Çalışmak,Çalışmamak.. Bunalıma Adım adım :)

Göze aldım valla bakalım inşallah hayırlısı olur ya. Mutlu bir haber almaya ihtiyacım var. İnşallah istediğinizi elde edersiniz. Okumanın yaşı yok. Çok güzelde bölümler kazanabilirsiniz.

Göze aldım valla bakalım inşallah hayırlısı olur ya. Mutlu bir haber almaya ihtiyacım var. İnşallah istediğinizi elde edersiniz. Okumanın yaşı yok. Çok güzelde bölümler kazanabilirsiniz.

canım çok teşekkürler.ben son bir yıldır ikinciyi yapsam mı? çalışsam mı?derken sınava hazırlanmaya karar verdim.çalışırsam asgari ücret alıcam yarısı kreşe gidiyor.o yüzden iyi bir iş,kızıma da faydalı bir anne olmam için üniversite şart oldu.Allah hayırlı kapılar açsın hepimize,size de...

yazdıklarınızı okurken yok olamaz artık dedim çünkü birkaç ay evvel aynı sizin durumunuzdaydım. Bende sigortasız çalıştım maaşım epey düşüktü şirket hizmet sektöründe faaliyet gösteriyordu ben tek elemandım patron ise sık sık şehir dışına gidiyordu bazen haftalarca gelmezdi, iş genel olarak azdı onun olmadığı dönemlerde ise işler resmen duruyordu bütün gün sosyal medyada takılarak geçiriyordum öğleden sonraları ise kanapede kestiriyordum .Aynı anlattığınız gibi bende bu işten ayrılmak istedim fakat uygun bir iş bulamadım daha sonra ise hamile olduğumu öğrendim. Ben henüz vatandaşlığa geçmediğim için sigortasız çalışmak zorunda kaldım yerinizde olsam hemen başka bir iş bakmaya başlarım.

Valla gülerek okudum yazdıklarınızı :) Aynı şeyi yaşıyoruz demek ki :) Bende tek elemanım. Patronun gelmediği günler kapıyı kilitleyip uyuyorum valla Oyun oynuyorum, facebook felan.. Çok çalışıyorum yani

Evet teklif ettim. Tamam diyor unutuyor. Notere gidip ufacık bir işlem yapması lazım devamlı erteliyor. Gerisini ben muhasebeciyle halledicem zaten ama. Gel git 1,5 seneyi geçti. 17 ekimde çalışmaya başlamıştım.

Canım sigorta girişinin noterle ne ilgisi var pek anlayamadım.
Sanırım maddi sıkıntı çekmiyorsun yani çalışmasan da olur galiba. Şuan maaşın az da olsa rahatsın tek eleman olmanın dezavantajları olduğu gibi avantajları da var oranın patronu sensin kavga edip sinir olacağın kimse yok. Hamile kalınca bebeğine de kendin bakacaksın madem iş hayatına bir sireligine de olsa son vereceksin demek ki aynı benim gibi. Bence yakında hamile kalırsın , şuan senin için en mantıklı olan biran evvel sigortanın yapılması.

Evet çalışmasam da olur birazda bunun rahatlığı var. Patron olmam da rahat ama çok rahat Sigortayı söyle söyle yapamadı bir türlü. Noterden imza sirküsü lazımmış muhasebeci istemişti cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…