çalışma ve çocuk

çocuğunuz kaç yaşında?

bakıcıya bıraktıktan sonra acayip agresifleşti çocuk rüyasında bile sayıklıyordu anneyim sonuçta anladım birşeylerin ters gittiğini başka bul diyorsunuz da şuan daha diğeri atlatmadan nasıl güvenebilirim bunun içinde bana bi açıklama yapın lütfen..

bakıcı ile olmuyor demişsiniz yapmayın böyle
ne olmuyor mesela? biri kötü olunca öbürü de mi kötü hemen
büyükler bakmak zorunda değil zaten
bence bakıcı araştırın ve evinize dönün

yani 2 yaşında diyelim.kreş en uygunu ama ona yazın diyorsunuz.

k.valide zaten işe başlamış çocuk bakamaz.

bakıcıya yanaşmıyorsunuz.

anneniz bakmak istemiyor istese bile çocuğu babadan ayırıyorsunuz siz de eşinizden ayrı saçma bi yaşam tarzı olmuş.

annenize yakın ev tutun madem.

çözüm önerilerim tükendi :)

en mantıklısı evi yakına taşıyıp işe de eve de yakın kreş bulmak gibi şuanda mantıklı olan

Eşin gayet de yiyip içiyodur merak etme durumundan memnun olmasa gitme etme derdi heralde
Sebep ne olursa olsun eşler ayrı kalmamalı
Bakıcı tutmak en doğrusu gibi çok uygun fiyata bakan hanımlar var

işyerine yakın bir ev tutun yaza kadar annenin idare etsin yazın kreşe verin en mantıklısı bu gibi.

Kimse bakmak zorunda degil dusuncesini ben anlayamiyorum.Ya torunun o senin kendi annesi ya da kv si varken cocugu yabanciya mi emanet etsin...calisan kadinin çilesi bu.Ben de suan mecbur oldugum icin krese yolluyorum hastaliktan mahvolduk..23 aylik cok kucuk daha..Ben memur oldugum icin işi birakamadim ama eger sizin maddi sikintiniz yoksa ya da ozeldeyseniz gerekirse işi birakin derim...

birtane bana hak veren çıktı sağolun kv de zaten ücret karşılığı bakıyordu yani ben istedim o kabul etmese de en güvenilir şuan anneanne babaanne gibi geliyor..

birtane bana hak veren çıktı sağolun kv de zaten ücret karşılığı bakıyordu yani ben istedim o kabul etmese de en güvenilir şuan anneanne babaanne gibi geliyor..
Annenize yakın ev tutsanız nasıl olur yaza kadar bir şekilde idare edilir,zaten şimdi havada soğuk kreşe verirseniz çok hasta olabilir malum grip salgınıda var havalardan ötürü yeni sezonda verirsiniz kreşe eylül gibi en azından annenizde göz kulak olur.

Birde tv izledim anneanne ve babaanne bakıyorsa para verilecekmiş bunuda araştırın derim.

evet bakmak zorunda değil.zorunluluğu nedir? eğer isterse bakar orası ayrı.

sizi doğurmuş büyütmüş görevini yapmış.siz belirli bir olgunluğa gelmişsiniz evlenmiş anne olmaya uygun olup çocuk yapmışsınız ki bu çocuğu yaparken maddi manevi tüm şartları düşünerek yapmışsınız.sonra da 50 yaşına gelmiş bu zamana kadar bin türlü zorluk çekmiş artık rahat etmek isteyen kadına anne al bu torunun bakmak zorundasın mı diyeceksiniz.ne hakla?

bu ne büyük bir bencillik böyle.evladınızı düşündüğünüz kadar sizi büyüten annenizi de düşünürseniz emin olun zorunda olmadığını anlayacaksınız.

inanın bende sizler gibi düşünen insanları anlamaya gayret ediyorum ama anlayamıyorum.

annem ben bakacağım derse seve seve bırakırım ama asla onu zorlamam.

güvenilir birini nasıl buldunuz? henüz evli bile değilim ama bu bakıcı işi kafamda bi soru işareti şimdiden:))
Komşularımla samimiyim az çok aile yapılarını gözlemliyorsun çocuklarıyla ilişkilerini vs. Zaten onlar diyor sana ben bakarım diye. Diğer komşu larda söylüyor zaten şöyle böyle diye. İki çocuğum da da hiç zorlanmadım.

peki bakarım demezse böyle bakacak birini arıyorum diye ağız yoklaması yapılır mı? bi de geçmişte başkasının çocuğuna bakmış olması önemli bir kriter mi ararken?

bir tanıdık söylemişti evi kamera ile donattım diye sanırım benim için içimin tek rahat etme yöntemi bu olacak.

Bakıcı tutun yorumlarına da hastayım , belki eşi işten çıktı kadın çalışıyor aldığıda asgari ücret nasıl hemen bakıcı tutsun.Ananede babannede üstüne düşeni yapmalı siz kalkıpta yıllarca bakın demiyorsunuz ki en azından yaza kadar diyorsunuz. Birşeyler kötü gitti ise bakıcıya tekrar güvenmek zaman ister.. Hiç kimse memnun değil ailesi de olsa muhtaç olmaktan ama dönem dönem olabiliyor..

kamera uygulaması eğer bakıcıya söylemeyecekseniz yasal değil diye biliyorum.eğer söylerseniz de malum doğal davranmaz zaten.

bence geçmişte deneyimi olması lazım,yaş da çok önemli çok yaşlı olmamalı mesela 40-45 yaş arası ideal bence.bir de çocuğa yaklaşımı çok önemli bir kriter.sevmesi,onun seviyesine inmesi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…