- 7 Ocak 2022
- 428
- 56
- 48
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
-
ihtiyacım varsa hiç düşünmez giderdim.Çocuk bakmaya gidicem bu ayıp mı kötü bir şey mi veya siz olsanız gitmez miydiniz
Değil mi yani bunu abartmama gerek yokihtiyacım varsa hiç düşünmez giderdim.
Doğru diyorsunuzAyıp ..
Gitme..
Yahu ayıbın tanımını Allah rızası için 29 yaşındaki bir kadın nasıl bilmez ?
Kazanç helal ise ; neden ayıp olsun ?
Cidden bazen sırf sormuş olmak için konu aciyorsunuz..
Öyle değil mi sanki insanlar ayıplar gibi ama helal olarak kazanıp kendime bakmak istiyorumCalismak ne zamandir kötü? Yada baska soralim: Size "Yok calismak kötü/ayip" diyenler sizin elinize para tutturacak mi onlarin lafi ile gitmeseniz? Vermiyorlarsa söz haklari da yok. 16 yasimdan bu yana hep calistim. Anne oldugumda bir süre ara verdim. Yine calisiyorum. Hic de ayip degil. Yeter ki Allah kimseye muhtac etmesin
Bu nasıl soru ?Çocuk bakmaya gidicem bu ayıp mı kötü bir şey mi veya siz olsanız gitmez miydiniz
Öyle değil mi sanki insanlar ayıplar gibi ama helal olarak kazanıp kendime bakmak istiyorum
Tabi ki hayır.. Çevrenizde böyle düşünenler yüzündwn demorolize olmuşsanız. Ne için çalışacağınızı tekrar düşünün..Çocuk bakmaya gidicem bu ayıp mı kötü bir şey mi veya siz olsanız gitmez miydiniz
Di mi başkasının evinde de çalışırsınız yaniÇocuk bakmak çok güzel birşey neden ayıp olsun
Ablam,senin aslında söylemek isteyip de soyleyemedigini ben sana söyleyeyim..Di mi başkasının evinde de çalışırsınız yani
Neden?Çok ayıp böyle rezalet birşey olamaz, şikayet ediyorum!!
Yav kinaye yaptım.. ne alaka ayıp olması ne garip gurup soru bu şimdi, helal rızkın ayıbı mı olur, kompleks kokulu sorularNeden?
Bende diyorum ne oluyor? Konu sahibi bi işler mi karıştırmış fake falan mı1Yav kinaye yaptım.. ne alaka ayıp olması ne garip gurup soru bu şimdi
Fake değil,izlediklerinden etkileniyor..Bende diyorum ne oluyor? Konu sahibi bi işler mi karıştırmış fake falan mı1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?