- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Bakıcı tutun yorumlarına da hastayım , belki eşi işten çıktı kadın çalışıyor aldığıda asgari ücret nasıl hemen bakıcı tutsun.Ananede babannede üstüne düşeni yapmalı siz kalkıpta yıllarca bakın demiyorsunuz ki en azından yaza kadar diyorsunuz. Birşeyler kötü gitti ise bakıcıya tekrar güvenmek zaman ister.. Hiç kimse memnun değil ailesi de olsa muhtaç olmaktan ama dönem dönem olabiliyor..
Sizin tuzunuz kuru demekki o yuzden muhtac olmamışsıniz annenize ya da kv nize..Ama herkes sizin gibi degil malesef calismak zorunda olup ta bakici bulamayan bulsa bile guvenemeyen insanlar var..evet bakmak zorunda değil.zorunluluğu nedir? eğer isterse bakar orası ayrı.
sizi doğurmuş büyütmüş görevini yapmış.siz belirli bir olgunluğa gelmişsiniz evlenmiş anne olmaya uygun olup çocuk yapmışsınız ki bu çocuğu yaparken maddi manevi tüm şartları düşünerek yapmışsınız.sonra da 50 yaşına gelmiş bu zamana kadar bin türlü zorluk çekmiş artık rahat etmek isteyen kadına anne al bu torunun bakmak zorundasın mı diyeceksiniz.ne hakla?
bu ne büyük bir bencillik böyle.evladınızı düşündüğünüz kadar sizi büyüten annenizi de düşünürseniz emin olun zorunda olmadığını anlayacaksınız.
inanın bende sizler gibi düşünen insanları anlamaya gayret ediyorum ama anlayamıyorum.
annem ben bakacağım derse seve seve bırakırım ama asla onu zorlamam.
Ayni fikirdeyim herkes sanki cok kazaniyor da istanbul gibi biryerde 1500 versin bakiciya bir de guven sorunu var.Herkesin tuzu kuru galiba ne guzel hemen bakici tutun diyorlarBakıcı tutun yorumlarına da hastayım , belki eşi işten çıktı kadın çalışıyor aldığıda asgari ücret nasıl hemen bakıcı tutsun.Ananede babannede üstüne düşeni yapmalı siz kalkıpta yıllarca bakın demiyorsunuz ki en azından yaza kadar diyorsunuz. Birşeyler kötü gitti ise bakıcıya tekrar güvenmek zaman ister.. Hiç kimse memnun değil ailesi de olsa muhtaç olmaktan ama dönem dönem olabiliyor..
aslında çokta uzak değil mesafe,ben karşıdan yenibosnaya işe gelen biliyorum.evim hadımköyde işyerim beylikdüzünde bu arada
aslında çokta uzak değil mesafe,ben karşıdan yenibosnaya işe gelen biliyorum.
hadımköy-beylikdüzü 1 saat trafikte,ki hadımköyde iyi bir kreş varmış,isim olarak bilmiyorum ancak yanımızda çalışan eski çaycımız kreşte çalışıyodu ve çok överdi o kreşi,öğretmen kızlar ve sahipleri çok iyi insanlar,çocuklara çok güzel bakıyorlar derdi ve küçük çocukda bakıyorlarmış 600 tl civarında bir fiyat söylemişti.
Tuzum kuru değil çocuğumu annem yada k.validem için dogurmadigimin ve sorumluluklarının olmadığının farkında olan çocuğu olunca gözü annesini bile görmeyen bencil evlatlardan değilim sadece.Sizin tuzunuz kuru demekki o yuzden muhtac olmamışsıniz annenize ya da kv nize..Ama herkes sizin gibi degil malesef calismak zorunda olup ta bakici bulamayan bulsa bile guvenemeyen insanlar var..
evet bakmak zorunda değil.zorunluluğu nedir? eğer isterse bakar orası ayrı.
sizi doğurmuş büyütmüş görevini yapmış.siz belirli bir olgunluğa gelmişsiniz evlenmiş anne olmaya uygun olup çocuk yapmışsınız ki bu çocuğu yaparken maddi manevi tüm şartları düşünerek yapmışsınız.sonra da 50 yaşına gelmiş bu zamana kadar bin türlü zorluk çekmiş artık rahat etmek isteyen kadına anne al bu torunun bakmak zorundasın mı diyeceksiniz.ne hakla?
bu ne büyük bir bencillik böyle.evladınızı düşündüğünüz kadar sizi büyüten annenizi de düşünürseniz emin olun zorunda olmadığını anlayacaksınız.
inanın bende sizler gibi düşünen insanları anlamaya gayret ediyorum ama anlayamıyorum.
annem ben bakacağım derse seve seve bırakırım ama asla onu zorlamam.
Konu sahibi neye günenemiyorsunuz??????
Bakici cocugunuzu yicek degil...en kötü durumda eve webcam kurun...ve cocugunuzun tavrindan anlarsiniz zaten herhangi birşeyin yolunda olmadigini!
Kalp kirmak amacim degil ama bunlari neden cocuk dogmadan önce ayarlamadiniz??
Bilmiyorum...ama bizim buralarda cok normal şeyler yani cocugu kreşe vermek.
Genelde kadinlar 67 yaşina kadar calişiyor ve kimsenin annesi bakamiyor torununa.
Bakmak istese bile o cocuk niye 50 yaşinda bir insanla eve hapis ediliyor...
Kendi yaşitlariyla oynamak varken... kendine arkadaş edinmek varken....
Sosyal hayat varken
O cocuk niye yaşli insanlarla durmak zorunda kaliyor??
Biz insanoglu olarak group icinde benligimizi geliştiririz...
Neyse....kendiniz bilirsiniz. Ama bana bir cocugun sosyal hayatdan siyrilmasi yanliş geliyor.
sosyal hayattan sıyırmadım ki ben onu bronşitli bir çocuk zaten kış geçene kadar idare edip yazın vericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?