Çalışma Hayatı Sorunlar...

Genel olarak zaten adaletsizlik var. Az önce ağzına gelen hakareti saydı bana gelin bir adam. Üstelik rakamlarla defalarca anlattığım halde hırsızsınız diye yaftaladı, sonunda sesimi sertleştirdim diye etmediği hakaret, tehdit, küfü kalmadı..

Bazen düşünüyorum, yıllarca okudum, en iyi okulları derecelerle bitirdim, yabancı dilim var, bir çok vasfa sahibim. Ne iş olursa yapabilecek kapasitem var, ama çok afedersiniz cahilin teki gelip bana hakaret etme hakkını kendinde buluyor.

Aldığım para para değil, stres bir milyon...Bu yorgunlukta defalarca kpss hazırlanmaya çalıştım; yüksek alsam bile mülakatlarda elendim. Keşke yurtdışına gitseydim ; saygı görürdüm en az diyorum...

Büroda sekretere de çaycıya da ihtiyaç var zaten kazanç asgari ücret. Sizin en azından saygın bir mesleğiniz var ileride kazancınız artacaktır.

Yol yemek sigorta dahil değil ve ücret asgari ücretin altında öyle mi?
Siz karın tokluğuna çalışıyorsunuz malesef,işe gitmeseniz de olur yani.

İşsizlik çok fena özellikle belli bir yaştan sonra. Gittiğim çoğu iş görüşmesi olumsuz sonuçlandı. Daha fazla evde oturamazdım. Ben de şartlarımı düşük tutarsam hemen iş bulabileceğimi düşündüm ve buldum. Burada sorumluluklarım artmaya başladı. Kışın gelmesiyle birlikte sabahın köründe kalkıp işe gitmek zor geliyor artık. Huzurlu bir ortam ama SSK olmaması ve düşük ücret batmaya başladı.

Mağazalarda falan çalışmak istemiyorum oralarda çalışmak için sert ve cingöz olmak lazım. O ortamlara uyum sağlayamıyorum.

İşten ayrılırsam pişman olur muyum diye çok düşünüyorum. İş ortamım iyi bu konuda bir sıkıntım yok fakat ücret çok düşük. Evde kpss çalışacağım aynı zamanda iş de arayacağım.

Bugün işten ayrılmak istediğimi söyleyeceğim ama nasıl konuşacağım bilmiyorum. Sınavlara hazırlanacağımı söyleyeceğim ama...

Bugün işten ayrılmak istediğimi söyleyeceğim ama nasıl konuşacağım bilmiyorum. Sınavlara hazırlanacağımı söyleyeceğim ama...
Hayırlısı olsun, sizi anlayacaklardır Die düşünüyorum. Çünkü asgari ücret almamanız yasal bile değil zaten (yanlıs mı biliyorum, bilen aydınlatır zaten) hakkımı vermediniz cıkmak istiyorum dersiniz.

Tam olarak neden cekiniyorsun? Bunca zaman yasal hakkım olan devletçe en düşük maaş olarak belirlenmiş adina da asgeri ücret denmiş rakamı alırım diye bekledim...ama olmadı ,ben işten ayrılıyorum demek senin için neden zor?

Haklısınız öyle söylemek lazım aslında...

Söyledim ayrılmamı istemediler. Napıyım yani sigortasız çalışmak sömürü düzeni değil de nedir? iş stresli ya da yorucu değil ama olsun. Böyle bir sistem doğru değil.

Söyledim ayrılmamı istemediler. Napıyım yani sigortasız çalışmak sömürü düzeni değil de nedir? iş stresli ya da yorucu değil ama olsun. Böyle bir sistem doğru değil.
Güzelim seni asgeri ücret altı ve sigortasız zorla mı çalıştırıyorlar?Ellerinde pasaportun,kimliğin ,imzaladigin boş senet mi var? Ayrılmak istiyorsan gitme işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…