay için ortalama 15 bin tl ceza ve o 3 ayın yaptırımı geç verildiği için prim ayrı bir ceza bunlar hep var ama denetim çok zayıfkeske bu konuda adamin ocagini sondurecek kadar agir cezalar olsa da kimse kimsenin emegini somuremese...
o kadar çok yasal bosluk var mahkemeler o kadar uzun ve yorucu oluyo ki insan lanet olsun deyip birakiyo pesini cogu zaman
ocakta asgari ücret ve sigorta isteyin mutlaka, vermezlerse orda basladiginiz zamandan beri calistiginizi ispat edebilecek sekilde delil elde etmeye calisin
dava açarsanız ayrilmak zorunda kalirsaniz en azından hakkinizi gasp etmis olmazlar
kpss icin de atanmasi zor bi bolum mu acaba bolumunuz
Bende Türkiye'nin sayılı üniversitelerinin birinden mezun oldum. Atanamayan öğretmenim. Geçen sene tecrübe adı altında 500 tl 'ye çalıştım. Şimdi ise Başka bir yerde yine tecrübe adı altında para verilecek mi verilmeyecek mi bilmediğim halde çalışıyorum. Benim buradaki iş arkadaşlarımdan bir farkım olduğunu düşünmüyorum. Onların artı olarak "tanıdıkları" var. Zoruma gidiyor ama yapacak bir şey Yok
Evet haklısınız. Ama nereye başvurduysam tanıdık istediler. Özel ders vereyim dedim ilkokul çocuklarına sözüm ona veliler atanmadığım için galiba güvenemediler!!! İki matematik Türkçe çözmek öğretmen olmaya yetiyor galiba velilere ki bu marifeti ortaya koysak bile atamamız yapılmıyor. Evde oturmaktansa gidip geleyim diyorum ama zoruma gitmiyor değilpara almayacaksanız çalışmayın onca sene emek vermişsin okumuşsun . bilgi deposuna sahipsin her şekilde ders anlatabilirsin
cezalar çok ağır zaten bir m. çalışan ile anlaştığı halde çalışan 3 ay sonra elinde kanıt ile şikayet ediyor inan 3 ay sigorta yapsaydı işçiye daha karlıydı . 3 ay için ortalama 15 bin tl ceza ve o 3 ayın yaptırımı geç verildiği için prim ayrı bir ceza bunlar hep var ama denetim çok zayıf
Sinirlenmekte haklısınız. Ne hayallerle okuyoruz yıllarca emek veriyoruz. Cv dolduruyoruz ama referans adı altında tanıdık yeri boş olunca diğer yerler okunmuyor bile.kim kimin emegini somuruyosa zehir zıkkım olsun inşallah
meb konuya el atip ozeldeki bu sacmaliklara engel olsa, ogretmenler de ille atanalim diye debelenmez ki ya, yazik günah. sabahin korunde cikip 12 saat calis is guvencen olmasin sigorta olmasin. ama calisan bes kisilik calissin herseye yetsin. ozelle devlet sartlarini ayni duzeye getirsinler
bide disardan konusanlar var... atanan nasil ataniyo demekki yetersiz falan diye
ay cok sinirlendim kusura bakmayin
Allah yardımcısı olsun tüm calisanlarin
şöyle yapsan bir iki öğrenciye ücretsiz özel ders versen kendini öyle tanıtsan çevreye daha mantıklı bir çizgin olur en azından1 2 öğrenciye de destek olmuş olursun heleki özel ders veremeyen bir ailenin çocuğu ise sevapta kazanırsın .Evet haklısınız. Ama nereye başvurduysam tanıdık istediler. Özel ders vereyim dedim ilkokul çocuklarına sözüm ona veliler atanmadığım için galiba güvenemediler!!! İki matematik Türkçe çözmek öğretmen olmaya yetiyor galiba velilere ki bu marifeti ortaya koysak bile atamamız yapılmıyor. Evde oturmaktansa gidip geleyim diyorum ama zoruma gitmiyor değil
Sinirlenmekte haklısınız. Ne hayallerle okuyoruz yıllarca emek veriyoruz. Cv dolduruyoruz ama referans adı altında tanıdık yeri boş olunca diğer yerler okunmuyor bile.
o iş ütopya canım yaaynen denetim de cok buyuk sıkıntı, insallah kimse kimseyi somureyecek hale gelir bu ülkede bir gün
O şekilde de denedim en azından komşulardan başladım çocukları vardı yazın ders verdim ama sen ablalarısın zaten yardım edersin dediler ya da bir kaç kişiye tavsiye ettiler onlarda bizim okuldaki hocalarımız var dedi.insanları anlamak çok güç.şöyle yapsan bir iki öğrenciye ücretsiz özel ders versen kendini öyle tanıtsan çevreye daha mantıklı bir çizgin olur en azından1 2 öğrenciye de destek olmuş olursun heleki özel ders veremeyen bir ailenin çocuğu ise sevapta kazanırsın .
evde oturmak köreltir zaten ama kendini de ezdirmeden çıkarların doğrultusunda hareket etmen daha iyi olur
aa çok ayıp yapmışlar o yüzden komşulara aileye böyle iyilik yapmıcaksınO şekilde de denedim en azından komşulardan başladım çocukları vardı yazın ders verdim ama sen ablalarısın zaten yardım edersin dediler ya da bir kaç kişiye tavsiye ettiler onlarda bizim okuldaki hocalarımız var dedi.insanları anlamak çok güç.
o iş ütopya canım ya
ya illa bir yerden sıyırn oluyor inanki bu gözler neler gördü kulaklar neler duydu . rüşvetin kalkması lazım en başta herkes yapmıyor ama yapan çok varhaklisiniz umut fakirin ekmegi misali iste...
bide kimse bu konuda taviz vermese yetkili merciler bu isleri duzene koymadan duramaz
zaten 3 kuruş kazaniyorum o da elimden giderse diye dusunmek zorunda kaldigimiz icin oluyo bunlar
ya illa bir yerden sıyırn oluyor inanki bu gözler neler gördü kulaklar neler duydu . rüşvetin kalkması lazım en başta herkes yapmıyor ama yapan çok var
içimdekini söyledin .. milletçe hırsızlara dolandırıcılara hayranızdoğru diyosunuz
ama is bizde bitiyo biz derken bütün vatandaslarda
tv de tosun ciktiginda helal olsun, dolandirdi ama inandirdi aldi parami. helal olsun gene gelse para istese gene veririm vallahi dedigi gün ben pes dedim.
e be adam ocagin sonmus kurumus colugunun cocugunun rizkini yedirmisin adam alemlerde sefa suruyo lafa bak
ayy ayy ben konuyu cok saptirdim konu sahibi özür dilerim senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?