Kendini biraz motive et. Ne kadar olumsuz düşünüyorsun öyle. Her işin kendine göre bir zorluğu oluyor maalesef. Kimisi çok fazla ayakta kalmaktan şikayetçi olur. Kimisi de oturmaktan...... Ben olsam birikim yapardım çıkmadan önce.
işin rahatsa çıkmayı düşünme bence.madem bebiş istiyorsun hamile kalınca nasıl olsa bir süre sonra işi bırakmak zorunda kalacaksın.iş yerinde keyifli vakit geçirecek bişeyler bulabilirsin kendine.çiçek yetiştir mesela veya bi akvaryum balıklar insanı müthiş rahatlatır.
bence sana uygun bir iş bulmadan işten çıkma.evde insan daha çok depresyona girer ki zaten yaşamışsın en azından şimdi paranı kazanıyorsun iyi düşün..
bazen hayatta herşey çorap söküğü gibi gelir..ya da gider..
şuan sankı hıcbır ıstedıgın olmuyor gibi düşünüyosun ama kırılma noktası var ıllakı..
ben derim ki işten çıkma...
yada burdan cok bunaldıysan yenı bır iş ara ama bu işi bırakma ev emın ol cok daha bunaltıcı olur
daha kötü hissedersın kendını..
tekrar kpssye hazırlan..hatta büroda ders çalış,bir taşla 2 kuş
Hamile kalsam bi..
Hamile kaldığım zaman başka bir yerde çalışmak istiyorum çünkü 1.5 senedir sigortasız çalışıyorum.
Hayatta benim kadar olumlu birini tanımazdım ama gerçekten dilediğim hiç birşey olmuyor. Çok büyük hayal kırıklıkları yaşıyorum.
Birikim yapacak kadar kazanmıyorum ki. Her işin zorluğu var evet. Keşke benimde işimin bir zorluğu olsa. Kafa yormak zorunda olsam.
yerinizde olsam daha iyi bir iş bulmadan kesinlikle yerimden oynamazdım.
bir de o kadar boş vakitte ooohhhhh ne kadar çok kitap okunurbu fırsatı kesinlikle değerlendirirdim
hamile kalsam bi..
Hamile kaldığım zaman başka bir yerde çalışmak istiyorum çünkü 1.5 senedir sigortasız çalışıyorum.
Sizin için hangisi güzel olacak, siz bilirsiniz. Bazen işler ters gider. Her şey üst üste birikir. Hiç bir istediğin olmaz. Ama bir şekilde olumlu bakmalısın. Yoksa kafayı yiyorsun inan.
İşten sonra eğer evde sıkılacaksanız dışarıya çıkmak zorunda kalacaksınız ve paraya ihtiyacınız olacak. Onun için dedim ben.
hamile kaldığın zaman hiçbir iş yeri seni işe almaz.ya yeni hamile kaldığın zaman söylemeden gireceksin yada iş hayatına uzun bi ara vermek zorunda kalabilirsin
bu yazdığını görene kadar çıkma diyecektim ama 1,5 yıl sigortasız yazık tatlım ya hamile kaldığında sigorta sana
lazım olucak doğum parası vs. Sigortanızı yapmayı teklif edin yapmazsa çıkın rahatta bir yere kadar yani.
E peki ben o kitabı evimde ayaklarımı uzatarak neden okuyamıyorum. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?