- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
bunları bende düşünmedim değil fakat bulamıyorum öyle dediğiniz gibi tonton biri zaten kv de zoraki baktırmadım ki belli bir ücret karşılığı ihtiyaclarını karşılaması için baktı kreşe vermiycem de demiyorum yaza erteledim diyorum ben şuan için bi çözüm yolu arıyorum eve gitsem kv işe döndü kreşe öyle pat diye bırakılmıyor ki 1 hafta deneme süresi vs var
çocuğunuz kaç yaşında?
bakıcı ile olmuyor demişsiniz yapmayın böylebunları bende düşünmedim değil fakat bulamıyorum öyle dediğiniz gibi tonton biri zaten kv de zoraki baktırmadım ki belli bir ücret karşılığı ihtiyaclarını karşılaması için baktı kreşe vermiycem de demiyorum yaza erteledim diyorum ben şuan için bi çözüm yolu arıyorum eve gitsem kv işe döndü kreşe öyle pat diye bırakılmıyor ki 1 hafta deneme süresi vs var
23 aylık
Kimse bakmak zorunda degil dusuncesini ben anlayamiyorum.Ya torunun o senin kendi annesi ya da kv si varken cocugu yabanciya mi emanet etsin...calisan kadinin çilesi bu.Ben de suan mecbur oldugum icin krese yolluyorum hastaliktan mahvolduk..23 aylik cok kucuk daha..Ben memur oldugum icin işi birakamadim ama eger sizin maddi sikintiniz yoksa ya da ozeldeyseniz gerekirse işi birakin derim...
Annenize yakın ev tutsanız nasıl olur yaza kadar bir şekilde idare edilir,zaten şimdi havada soğuk kreşe verirseniz çok hasta olabilir malum grip salgınıda var havalardan ötürü yeni sezonda verirsiniz kreşe eylül gibi en azından annenizde göz kulak olur.birtane bana hak veren çıktı sağolun kv de zaten ücret karşılığı bakıyordu yani ben istedim o kabul etmese de en güvenilir şuan anneanne babaanne gibi geliyor..
Kimse bakmak zorunda degil dusuncesini ben anlayamiyorum.Ya torunun o senin kendi annesi ya da kv si varken cocugu yabanciya mi emanet etsin...calisan kadinin çilesi bu.Ben de suan mecbur oldugum icin krese yolluyorum hastaliktan mahvolduk..23 aylik cok kucuk daha..Ben memur oldugum icin işi birakamadim ama eger sizin maddi sikintiniz yoksa ya da ozeldeyseniz gerekirse işi birakin derim...
Komşularımla samimiyim az çok aile yapılarını gözlemliyorsun çocuklarıyla ilişkilerini vs. Zaten onlar diyor sana ben bakarım diye. Diğer komşu larda söylüyor zaten şöyle böyle diye. İki çocuğum da da hiç zorlanmadım.güvenilir birini nasıl buldunuz? henüz evli bile değilim ama bu bakıcı işi kafamda bi soru işareti şimdiden:))
Komşularımla samimiyim az çok aile yapılarını gözlemliyorsun çocuklarıyla ilişkilerini vs. Zaten onlar diyor sana ben bakarım diye. Diğer komşu larda söylüyor zaten şöyle böyle diye. İki çocuğum da da hiç zorlanmadım.
peki bakarım demezse böyle bakacak birini arıyorum diye ağız yoklaması yapılır mı? bi de geçmişte başkasının çocuğuna bakmış olması önemli bir kriter mi ararken?
bir tanıdık söylemişti evi kamera ile donattım diye sanırım benim için içimin tek rahat etme yöntemi bu olacak.
oooo İstanbul sa 1200 1300 den aşağı bakıcı pek yokevim hadımköyde işyerim beylikdüzünde bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?